38(r)
40(r)
64(r)
66(r)
78(r)
80(r)
82(r)
35(r)

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Ivanjica se sprema da dočeka 2023. godinu na najbolji mogući način, a posebno iznenađenje za sve posetioce biće nastup popularne pevačice Biljane Sečivanović. Hotel Park u Ivanjici će biti domaćin ovog spektakla, a gosti će imati priliku da uživaju u bogatoj svečanoj večeri i neograničenoj konzumaciji domaćeg pića. Cena karte za ovaj doček Nove godine je izuzetno pristupačna i iznosi 5700 rsd, a svi gosti će imati priliku da uživaju u fantastičnom programu koji će se održati u ovom prelepom gradu.

Ivanjica je poznata po prelepom prirodnom okruženju, kao i po mnogim kulturnim i istorijskim znamenitostima. Doček Nove godine je jedan od najznačajnijih događaja u godini, a ovaj grad će ovu noć proslaviti na najbolji mogući način.

Ako želite da provedete doček Nove godine u Ivanjici i uživate u sjajnoj atmosferi koju ovaj grad pruža, ne propustite priliku da prisustvujete koncertu Biljane Sečivanović i da se prepustite nezaboravnom provodu koji će vam ova destinacija pružiti.
Izvođači - Nova godina 2024 Beograd

Za nezaboravan doček Nove godine, posetite Šabac, gde će vam najbolji muzički izvođači pružiti nezaboravnu zabavu! Ove godine, u event centru Anđela, nastupiće popularna Biljana Sečivanović, koja je posle prošlogodišnje pauze u nastupima za Novu godinu spremna da napravi pravi spektakl.

Biljana Sečivanović je poznata po svojoj energiji i harizmi, a njen nastup u Šapcu sigurno će biti nezaboravan. Uz odličan ambijent i muziku koju izvodi Biljana Sečivanović, vaša Nova godina će biti spektakularna! U cenu od 50€, ulazi svečana večera, kao i neograničena konzumacija određenog alkoholnog i bezalkoholnog pića.

Ne propustite priliku da uživate u dočeku Nove godine u Šapcu, uz nastup Biljane Sečivanović u event centru Anđela ili neki drugi događaj koji će vam pružiti nezaboravan provod. Uživajte u Novoj godini na najbolji način u ovom prelepom gradu!
Izvođači - Nova godina 2024 Beograd

Za nezaboravan doček Nove godine, posetite Smederevo, gde će vam najbolji muzički izvođači pružiti nezaboravnu zabavu! Ove godine, u klubu Hollywood, nastupiće popularna Zvezda Granda Biljana Sečivanović.

Ova talentovana pevačica svojim glasom i harizmom oduševljava publiku širom Srbije, a njen nastup u Smederevu sigurno će biti nezaboravan. Uz odličan ambijent i muziku koju izvodi Biljana Sečivanović, vaša Nova godina će biti spektakularna!

Cene karata zavise od pozicije stola u klubu, a klub Hollywood nudi različite pakete, koji uključuju hranu i piće.

Ne propustite priliku da uživate u dočeku Nove godine u Smederevu, uz nastup Biljane Sečivanović u klubu Hollywood ili neki drugi događaj koji će vam pružiti nezaboravan provod. Uživajte u Novoj godini na najbolji način u ovom prelepom gradu!

Biljana Sečivanović - Doček Nove godine
Biljana Sečivanović - Doček Nove godine
Biljana Sečivanović - Doček Nove godine
Biljana Sečivanović - Doček Nove godine
Biljana Sečivanović - Doček Nove godine

Da li Biljana Sečivanović nastupa negde za doček Nove godine?

Za doček Nove godine Bilja nastupa u hotelu Park u Ivanjici

Koja je cena dočeka Nove godine sa Biljom Sečivanović?

Cene dočeka je 5700 rsd