Biljana Sečivanović Doček Nove godine

Na dočeku reprize Nove godine nastupiće muzičke zvezde Biljana Sečivanović i Bane Mojićević.

2024

Za sve koji žele da prazničnu sezonu učine još magičnijom, hotel Lipka u Kolašinu predstavlja idealno mesto za doček reprize Nove godine. Ovaj prestižni događaj okupiće dve muzičke zvezde, Biljanu Sečivanović i Baneta Mojićevića, čiji će nastupi obogatiti veče i obećavati nezaboravan provod.

Pored sjajne muzike u izvedbi ovog dvojca i Mauricius benda, hotel Lipka nudi izuzetnu uslugu i gostoprimstvo, čineći svaki trenutak proveden u njemu posebnim. Smestio se u predivnom okruženju Kolašina, ovaj hotel je savršena destinacija za one koji traže odmor uz vrhunsku zabavu.

Trodnevni novogodišnji paket, po ceni od 290 eura, uključuje smeštaj sa punim pansionom i razne pogodnosti, posebno prilagođene porodicama sa decom. Ne propustite priliku da doživite jedinstvenu reprizu Nove godine u hotelu "Lipka", gde vas čekaju toplina, udobnost i nezaboravan muzički program.
Biljana Sečivanović Doček Nove godine 2025

2023

Ivanjica se sprema da dočeka 2023. godinu na najbolji mogući način, a posebno iznenađenje za sve posetioce biće nastup popularne pevačice Biljane Sečivanović. Hotel Park u Ivanjici će biti domaćin ovog spektakla, a gosti će imati priliku da uživaju u bogatoj svečanoj večeri i neograničenoj konzumaciji domaćeg pića. Cena karte za ovaj doček Nove godine je izuzetno pristupačna i iznosi 5700 rsd, a svi gosti će imati priliku da uživaju u fantastičnom programu koji će se održati u ovom prelepom gradu.

Ivanjica je poznata po prelepom prirodnom okruženju, kao i po mnogim kulturnim i istorijskim znamenitostima. Doček Nove godine je jedan od najznačajnijih događaja u godini, a ovaj grad će ovu noć proslaviti na najbolji mogući način.

Ako želite da provedete doček Nove godine u Ivanjici i uživate u sjajnoj atmosferi koju ovaj grad pruža, ne propustite priliku da prisustvujete koncertu Biljane Sečivanović i da se prepustite nezaboravnom provodu koji će vam ova destinacija pružiti.
Biljana Sečivanović Doček Nove godine 2025

2022

Za nezaboravan doček Nove godine, posetite Šabac, gde će vam najbolji muzički izvođači pružiti nezaboravnu zabavu! Ove godine, u event centru Anđela, nastupiće popularna Biljana Sečivanović, koja je posle prošlogodišnje pauze u nastupima za Novu godinu spremna da napravi pravi spektakl.

Biljana Sečivanović je poznata po svojoj energiji i harizmi, a njen nastup u Šapcu sigurno će biti nezaboravan. Uz odličan ambijent i muziku koju izvodi Biljana Sečivanović, vaša Nova godina će biti spektakularna! U cenu od 50€, ulazi svečana večera, kao i neograničena konzumacija određenog alkoholnog i bezalkoholnog pića.

Ne propustite priliku da uživate u dočeku Nove godine u Šapcu, uz nastup Biljane Sečivanović u event centru Anđela ili neki drugi događaj koji će vam pružiti nezaboravan provod. Uživajte u Novoj godini na najbolji način u ovom prelepom gradu!
Biljana Sečivanović Doček Nove godine 2025

2018

Za nezaboravan doček Nove godine, posetite Smederevo, gde će vam najbolji muzički izvođači pružiti nezaboravnu zabavu! Ove godine, u klubu Hollywood, nastupiće popularna Zvezda Granda Biljana Sečivanović.

Ova talentovana pevačica svojim glasom i harizmom oduševljava publiku širom Srbije, a njen nastup u Smederevu sigurno će biti nezaboravan. Uz odličan ambijent i muziku koju izvodi Biljana Sečivanović, vaša Nova godina će biti spektakularna!

Cene karata zavise od pozicije stola u klubu, a klub Hollywood nudi različite pakete, koji uključuju hranu i piće.

Ne propustite priliku da uživate u dočeku Nove godine u Smederevu, uz nastup Biljane Sečivanović u klubu Hollywood ili neki drugi događaj koji će vam pružiti nezaboravan provod. Uživajte u Novoj godini na najbolji način u ovom prelepom gradu!

Ažurirano: Mar 4, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama