Milena Ćeranić Doček Nove godine

Doček Nove godine biće organizovan u hotelu Sloboda u Šapcu, a zvezda večeri će biti Milena Ćeranić.

2024

Provedite nezaboravnu noć dočeka Nove 2024. godine u prestižnom hotelu Sloboda u Šapcu, uz spektakularan nastup Milene Ćeranić. Ovo veče obećava kombinaciju odlične muzike, izvanredne gastronomije i jedinstvenog doživljaja gostoprimstva koje će vas ostaviti bez daha.

Za cenu od 80 eura po gostu, dočekajte Novu godinu uz bogatu svečanu večeru koja sadrži raznovrsne delicije za svačiji ukus, zajedno sa neograničenim konzumiranjem kako alkoholnih tako i bezalkoholnih pića tokom celog večeri. Takođe, pripremite se da uživate u dinamičnoj atmosferi koju će kreirati energični nastupi Milene Ćeranić, čija muzika spaja tradiciju i savremenost, garantujući vrhunsku zabavu do kasno u noć.
Milena Ćeranić Doček Nove godine 2025

Hotel Sloboda, sa svojom dugogodišnjom tradicijom ugostiteljstva, predstavlja idealno mesto za sve koji žele da provedu novogodišnju noć u ambijentu koji odiše elegancijom i komforom. Sa pažljivo odabranim detaljima i profesionalnim pristupom svakom gostu, ovo slavlje će biti iskustvo koje će se pamtiti.

Osigurajte svoje mesto za ovaj ekskluzivni događaj i doživite čaroliju dočeka Nove godine uz neprevaziđenu Milenu Ćeranić i nezaboravno veče koje vas očekuje u srcu Šapca.

2023

Restoran Kaldrma 1929 u Banja Luci poziva sve ljubitelje dobre muzike i hrane na nezaboravan doček Nove godine sa Milenom Ćeranić.

Uz vrhunsku uslugu i ambijent, gosti će moći da uživaju u Mileninim najvećim hitovima i ostalim muzičkim iznenađenjima, uz bogat švedski sto i šampanjac u ponoć. Cena dočeka Nove godine u restoranu Kaldrma 1929 sa Milenom Ćeranić iznosi 120KM po osobi.

Restoran Kaldrma 1929 je idealno mesto za doček Nove godine, koje će vas ostaviti bez daha svojim izuzetnim izborom hrane i pića. Takođe, u ponudi restorana se nalaze i različiti specijaliteti i kvalitetna vina koja će upotpuniti Vašu novogodišnju noć.

Za nezaboravan provod i opušteno druženje sa najbližima, rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za nezaboravnu noć u restoranu Kaldrma 1929.
Milena Ćeranić Doček Nove godine 2025

2019

Poznati restoran Emrović raj u Novom Pazaru poziva sve ljubitelje dobre muzike i hrane na nezaboravan doček Nove godine sa Milenom Ćeranić.

Ovaj luksuzni turistički kompleks je idealno mesto za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu na najbolji mogući način. Milena je bukirana još nekoliko meseci unapred, a njena energija i talenat su nešto što će definitivno učiniti ovu noć posebnom.

Uz vrhunsku uslugu i ambijent, gosti će moći da uživaju u Mileninim najvećim hitovima i ostalim muzičkim iznenađenjima.

Za nezaboravan provod i opušteno druženje sa najbližima, rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za nezaboravnu noć u restoranu Emrović raj uz Milenu Ćeranić.

2016

Nova godina u kristalnoj dvorani Sava Centra sa Milenom Ćeranić.


Da sve protekne u najboljem redu, za goste će se pobrinuti profesionalno osoblje. Milena Ćeranić, sada iskusna Zvezda Granda, će vas zabavljati sa mnoštvom hitova koje već ima i za sebe zato budite uvereni da restoran nećete napustiti pre jutranjih časova.
Milena Ćeranić Doček Nove godine 2025
Ažurirano: Mar 6, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama