Milena Ćeranić Doček Nove godine

2023

Restoran Kaldrma 1929 u Banja Luci poziva sve ljubitelje dobre muzike i hrane na nezaboravan doček Nove godine sa Milenom Ćeranić.

Uz vrhunsku uslugu i ambijent, gosti će moći da uživaju u Mileninim najvećim hitovima i ostalim muzičkim iznenađenjima, uz bogat švedski sto i šampanjac u ponoć. Cena dočeka Nove godine u restoranu Kaldrma 1929 sa Milenom Ćeranić iznosi 120KM po osobi.

Restoran Kaldrma 1929 je idealno mesto za doček Nove godine, koje će vas ostaviti bez daha svojim izuzetnim izborom hrane i pića. Takođe, u ponudi restorana se nalaze i različiti specijaliteti i kvalitetna vina koja će upotpuniti Vašu novogodišnju noć.

Za nezaboravan provod i opušteno druženje sa najbližima, rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za nezaboravnu noć u restoranu Kaldrma 1929.
Milena Ćeranić Doček Nove godine 2025

2019

Poznati restoran Emrović raj u Novom Pazaru poziva sve ljubitelje dobre muzike i hrane na nezaboravan doček Nove godine sa Milenom Ćeranić.

Ovaj luksuzni turistički kompleks je idealno mesto za sve one koji žele da dočekaju Novu godinu na najbolji mogući način. Milena je bukirana još nekoliko meseci unapred, a njena energija i talenat su nešto što će definitivno učiniti ovu noć posebnom.

Uz vrhunsku uslugu i ambijent, gosti će moći da uživaju u Mileninim najvećim hitovima i ostalim muzičkim iznenađenjima.

Za nezaboravan provod i opušteno druženje sa najbližima, rezervišite svoje mesto na vreme i pripremite se za nezaboravnu noć u restoranu Emrović raj uz Milenu Ćeranić.

2016

Nova godina u kristalnoj dvorani Sava Centra sa Milenom Ćeranić.


Da sve protekne u najboljem redu, za goste će se pobrinuti profesionalno osoblje. Milena Ćeranić, sada iskusna Zvezda Granda, će vas zabavljati sa mnoštvom hitova koje već ima i za sebe zato budite uvereni da restoran nećete napustiti pre jutranjih časova.
Milena Ćeranić Doček Nove godine 2025