38(r)
40(r)
64(r)
66(r)
78(r)
80(r)
82(r)
35(r)
Elma Sinanović doček Nove godine - Hotel Metropol Beograd

Kako se bliži doček Nove godine, Beograd se priprema za noć prepunu sjaja i spektakla. U srcu ovog prazničnog veselja nalaziće se jedno od najprestižnijih mesta - Hotel Metropol. A ko bi mogao bolje da ulepša ovu noć nego Elma Sinanović i Dejan Matić?
Izvođači - Nova godina 2024 Beograd

Rođena u Novom Pazaru, Elma je tokom godina postala muzička ikona, poznata po svojim emotivnim pesmama i nezaboravnom glasu. Nakon kratkog odsustva, povratila se muzičkoj sceni hitovima "Tajiš" i "Strasti", podsećajući nas na svoj neprikosnoveni talent. I dok Elma Sinanović Nova godina već zvuči obećavajuće, tu je i dodatak u vidu Dejana Matića, koji će sa Elmom kreirati magičnu muzičku noć u Hotelu Metropol.

Hotel Metropol, poznat po svojoj eleganciji i tradiciji, pružiće savršenu pozornicu za ovaj muzički duet. Posetioci će imati priliku da se prepuste ne samo sjajnoj muzici već i luksuznom ambijentu ovog hotela. Sa cenama koje počinju od 70€ za barski sto i 130€ za svečani sto, ova noć obecava pravo bogatstvo doživljaja.

Ne propustite priliku da doživite ovu čarobnu novogodišnju noć i osigurajte svoje mesto u Hotelu Metropol uz Elmu Sinanović!

Elma Sinanović
Elma Sinanović
Elma Sinanović
Elma Sinanović
Elma Sinanović

Da li Elma Sinanović ima nastup za doček Nove godine?

Elma Sinanović za Novu godinu peva u Hotelu Metropol, zajedno sa Dejanom Matićem

Koja je cena ulaznica za Novu godinu sa Elmom Sinanović?

Cena se kreće od 70€ do 190€

Šta obuhvata cena dočeka?

Cena obuhvata svečanu večeru, dok se piće plaća po utrošku