Elma Sinanović Doček Nove godine

Elma Sinanović za Novu godinu peva u Hotelu Metropol, zajedno sa Dejanom Matićem

Cena se kreće od 70€ do 190€

Cena obuhvata svečanu večeru, dok se piće plaća po utrošku

2024

Elma Sinanović doček Nove godine - Hotel Metropol Beograd

Kako se bliži doček Nove godine, Beograd se priprema za noć prepunu sjaja i spektakla. U srcu ovog prazničnog veselja nalaziće se jedno od najprestižnijih mesta - Hotel Metropol. A ko bi mogao bolje da ulepša ovu noć nego Elma Sinanović i Dejan Matić?
Elma Sinanović Doček Nove godine 2025

Rođena u Novom Pazaru, Elma je tokom godina postala muzička ikona, poznata po svojim emotivnim pesmama i nezaboravnom glasu. Nakon kratkog odsustva, povratila se muzičkoj sceni hitovima "Tajiš" i "Strasti", podsećajući nas na svoj neprikosnoveni talent. I dok Elma Sinanović Nova godina već zvuči obećavajuće, tu je i dodatak u vidu Dejana Matića, koji će sa Elmom kreirati magičnu muzičku noć u Hotelu Metropol.

Hotel Metropol, poznat po svojoj eleganciji i tradiciji, pružiće savršenu pozornicu za ovaj muzički duet. Posetioci će imati priliku da se prepuste ne samo sjajnoj muzici već i luksuznom ambijentu ovog hotela. Sa cenama koje počinju od 70€ za barski sto i 130€ za svečani sto, ova noć obecava pravo bogatstvo doživljaja.

Ne propustite priliku da doživite ovu čarobnu novogodišnju noć i osigurajte svoje mesto u Hotelu Metropol uz Elmu Sinanović!

Ažurirano: Jan 23, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama