38(r)
40(r)
64(r)
66(r)
78(r)
80(r)
82(r)
35(r)
Ove godine organizatori dočeka Nove godine u svečanoj sali Nera su pripremili pravi spektakl. Nezaboravnu atmosferu do jutarnjih časove će za vas napraviti Dara Bubamara.

Svečana sala Nera je jedna od najelegantnijih prostora za proslave, te je uz odgovarajuću dekoraciju, idealna i za novogodišnje veče. U okviru kompleksa se nazali privatni parking sa video nadzorom i obezbeđenjem, tako da će to dodatno uticati na vašu sigurnost i opuštenost tokom večeri.

Kompletan ugođaj će upotpuniti svečana večera u okviru koje možete uživati u hladnom i toplom predjelu, mešanom roštilju, salati i pecivima. Takođe, u cenu karte je uračunata i neograničena konzumacija alkoholnog i bezalkoholnog pića tokom cele večeri.

Cene dočeka se kreću od 70€ do 110€, u zavisnosti od pozicije stola, a na linku Dara Bubamara doček Nove godine potražite detaljne informacije o ponudi.
Izvođači - Nova godina 2024 Beograd

Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, Dara Bubamara ove godine zabavljaće sve ljubitelje narodne muzike u beogradskom hotelu Majdan. Doček Nove 2022. godine u hotelu Majdan biće organizovan u tri luksuzno opremljene sale gde će svojom pesmom publiku uveseljavati Dara Bubamara, Aleksandra Mladenović i Sloba Radanović. Ovo će biti muzički spektakl za sve ljude koji žele da novogodišnju noć provedu na energičnom nastupu uz poznate hitove folk dive.
Izvođači - Nova godina 2024 Beograd

Ako ste u nedoumici gde da budete za Novu godinu, a želite da je provedete u nekom prestoničkom hotelu, razmislite o hotelu Majdan i nastupu Dare Bubamare, jer ono što možemo garantovati je da će atmosfera biti na zavidnom nivou celo veče. Do ranih jutarnjih časova ova poznate folkerka zabavljaće publiku svojim poznatim hitovima poput Dobro jutro nikome, Zidovi, Polje Jagoda i Manipulacija, kao i hitovima svojih poznatih koleginica koje svi volimo da čujemo kada smo u provodu.

Iza Dare Bubamare stoje nebrojeni nastupi i preko 20 godina duge i uspešne pevačke karijere tako da će novogodišnji nastup sigurno biti pun pogodak za sve ljude željne dobre narodne muzike i sjajne atmosfere.Ako ste se odlučili da Novu godinu dočekate u hotelu Majdan budite spremni na energičan provod i rezervišite svoju kartu na vreme, da ne bude prekasno.

Više informacija o dočeku u Hotelu Majdan možete dobiti putem linka - Dara Bubamara - Nova godina 2022.

Želite da provedete najluđi doček Nove godine? Onda je restoran Hollywood Ledine (Surčinska 19b, Novi Beograd) pravo mesto za vas!

Njegov glamurozan enterijer, odlična hrana i piće, pored fantastične unutrašnosti, učiniće da se osećate opušteno i bez brige. A da bi veče prošlo nezaboravno, pobrinuće se Dara Bubamara i Darko Lazić koji će vas zabavljati sa svojim hitovima. Da stvar bude još bolja, Slađa Allegro će biti zadužena za dobar provod u susednoj sali.

Restoran Hollywood na Ledinama svake godine za svoje goste bira najbolje muzičare, tako je i ove godine. Dva veoma talentovana i poznata glasa celoj populaciji, biće tu da vas zabave i učine da slavlje protekne fenomenalno.

Rezervišite mesto na vreme i uživajte u najluđoj novogodišnjoj noći!
Izvođači - Nova godina 2024 Beograd

Doček Nove godine u Beogradu u Nera event centru obeležiće Dara Bubamara, Igor Popović i Dragica Zlatić. Nera se nalazi na Zrenjaninskom putu br. 106, od Savezne skupštine udaljen je 6 km, a od Pančevačkog mosta 2,5 km.

Kompleks Nera obuhvata pet svečanih sala: Nera, Nera Grand, Vip sala, Acoustic i Palace, koje su prilagođene različitim potrebama gostiju. Parking prostor je obezbeđen u okviru samog kompleksa.
Izvođači - Nova godina 2024 Beograd


Dara Bubamara za doček Nove 2018. godine će imati nastup u Cirihu u klubu Crystal.

Ne propustite najspektakularniji doček Nove godine 2018 na splavu Bridge, uz nastup Dare Bubamare.

Splav Bridge je jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu, poznat po gostovanjima najvećih muzičkih zvezda i najboljoj atmosferi. Za sjajnu atmosferu za doček Nove godine biće zadužena naša velika zvezda Dara Bubamara, dok će u pauzi muziku vrteti DJ MARCHEZ (komercijalni house hitovi, RnB hitovi itd)
Doček Nove godine - Dara Bubamara
Doček Nove godine - Dara Bubamara
Doček Nove godine - Dara Bubamara
Doček Nove godine - Dara Bubamara
Doček Nove godine - Dara Bubamara

Gde Dara Bubamara peva za doček Nove godine?

Dara za doček Nove godine nastupa u svečanoj sali Nera

Koja je cena dočeka sa Darom Bubamarom?

Cene se kreću od 70€

Šta je uračunato u cenu dočeka Nove godine?

U cenu je uračunata svečana večera i veliki izbor pića