Doček Nove godine - Dara Bubamara Doček Nove godine 2023

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2023
Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, Dara Bubamara ove godine zabavljaće sve ljubitelje narodne muzike u beogradskom hotelu Majdan. Doček Nove 2022. godine u hotelu Majdan biće organizovan u tri luksuzno opremljene sale gde će svojom pesmom publiku uveseljavati Dara Bubamara, Aleksandra Mladenović i Sloba Radanović. Ovo će biti muzički spektakl za sve ljude koji žele da novogodišnju noć provedu na energičnom nastupu uz poznate hitove folk dive.
Doček Nove godine - Dara Bubamara - Doček Nove godine 2023

Ako ste u nedoumici gde da budete za Novu godinu, a želite da je provedete u nekom prestoničkom hotelu, razmislite o hotelu Majdan i nastupu Dare Bubamare, jer ono što možemo garantovati je da će atmosfera biti na zavidnom nivou celo veče. Do ranih jutarnjih časova ova poznate folkerka zabavljaće publiku svojim poznatim hitovima poput Dobro jutro nikome, Zidovi, Polje Jagoda i Manipulacija, kao i hitovima svojih poznatih koleginica koje svi volimo da čujemo kada smo u provodu.

Iza Dare Bubamare stoje nebrojeni nastupi i preko 20 godina duge i uspešne pevačke karijere tako da će novogodišnji nastup sigurno biti pun pogodak za sve ljude željne dobre narodne muzike i sjajne atmosfere.Ako ste se odlučili da Novu 2021. godinu dočekate u hotelu Majdan budite spremni na energičan provod i rezervišite svoju kartu na vreme, da ne bude prekasno.

Više informacija o dočeku u Hotelu Majdan možete dobiti putem linka - Dara Bubamara - Nova godina 2022.
Doček Nove godine - Dara Bubamara