Dara Bubamara Doček Nove godine

Zvezda ovogodišnjeg dočeka Nove godine u Čikagu biće Dara Bubamara, jedna od najpoznatijih zvezda balkanske muzičke scene.

2024

Ovogodišnji doček Nove godine u Čikagu biće posebno obeležen fantastičnim koncertom Dare Bubamare, jedne od najistaknutijih zvezda balkanske muzičke scene. Poznata po svojim zaraznim hitovima i energičnoj sceni, Dara obećava noć prepunu uzbudljivih performansa i autentičnog balkanskog duha, pružajući fanovima priliku da zajedno sa njom uđu u Novu godinu.

Sa repertoarom koji će obuhvatiti sve od njenih najvećih hitova do specijalnih muzičkih iznenađenja, Dara Bubamara planira da koncert u Čikagu učini nezaboravnim događajem. Posebna pažnja biće posvećena scenografiji i svetlosnim efektima, stvarajući magičnu atmosferu koja će podići celokupno iskustvo na viši nivo.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da proslavite Novu godinu uz neponovljivu Daru Bubamaru, pridružite se proslavi u Čikagu i doživite noć punu zabave, muzike i nezaboravnih emocija.
Dara Bubamara Doček Nove godine 2025

2023

Ove godine organizatori dočeka Nove godine u svečanoj sali Nera su pripremili pravi spektakl. Nezaboravnu atmosferu do jutarnjih časove će za vas napraviti Dara Bubamara.

Svečana sala Nera je jedna od najelegantnijih prostora za proslave, te je uz odgovarajuću dekoraciju, idealna i za novogodišnje veče. U okviru kompleksa se nazali privatni parking sa video nadzorom i obezbeđenjem, tako da će to dodatno uticati na vašu sigurnost i opuštenost tokom večeri.

Kompletan ugođaj će upotpuniti svečana večera u okviru koje možete uživati u hladnom i toplom predjelu, mešanom roštilju, salati i pecivima. Takođe, u cenu karte je uračunata i neograničena konzumacija alkoholnog i bezalkoholnog pića tokom cele večeri.

Cene dočeka se kreću od 70€ do 110€, u zavisnosti od pozicije stola, a na linku Dara Bubamara doček Nove godine potražite detaljne informacije o ponudi.
Dara Bubamara Doček Nove godine 2025

2022

Jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, Dara Bubamara ove godine zabavljaće sve ljubitelje narodne muzike u beogradskom hotelu Majdan. Doček Nove 2022. godine u hotelu Majdan biće organizovan u tri luksuzno opremljene sale gde će svojom pesmom publiku uveseljavati Dara Bubamara, Aleksandra Mladenović i Sloba Radanović. Ovo će biti muzički spektakl za sve ljude koji žele da novogodišnju noć provedu na energičnom nastupu uz poznate hitove folk dive.
Dara Bubamara Doček Nove godine 2025

Ako ste u nedoumici gde da budete za Novu godinu, a želite da je provedete u nekom prestoničkom hotelu, razmislite o hotelu Majdan i nastupu Dare Bubamare, jer ono što možemo garantovati je da će atmosfera biti na zavidnom nivou celo veče. Do ranih jutarnjih časova ova poznate folkerka zabavljaće publiku svojim poznatim hitovima poput Dobro jutro nikome, Zidovi, Polje Jagoda i Manipulacija, kao i hitovima svojih poznatih koleginica koje svi volimo da čujemo kada smo u provodu.

Iza Dare Bubamare stoje nebrojeni nastupi i preko 20 godina duge i uspešne pevačke karijere tako da će novogodišnji nastup sigurno biti pun pogodak za sve ljude željne dobre narodne muzike i sjajne atmosfere.Ako ste se odlučili da Novu godinu dočekate u hotelu Majdan budite spremni na energičan provod i rezervišite svoju kartu na vreme, da ne bude prekasno.

Više informacija o dočeku u Hotelu Majdan možete dobiti putem linka - Dara Bubamara - Nova godina 2022.

2020

Želite da provedete najluđi doček Nove godine? Onda je restoran Hollywood Ledine (Surčinska 19b, Novi Beograd) pravo mesto za vas!

Njegov glamurozan enterijer, odlična hrana i piće, pored fantastične unutrašnosti, učiniće da se osećate opušteno i bez brige. A da bi veče prošlo nezaboravno, pobrinuće se Dara Bubamara i Darko Lazić koji će vas zabavljati sa svojim hitovima. Da stvar bude još bolja, Slađa Allegro će biti zadužena za dobar provod u susednoj sali.

Restoran Hollywood na Ledinama svake godine za svoje goste bira najbolje muzičare, tako je i ove godine. Dva veoma talentovana i poznata glasa celoj populaciji, biće tu da vas zabave i učine da slavlje protekne fenomenalno.

Rezervišite mesto na vreme i uživajte u najluđoj novogodišnjoj noći!
Dara Bubamara Doček Nove godine 2025

2019

Doček Nove godine u Beogradu u Nera event centru obeležiće Dara Bubamara, Igor Popović i Dragica Zlatić. Nera se nalazi na Zrenjaninskom putu br. 106, od Savezne skupštine udaljen je 6 km, a od Pančevačkog mosta 2,5 km.

Kompleks Nera obuhvata pet svečanih sala: Nera, Nera Grand, Vip sala, Acoustic i Palace, koje su prilagođene različitim potrebama gostiju. Parking prostor je obezbeđen u okviru samog kompleksa.
Dara Bubamara Doček Nove godine 2025


2018

Dara Bubamara za doček Nove 2018. godine će imati nastup u Cirihu u klubu Crystal.

2017

Ne propustite najspektakularniji doček Nove godine 2018 na splavu Bridge, uz nastup Dare Bubamare.

Splav Bridge je jedan od najpopularnijih splavova u Beogradu, poznat po gostovanjima najvećih muzičkih zvezda i najboljoj atmosferi. Za sjajnu atmosferu za doček Nove godine biće zadužena naša velika zvezda Dara Bubamara, dok će u pauzi muziku vrteti DJ MARCHEZ (komercijalni house hitovi, RnB hitovi itd)
Ažurirano: Mar 4, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama