Zdravko Čolić Doček Nove godine

2024

Dubrovnik, grad iz bajke, se sprema za doček Nove godine koja će ući u anale kao jedna od najsjajnijih. Zdravko Čolić, ikona regionalne muzičke scene, biće srce i duša večeri na Stradunu, gde će svojim nastupom očarati prisutne i dati poseban pečat ovoj proslavi.

Sa honorarom od 130.000 eura, što je najviši iznos koji je Dubrovnik ikada izdvojio za novogodišnji koncert, očekivanja su na vrhuncu. Ovo ne samo da ističe važnost događaja, već i Čolićevu vanvremensku popularnost i uticaj u muzičkom svetu.

Zdravko Čolić, čije balade mame suze, a pop hitovi pokreću na ples, priprema repertoar koji će odzvanjati Stradunom i ispuniti srca posetilaca radostima i emocijama. Njegova muzika, koja prati generacije, biće savršena za ispraćaj stare i doček Nove godine.
Zdravko Čolić Doček Nove godine 2025

Doček Nove godine sa Zdravkom Čolićem u Dubrovniku nije samo koncert; to je veče koje spaja istoriju, kulturu i čaroliju, pružajući gostima priliku da postanu deo nečeg zaista posebnog. Okruženi dubrovačkim zidinama, koje su svedoci istorije, i uz melodije koje dotiču dušu, posetioci će zajedno zakoračiti u novu godinu.

Ovaj događaj je prilika da se doživi Dubrovnik na potpuno novi način, u svetlu muzičke zvezde čiji glas i pesme povezuju srca. Sa Zdravkom Čolićem na čelu, doček u Dubrovniku postaje ne samo proslava, već i simbol nade, radosti i nezaboravnih trenutaka koje samo ovo mesto može ponuditi.

2023

Nova godina je jedan od najuzbudljivijih praznika u godini, a u gradovima širom regiona se tradicionalno slavi uz velike koncerte popularnih izvođača. Međutim, jedan grad se posebno izdvaja po tome - Kotor u Crnoj Gori.

Ovaj predivan grad, sa bogatom istorijom i srednjovekovnom arhitekturom, već dugi niz godina privlači turiste sa svojom prelepom prirodom i kulturnim nasleđem. A za Novu godinu 2023., Turistička organizacija opštine Kotor priprema nešto posebno - jedinstveno iskustvo za posetioce, uz koncert legendarne regionalne zvezde, Zdravka Čolića, na glavnom gradskom trgu.
Zdravko Čolić Doček Nove godine 2025

Ovo nije prvi put da se Čola sprema da zaseni Kotor svojim nastupom. Prošle godine, koncert je bio otkazan zbog epidemioloških mera, ali sada se nadamo da će se to nadoknaditi. Ovaj nastup je jedan od najiščekivanijih dočeka Nove godine u regionu, i građani i posetioci Kotora će imati priliku da uživaju u atmosferi koju samo Čola može da stvori - uz sjajnu muziku i dobro raspoloženje.

Doček Nove godine u Kotoru sa Zdravkom Čolićem je sjajna prilika da se upoznate sa ovim prelepim gradom na jedan sasvim poseban način. Iako će koncert biti u centru pažnje, ne treba zaboraviti ni na druge atrakcije koje grad nudi.

Ukoliko želite da proslavite Novu godinu na nezaboravan način, ne propustite priliku da posetite Kotor i uživate u koncertu jednog od najvećih izvođača sa ovih prostora.

2020

Nova godina u opštini Budva će biti proslavljena na spektakularan način, uz petodnevni program koji će posetiocima ponuditi nezaboravne nastupe poznatih pevača. Glavni gradski trg će biti centar dešavanja, gde će se održavati koncerti Zdravka Čolića, Svetlane Cece Ražnatović, kao i drugih poznatih izvođača, među kojima su Psihomodo Pop, Lena Kovačević, Nevena Božović, Neno Belan, DJ Mahmut Orhan i Hari Mata Hari.

Ovaj doček Nove godine u Budvi je idealan za sve one koji žele da uživaju u prelepom ambijentu ovog turističkog mesta i da dočekaju Novu godinu uz sjajnu muziku i dobro raspoloženje. Budva je poznata po svom luksuzu i glamuru, što će dati posebnu notu elegancije i sjaja ovoj novogodišnjoj proslavi. Svi zainteresovani mogu posetiti Budvu i uživati u programu koji će im obezbediti nezaboravan doček Nove godine.

Pored sjajne muzike, posetioci će imati priliku da uživaju u mnogim drugim atrakcijama koje Budva nudi. U Budvi ima nešto za svakoga, a doček Nove godine sa zvezdama estrade će dati samo dodatni sjaj ovom prelepom gradu.

Ukoliko tražite idealno mesto za doček Nove godine sa sjajnim izvođačima i prelepom atmosferom, onda je Budva pravo mesto za vas. Doživite nezaboravni provod i počnite Novu godinu na najbolji mogući način.

2019

Porečku publiku će u Novu 2019. godinu uvesti jedna od najvećih pevačkih zvezda regije - Zdravko Čolić.
Jedna od najvećih pevačkih zvezda regije ispratiće s Porečanima i njihovim gostima staru i dočekati Novu 2019. godinu. Iako je vrhunac popularnosti stekao u davnim sedamdesetim, sudeći po interesovanju za njegove koncerte, Čolić je još uvek u centru interesovanja.
U Poreču ponovno nastupa nakon dosta godina, zato u Gradu veruju da će to biti novogodišnji doček za pamćenje.
Zdravko Čolić Doček Nove godine 2025

U organizaciji najiščekivanijeg koncerta u godini, uz Grad Poreč, učestvuju i Turistička zajednica grada Poreča, hotelske kuće Plava Laguna i Valamar Riviera. Čolićev angažman vredan je oko 72 hiljade eura. Za najluđu i najveseliju noć u godini Poreč očekuje desetek hiljada ljudi na glavnom gradskom trgu.

2018

Sve one koji novogodišnje praznike odluče da provedu na otvorenom u Sarajevu, u najluđu noć uvesće ih regionalna muzička zvezda Zdravko Čolić.
30. decembra nastupiće Sarajevska filharmonija, a u noći sa 1. na 2. januar u Sarajevu će nastupiti slavna Crvena jabuka.
Kada je Zdravko Čolić stigao u Sarajevo, izjavio je da će za Novu godinu bit će ludnica.
Zdravko Čolić Doček Nove godine 2025

2017

Za doček Nove godine na Trgu slobode u Novom Sadu nastupa Zdravko Čolić. Kako gradski čelnici najavljuju, konačan spisak izvođača biće poznat sredinom decembra. Popularni Čola je u Novo Sadu nastupio za doček 2008. godine, pre skoro 50.000 ljudi, tako da nema sumnje da će Novosađani i za ovaj doček uživati u pravom spektaklu.

Čolić je rekao da je ove godine rado prihvatio poziv novosadskog gradonačelnika Miloša Vučevića i zbog toga što je Novi Sad proglašen za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine, navodeći da će pevati za honorar koji će biti značajno manji nego prethodnih godina.

Kaže da Novu godinu najviše voli da dočekuje u vikendici sa prodicom i prijateljima, ali da svaki organizovani doček podrazumeva da će zapevati. Proteklih godina je za Novu godinu najčešće pevao na trgovima u Crnoj Gori, jer je, kako je objasnio, Crna Gora do sada to najbolje organizovala

2016

Zdravko Čolić će za Novu godinu 2016. pevati u Budvi na Trgu ispred Starog grada!
Budva je tradicionalno centar dobrog provoda u najluđoj noći, pa se i za doček Nove godine 2016 Budva pobrinula da ispuni sva ocekivanja
Ove godine program na Trgu ispred Starog grada će početi 31. decembra koncertom grupe "Perper“ nakon kojih će uslediti novogodišnji spektakl uz najveću zvezdu regiona, Zdravka Čolića.
Ažurirano: Mar 12, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama