Ana Bebić Doček Nove godine

Doček Nove godine će upotpuniti pevačica Ana Bebić i Balkan Groove bend.

Sky Lounge Bar se nalazi na 8. spratu hotela Hilton u Beogradu.

2024

Započnite svoje putovanje u Novu godinu na jedinstveni način u Sky Lounge Baru hotela Hilton u Beogradu. Ovo čarobno mesto, smešteno na 8. spratu, predstavlja savršenu kombinaciju glamura, vrhunske usluge i neodoljivih ritmova. Doček Nove godine u Sky Lounge Baru donosi vam ekskluzivni ambijent i izvanrednu muziku, za koju će se pobrinuti talentovana Ana Bebić i Balkan Groove bend.
Ana Bebić Doček Nove godine 2025

Proslavite doček Nove godine uz nezaboravne melodije Ane Bebić, čiji će glas i harizma upotpuniti svaki trenutak vaše proslave. Sky Lounge Bar, poznat po svojim izvanrednim koktelima i specijalitetima azijske kuhinje, obećava da će svaki momenat vašeg dočeka biti ispunjen radošću i stilom. Vaš pogled će se protezati ka zvezdanom nebu Beograda, dok će vas očaravajući vatromet u ponoć ostaviti bez daha.

Odaberite Sky Lounge Bar hotel Hilton za svoj doček Nove godine u Beogradu i dopustite da vas ovaj događaj vodi kroz veče puno elegancije, dobrog ukusa i muzičkog užitka. Doček Nove godine u Beogradu sa Anom Bebić u Sky Lounge Baru će biti iskustvo koje će zauvek ostati urezano u vašem sećanju. Pripremite se za nezaboravno veče koje će postati deo vaše priče o najlepšim trenucima.

2023

Ana Bebić doček Nove godine - Different Event Hall & Lounge Bar Beograd

Doček Nove godine u Beogradu, ukoliko ste planirali, obavezno provedite u Different Event Hall & Lounge Bar. U ovom Event Hall-u Vas čeka praznična euforija i pozitivna energija talentovane pevačice Ane Bebić i Balkan Groove Benda. Different Event Hall & Lounge Bar doček Nove godine je luksuzno opremljen prostor koji posebnim sjajem zasija za Novu godinu. Ovaj prostor se u toku godine veoma lako transformiše za sve vrste slavlja, od rođendana, krštenja pa sve do korporativnih događaja.
Ana Bebić Doček Nove godine 2025

Different Event Hall & Lounge Bar je pravi izbor za Vas ako za doček Nove godine želite vrhunsku večeru i ludi provod. Cena aranžmana zavisi od toga gde je Vaš sto pozicioniran u svečanoj sali u odnosu na centralnu binu sa koje će nastupati Ana Bebić. Different Lounge Bar i restoran je prostor gde se služi vrhunska hrana svakodnevno u modernom ambijentu, a za doček Nove godine će Vas zabavljati Agressive bend.

Ana Bebić dolazi u fokus javnosti kada se pojavila u rijaliti programu Operacija Trijumf koji je bio muzičkog karaktera. Nakon učešća u rijalitiju izdaje pesmu Preživeću koja doživljava ogroman uspeh na ovim prostorima. Ana Bebić je poznata i po duetskim pesmama Italiana i Litar vina sa svojim kolegama Severinom i Flamingosima.

Ažurirano: Jan 31, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama