Ana Bebić - doček Nove godine Doček Nove godine 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Ana Bebić doček Nove godine - Different Event Hall & Lounge Bar Beograd

Detaljna ponuda - Ana Bebić doček Nove godine

Doček Nove godine u Beogradu, ukoliko ste planirali, obavezno provedite u Different Event Hall & Lounge Bar. U ovom Event Hall-u Vas čeka praznična euforija i pozitivna energija talentovane pevačice Ane Bebić i Balkan Groove Benda. Different Event Hall & Lounge Bar doček Nove godine je luksuzno opremljen prostor koji posebnim sjajem zasija za Novu godinu. Ovaj prostor se u toku godine veoma lako transformiše za sve vrste slavlja, od rođendana, krštenja pa sve do korporativnih događaja.
Ana Bebić - doček Nove godine - Doček Nove godine 2024

Different Event Hall & Lounge Bar je pravi izbor za Vas ako za doček Nove godine želite vrhunsku večeru i ludi provod. Cena aranžmana zavisi od toga gde je Vaš sto pozicioniran u svečanoj sali u odnosu na centralnu binu sa koje će nastupati Ana Bebić. Different Lounge Bar i restoran je prostor gde se služi vrhunska hrana svakodnevno u modernom ambijentu, a za doček Nove godine će Vas zabavljati Agressive bend.

Ana Bebić dolazi u fokus javnosti kada se pojavila u rijaliti programu Operacija Trijumf koji je bio muzičkog karaktera. Nakon učešća u rijalitiju izdaje pesmu Preživeću koja doživljava ogroman uspeh na ovim prostorima. Ana Bebić je poznata i po duetskim pesmama Italiana i Litar vina sa svojim kolegama Severinom i Flamingosima.

Ana Bebić - doček Nove godine
Ana Bebić - doček Nove godine
Ana Bebić - doček Nove godine
Ana Bebić - doček Nove godine

Gde Ana Bebić peva za doček Nove godine?

Ana Bebić za doček Nove godine peva u Different Event Hall & Lounge Baru

Koja je cena dočeka Nove godine sa Anom Bebić?

Cena ulaznice za doček Nove godine se kreću od 55€ do 95€

Šta obuhvata cena Nove godine sa Anom bebić?

Cena obuhvata svečanu večeru i neograničenu konzumaciju pića