Kaya Doček Nove godine

2023

Kaya doček Nove godine - Restoran Wagner/ Imperium Hall Beograd

Talentovana pevačica, impresivnih vokalnih mogućnosti, Kaya, za sve ljubitelje njenih pesama nastupiće u restoranu Wagner i Imperium Hall-u. Zajedno sa Kayom nastupiće naš proslavljeni pevač narodne muzike, Dejan Matić, a muzička podrška biće još i Ivana Milojević i Backstage Band. Beogradska publika je upoznata sa Kayinim repertoarom i rado je viđen zabavljač po prestoničkim klubovima i splavovima. Kaya je na muzičkoj sceni preko 15 godina i objavila je više od 20 hit singlova. Takođe, ostala je upamćena kod publike nakon učešća u rijaliti programu Veliki Brat 2008. godine. Najpoznatije Kayine pesme su Mazohista, Htela bih i Lepa a sama.
Kaya Doček Nove godine 2025

Doček Nove godine u Beogradu nikad nije zvučao primamljivije ako ste planirali da prvo januarsko jutro dočekate na reci u vrhunskom restoranu. Restoran Wagner i Imperium Hall doček Nove godine Beograd se nalaze na sjajnoj lokaciji na Ada Huji, na keju. Ovaj elegantan prostor ima predivan pogled na reku na Dunav, što može doprineti novogodišnjoj euforiji. U restoranu Wagner Vas čeka ljubazno i profesionalno osoblje koje će učiniti Vaš novogodišnji boravak prijatnim. U restoranu Vas očekuje besplatni WiFi, pa možete svoje novogodišnje slike okačiti na društvene mreže. Veoma lako se dolazi do Imperium Hall-a i restorana Wagner jer se nalazi na samo 500 metara od Big Shopping Centra na Karaburmi.

Cena novogodišnje ponude iznosi od 90 do 110 evra, a u cenu je uključena svečana večera i neograničena konzumacija pića.