Tijana Em Doček Nove godine

2024

Doček Nove godine sa Tijanom Milentijević, poznatijom kao Tijana Em, u ekskluzivnom klubu Metropola u Štutgartu, vam sprema noć za pamćenje punu vrhunske zabave i muzičkog spektakla. Uz sjajnu podršku Igora Mitrovića, maestralnog DJ Bokya, te neponovljivog MR. White Led Performansa, koji svoje umetničko umeće donosi direktno iz Beograda.

Ova proslava predstavlja kulminaciju godišnjeg veselja, sa upečatljivim dekoracijama i novogodišnjim efektima dizajniranim da očaraju i oduševe. Očekuje vas veče ispunjeno čarolijom, gdje će svaki trenutak biti isprepleten sa fantastičnom muzikom i nezaboravnim doživljajima, osiguravajući da u Novu godinu zakoračite s osmehom i pozitivnošću.
Tijana Em Doček Nove godine 2025

Ulaznice su pažljivo kategorisane kako bi svakom gostu pružile idealno veče od VIP Lounge ulaznica po ceni od 89€, preko Sitzplatz ulaznica za 69€, do Stehtisch opcije po ceni od 59€. Svaka kategorija ulaznica nudi posebne beneficije, omogućavajući posetiocima da prilagode svoje novogodišnje veče prema ličnim željama.

Zagarantovano je da će Nova godina sa Tijanom Em u klubu Metropola postati centralno mesto za sve koji žele da dožive nezaboravan doček u Štutgartu, uz fantastičan program, izuzetne performanse i besprekornu atmosferu.

2023

Tijana Em doček Nove godine 2023 - Exclusive Holl Beograd

Restoran Exclusive Holl je rešio da za doček Nove 2023 godine obraduje sve goste i organizuje muzički spektakl za Novu godinu. Ovaj luksuzni restoran elegantno i moderno opremljen ugostiće Tijanu Em i Fusion Band. Exclusive Holl je poznat po svojim raskošnim svadbama i proslavama, pa nema sumnje da će i doček Nove godine biti gastronomski užitak za sve prisutne. Cena rezervacije u restoranu iznosi od 60 d0 90 eura, a u cenu rezervacije je uračunata i neograničena konzumacija hrane i pića. Cena rezervacije varira u odnosu na poziciju Vašeg stola u restoranu.
Tijana Em Doček Nove godine 2025

Tijana Em je trenutno jedna od najpopularnijih mladih folk pevačica, čija je pesma Žena od sultana dostigla rekordnu gledanost od preko 100 miliona na muzičkoj platformi Youtube. Ko je se ne seća iz muzičkog formata Ja imam talenat, kada je nastupila sa 13 godina, sigurno se seća iz popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda gde je ušla u prvih deset finalista. Nakon Zvezde Granda objavljuje prve pesme Prorok i Mlada, lepa, pametna, ali postaje opšte poznata tek pre dve godine nakon objavljivanja pesme Žena od sultana. Svi pamte njen nastup kada je pred više od 20 hiljada ljudi u beogradskoj Areni pevala na koncertu Zorice Brunclik.

2022

Tijana Em doček Nove godine 2022 - Exkluziv Svadbeni salon Bijeljina

Exkluziv Svadbeni salon u Bijeljini odlučio je da ovaj doček Nove godine svima ostane u dobrom sećanju pa su angažovali Tijanu Em da zabavlja goste u novogodišnjoj noći. Exkluziv svadbeni salon je restoran moderno opremljen sa elegantnim stolovima i stolicama i sa rasvetom koja će doprineti prazničnoj atmosferi. Nova godina nam se polako približava i ako ste planirali da se dobro provedete i uživate u svečanoj večeri razmislite o Exkluziv svadbenom salonu u Bijeljini.
Tijana Em Doček Nove godine 2025

Možda na prvu loptu ne možete da se setite ko je Tijana Em, ali smo ubeđeni da ste čuli popularnu pesmu Žena od sultana. Ova mlada pevačica je stekla slavu pre dve godine kada je objavila hit singl Žena od sultana. Pre toga njene dve pesme Prorok i Mlada, lepa, pametna nisu prošle tako dobro, dok Žena od sultana ima preko 100 miliona pregleda na Youtubu. Pomenute pesme je izdala nakon završetka popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda gde je sa još 10 talentovanih pevača ušla u finale.

Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama