Ana Nikolić Doček Nove godine

Ne, Ana Nikolić ni ove godine neće nastupati za doček.

2024

Odluka Ane Nikolić da se ove godine ne pojavljuje na novogodišnjim nastupima, kao ni za sam doček Nove godine, izazvala je veliku pažnju i iznenađenje među njenim obožavaocima, a i kod onih koji tradicionalno uživaju u novogodišnjim muzičkim događajima. Mogući razlozi za ovakvu odluku su brojni, od želje da praznike provede u krugu porodice do mogućnosti da se priprema za neki veliki budući projekat koji zahteva njenu punu posvećenost.

Bez obzira na razloge, Ana Nikolić i dalje ostaje jedna od ključnih figura na muzičkoj sceni Srbije, a njena muzika će nastaviti da bude deo mnogih proslava i okupljanja. Fanovi s nestrpljenjem očekuju šta je sledeće u njenoj karijeri, dok njena odluka o pauzi samo pojačava interesovanje za njeno umetničko delo i buduće planove.
Ana Nikolić Doček Nove godine 2025

2023

Za doček Nove godine 2023, Ana Nikolić neće nastupati nigde. U 2023. godini prirediće pravi spektakl svojim fanovima. 07.10. sprema veliki koncert u Štark areni u Beogradu.

2022

Popularna pevačica Ana Nikolić za doček Nove godine imaće nastup u Srbiji. Taj nastup neće biti klasičan novogodišnji, već se pojavljuje kao gost iznenađenja u rijalitiju Zadruga. Tako će zajedno sa učesnicima prirediti nezaboravnu žurku. Gledaoci kraj malih ekrana, kao i učesnici će na taj način upotpuniti svoje veče i uživati u Aninim hitovima.

2018

Ana Nikolić će se prvi put posle porođaja pojaviti u javnosti 31. decembra, posle skoro godinu dana pauze.
U novogodišnjoj noći na istim lokacijama u različito vreme nastupiće moja Ana Nikolić i Jelena Rozga. Njih dve će se rotirati u toku noći u klubu Kasina i u hotelu Metropol.
Ana Nikolić Doček Nove godine 2025


2016

Priprenite se za najluđi doček Nove godine uz Anu Nikolić i Ćemu. Ana Nikolić će za doček Nove godine nastupiti na Kopaoniku u Hotelu Grand.


2015

Ana Nikolić u Hotelu Metropol - Doček Nove Godine.

Ana Nikolić biće zadužena za vrhunski doček tokom novogodišnje noći u hotelu Metropol. Poznata zvezda će svojim stasom i glasom učiniti sve da vam najluđa noć u Metropolu bude apsolutno neponovljiva.

Cene dočeka Nove godine u ovom renoviranom beogradskom hotelu su kreću od 60-170 eur po osobi u zavisnosti od pozicije stola i uključuju mesto za sedenje, svečanu večeru i koktel dobrodošlice..

2014

Ana Nikolić, uvešće vas u Novu godinu 2014. i prirediti pravi muzički spektakl u Hyatt-u, zajedno sa Igorom Terzijom!

Ovako je Ana Nikolić proslavljala Nove godine do sada:

Pevačica Ana Nikolić za doček Nove godine će najverovatnije pevati u Beogradu, na splavu Bolivud.

Pevačica Ana Nikolić pevaće za doček Nove godine 2012. u Crnoj Gori.
Ana Nikolić će za doček Nove godine nastupati u Budvi, u diskoteci Sparta.
Ažurirano: Mar 4, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama