Ana Nikolić Doček Nove godine

2023

Za doček Nove godine 2023, Ana Nikolić neće nastupati nigde. U 2023. godini prirediće pravi spektakl svojim fanovima. 07.10. sprema veliki koncert u Štark areni u Beogradu.

2022

Popularna pevačica Ana Nikolić za doček Nove godine imaće nastup u Srbiji. Taj nastup neće biti klasičan novogodišnji, već se pojavljuje kao gost iznenađenja u rijalitiju Zadruga. Tako će zajedno sa učesnicima prirediti nezaboravnu žurku. Gledaoci kraj malih ekrana, kao i učesnici će na taj način upotpuniti svoje veče i uživati u Aninim hitovima.

2018

Ana Nikolić će se prvi put posle porođaja pojaviti u javnosti 31. decembra, posle skoro godinu dana pauze.
U novogodišnjoj noći na istim lokacijama u različito vreme nastupiće moja Ana Nikolić i Jelena Rozga. Njih dve će se rotirati u toku noći u klubu Kasina i u hotelu Metropol.
Ana Nikolić Doček Nove godine 2025


2016

Priprenite se za najluđi doček Nove godine uz Anu Nikolić i Ćemu. Ana Nikolić će za doček Nove godine nastupiti na Kopaoniku u Hotelu Grand.


2015

Ana Nikolić u Hotelu Metropol - Doček Nove Godine.

Ana Nikolić biće zadužena za vrhunski doček tokom novogodišnje noći u hotelu Metropol. Poznata zvezda će svojim stasom i glasom učiniti sve da vam najluđa noć u Metropolu bude apsolutno neponovljiva.
Ana Nikolić Doček Nove godine 2025

Cene dočeka Nove godine u ovom renoviranom beogradskom hotelu su kreću od 60-170 eur po osobi u zavisnosti od pozicije stola i uključuju mesto za sedenje, svečanu večeru i koktel dobrodošlice..

2014

Ana Nikolić, uvešće vas u Novu godinu 2014. i prirediti pravi muzički spektakl u Hyatt-u, zajedno sa Igorom Terzijom!

Ovako je Ana Nikolić proslavljala Nove godine do sada:

Pevačica Ana Nikolić za doček Nove godine će najverovatnije pevati u Beogradu, na splavu Bolivud.

Pevačica Ana Nikolić pevaće za doček Nove godine 2012. u Crnoj Gori.
Ana Nikolić će za doček Nove godine nastupati u Budvi, u diskoteci Sparta.