Crvena jabuka Doček Nove godine

U Sarajevu, na koncertu na otvorenom ispred Večne vatre, na kojem će nastupiti legendarni bendovi Bombaj štampa, Zabranjeno pušenje, Crvena jabuka i Elvir Laković Laka.

2024

Sarajevo za doček Nove godine 2024. priprema spektakularan muzički događaj koji će se održati na otvorenom, ispred simbolične Večne vatre. Grad će te noći postati centar zabave, okupljajući ljubitelje dobre muzike iz celog regiona zahvaljujući nastupima legendarnih bendova kao što su Bombaj štampa, Zabranjeno pušenje, Crvena jabuka i Elvir Laković Laka. Ovi muzički velikani obećavaju veče ispunjeno hitovima, nostalgijom i nezaboravnim trenucima, potvrđujući Sarajevo kao destinaciju koja zna kako da ugosti i zabavi svoje goste.

Poseban akcent biće na grupi Crvena jabuka, čija će muzika zasigurno dotaknuti srca publike, dodajući dodatnu čar ovom već magičnom dočeku. Sarajevo se ističe kao grad otvorenog srca, spremno da pruži neponovljivo iskustvo svima koji odluče da Novu godinu dočekaju na njegovim ulicama, u duhu zajedništva i dobrog provoda.
Crvena jabuka Doček Nove godine 2025

2023

Za doček Nove godine 2023, Crvena jabuka će nastupati u Osijeku, na trgu Ante Starčevića.

Gosti će moći da se posluže besplatnim čajem i kuvanim vinom, dok uživaju uz muziku Crvene jabuke za doček Nove godine. Organizatori su najavili da će se u ponoć građanima obratiti gradonačelnik Osjeka Ivan Radić i čestitati Novu godinu okupljenima.
Crvena jabuka Doček Nove godine 2025

2022

Doček Nove godine, Crvena Jabuka će provesti na trgu dr. Franje Tuđmana u Sinju. Od 22 sata, trg će zagrejati članovi sinjskog benda Ljuta kuća, a čekaće vas i odlična gastronomska ponuda u adventskim kućicama. Uz nastup Crvene Jabuke, očekuje vas nezaboravna noć za doček Nove godine u Sinju.

Brojni gosti uživaće u muzici jednog od najpopularijeg benda sa ex Yu prostora, tako da nema sumnje da ćete provesti prelelpo novogodišnje veče na otvorenom.

2020

Crvena jabuka za doček Nove godine nastupa u Banja Luci. Program dočeka počinje dan ranije, 30.12., kada nastup ima Marija Šerifović, 31.12. prvo nastupa Jelena Tomašević, da bi u Novu godinu posetioce uvela Crvena jabuka. Za reprizu dočeka Nove godine nastup će imati Aleksandra Prijović.

Gradska uprava organizovaće koncerte na glavnoj ulici, između Parka Petar Kočić i Trga Krajine, a uz muziku do 1.00 čas građani će provesti uz kuvano vino, rakiju, sokove i druga pića, kao i u popularnim banjalučkim ćevapima i drugoj ponudi “Zimske varoši" i uličnih prodavaca. U ponoć će biti priređen i vatromet.
Crvena jabuka Doček Nove godine 2025

2019

Doček Nove godine Crvena jabuka će dočekati na Forumu u Puli. Veliki broj koncerata, predstava, izložbi, sportskih događaja, a i programa za najmlađu publiku vas očekuje za vreme novogodišnjih praznika.

Publiku na Forumu će u Novu godinu uploviti sa Crvenom jabukom, dok će pored njih nastupati i Night Express i Dj Jan Plexy. U ponoć će svi moći da uživaju u spektakularnom vatrometu.

2018
Novogodišnji praznici i doček Nove godine u Sarajevu će proteći u znaku Crvene jabuke i Zdravka Čolića.

U prednovogodišnjoj noći 30.12., nastup će imati diplomci Muzičke akademije, 31.12. posetioci će uz Zdravka Čolića dočekati Novu godinu, a za reprizu 01.01. nastupa Crvena jabuka.

2016

Crvena jabuka, popularna sarajevska grupa je saopštila da će novogodišnju noć provesti na na Trgu Ante Starčevića u Osijeku.


Program će početi u 22h, a u ponoć se može očekivati vatromet i valcer. Posetiocima će biti ponuđeno kuvano vino, dok uživaju u muzici popularnih gradskih bendova i nezaboravnu svirku Crvene Jabuke.

2015

Jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima, Crvena jabuka, zabavljaće novosađane i njihove goste za doček Nove godine, zajedno sa Frajlama, Garavim sokakom i Divanhana bendom.

Program dočeka Nove godine će početi oko 21h, a prvo će nastupiti bend Divanhana, zatim Garavi sokak, Frajle i Crvena jabuka. Kako jse očekuje program će trajati do 2 sata iza ponoći. U Ulici Laze Telečkog biti postavljena manja bina gde se očekuju nastupi didžejeva DJ Shpira, DJ Billy 9 i DJ WD87.

Kako se nadaju u Turističkoj organizaciji Novog Sada, i ove godine se očekuje veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva koji će posetiti Novi Sad i dočekati Novu godinu uz odličnu muziku i provod.
Ažurirano: Mar 4, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama