Crvena jabuka Doček Nove godine

2023

Za doček Nove godine 2023, Crvena jabuka će nastupati u Osijeku, na trgu Ante Starčevića.

Gosti će moći da se posluže besplatnim čajem i kuvanim vinom, dok uživaju uz muziku Crvene jabuke za doček Nove godine. Organizatori su najavili da će se u ponoć građanima obratiti gradonačelnik Osjeka Ivan Radić i čestitati Novu godinu okupljenima.
Crvena jabuka Doček Nove godine 2025

2022

Doček Nove godine, Crvena Jabuka će provesti na trgu dr. Franje Tuđmana u Sinju. Od 22 sata, trg će zagrejati članovi sinjskog benda Ljuta kuća, a čekaće vas i odlična gastronomska ponuda u adventskim kućicama. Uz nastup Crvene Jabuke, očekuje vas nezaboravna noć za doček Nove godine u Sinju.

Brojni gosti uživaće u muzici jednog od najpopularijeg benda sa ex Yu prostora, tako da nema sumnje da ćete provesti prelelpo novogodišnje veče na otvorenom.

2020

Crvena jabuka za doček Nove godine nastupa u Banja Luci. Program dočeka počinje dan ranije, 30.12., kada nastup ima Marija Šerifović, 31.12. prvo nastupa Jelena Tomašević, da bi u Novu godinu posetioce uvela Crvena jabuka. Za reprizu dočeka Nove godine nastup će imati Aleksandra Prijović.

Gradska uprava organizovaće koncerte na glavnoj ulici, između Parka Petar Kočić i Trga Krajine, a uz muziku do 1.00 čas građani će provesti uz kuvano vino, rakiju, sokove i druga pića, kao i u popularnim banjalučkim ćevapima i drugoj ponudi “Zimske varoši" i uličnih prodavaca. U ponoć će biti priređen i vatromet.
Crvena jabuka Doček Nove godine 2025

2019

Doček Nove godine Crvena jabuka će dočekati na Forumu u Puli. Veliki broj koncerata, predstava, izložbi, sportskih događaja, a i programa za najmlađu publiku vas očekuje za vreme novogodišnjih praznika.

Publiku na Forumu će u Novu godinu uploviti sa Crvenom jabukom, dok će pored njih nastupati i Night Express i Dj Jan Plexy. U ponoć će svi moći da uživaju u spektakularnom vatrometu.

2018
Novogodišnji praznici i doček Nove godine u Sarajevu će proteći u znaku Crvene jabuke i Zdravka Čolića.

U prednovogodišnjoj noći 30.12., nastup će imati diplomci Muzičke akademije, 31.12. posetioci će uz Zdravka Čolića dočekati Novu godinu, a za reprizu 01.01. nastupa Crvena jabuka.

2016

Crvena jabuka, popularna sarajevska grupa je saopštila da će novogodišnju noć provesti na na Trgu Ante Starčevića u Osijeku.


Program će početi u 22h, a u ponoć se može očekivati vatromet i valcer. Posetiocima će biti ponuđeno kuvano vino, dok uživaju u muzici popularnih gradskih bendova i nezaboravnu svirku Crvene Jabuke.
Crvena jabuka Doček Nove godine 2025


2015

Jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima, Crvena jabuka, zabavljaće novosađane i njihove goste za doček Nove godine, zajedno sa Frajlama, Garavim sokakom i Divanhana bendom.

Program dočeka Nove godine će početi oko 21h, a prvo će nastupiti bend Divanhana, zatim Garavi sokak, Frajle i Crvena jabuka. Kako jse očekuje program će trajati do 2 sata iza ponoći. U Ulici Laze Telečkog biti postavljena manja bina gde se očekuju nastupi didžejeva DJ Shpira, DJ Billy 9 i DJ WD87.

Kako se nadaju u Turističkoj organizaciji Novog Sada, i ove godine se očekuje veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva koji će posetiti Novi Sad i dočekati Novu godinu uz odličnu muziku i provod.