Mia Borisavljević Doček Nove godine

2023

Kopaonik je uvek prava destinacija za doček Nove godine, i jedna od najpopularnijih opcija u našoj zemlji. Restoran Nacionalna klasa je jedan od najtraženijih lokala za novogodišnju noć, a ovogodišnji program je upotpunjen nastupom pevačice Mie Borisavljević.

Mia Borisavljević je poznata po svojim energičnim nastupima, pa je sigurno da će atmosfera u restoranu biti na vrhuncu tokom čitave večeri. Pored njenih hitova, posetioci će uživati u bogatoj novogodišnjoj trpezi i kvalitetnom piću. Restoran Nacionalna klasa nudi jedinstven ambijent, koji će učiniti da se gosti osećaju kao da su deo nečeg posebnog.
Mia Borisavljević Doček Nove godine 2025

29.12. će u restoranu Nacionalna klasa nastupiti Svetlana Ceca Ražnatović, dok će za reprizu 01.01. nastupati Marija Mikić.

Uživanje u novogodišnjim praznicima na Kopaoniku možete upotpuniti skijanjem, snowboardingom ili ako niste ljubitelj zimskih sportova možete vreme provesti u wellness centrima ili organizovanim šetnjama kroz prirodu.

Svakako, doček Nove godine u restoranu Nacionalna klasa uz Miu Borisavljević je sjajna opcija za sve ljubitelje dobre zabave i kvalitetne muzike. Ukoliko želite da provedete nezaboravnu novogodišnju noć na Kopaoniku, ovo je prava prilika!

2022

Nakon nekoliko godina pauze, Gradski trg u Rumi ponovo će biti mesto proslave Nove godine. Očekuje vas nezaboravan doček uz koncerte Mie Borisavljević, Ivana Milinkovića (nekadašnjeg soliste grupe Legendi) i Bojana Grujića sa svojim bendom.

Dobra energija, poznate pesme i vatromet u ponoć čine ovaj događaj savršenim za sve koji žele da proslave doček Nove godine na pravi način.

Ne propustite ovaj sjajan događaj i dođite da se zajedno veselimo u gradu koji je poznat po svom dobrom provodu i gostoprimstvu.
Mia Borisavljević Doček Nove godine 2025

2019

Mia Borisavljević će za doček 2019. godine nastupiti sa kolegom Bojanom Grujićem u Vrnjačkoj Banji u potpuno novom izdanju hotela Fontana.

Hotel Fontana se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Idelan je za odmor sa porodicom, romantične trenutke, poslovne i sportske manifestacije.

Bogati sadržaji hotela u kombinaciji sa atrakcijama kraljice srpskih banja, učiniće Vaš odmor jedinstvenim iskustvom.

Više informacija možete dobiti putem linka - Mia Borisavljević - Nova godina 2019.
Mia Borisavljević Doček Nove godine 2025

2018

Mia Borisavljević, jedna od naših najtraženijih pevačica, Novu godinu će dočekati u Crystal sali u Jagodini. O kvalitetu njenih nastupa, kao i hitovima koje je do sada snimila ne treba puno govoriti. Vrhunski provod je Zagarantovan.

Cena aranžmana je od 6000rsd i uračunata je neograničena količina hrane i pića.
Mia Borisavljević Doček Nove godine 2025

Srpska Nova 2018. godina

Za doček Srpske Nove godine Mia Borisavljević će zabavljati goste u klubu Tarapana u Beogradu.