Stoja Doček Nove godine

Na splavu Na Vodi Kafana u Beogradu.

Ulaz za reprizu Nove godine košta samo 1000 dinara.

2024

Dočekajte reprizu Nove godine na jednom od najpoznatijih beogradskih splavova, Na Vodi Kafana, i doživite nezaboravno iskustvo. Ovaj splav, prepoznatljiv po svom vrhunskom enterijeru i fantastičnoj atmosferi, već godinama predstavlja omiljenu destinaciju za noćni život u Beogradu. Njegova jedinstvena privlačnost i renomirani ugled čine ga savršenim mestom za one koji žele da uđu u nove godine uz muziku, ples i sjajno društvo. Sa specijalnom gostom, Stojom, repriza Nove godine na splavu Na Vodi Kafana obećava vrhunsku zabavu.
Stoja Doček Nove godine 2025

Sa Stojom na sceni, repriza Nove godine biće događaj za pamćenje. Pića će biti dostupna po standardnim cenama, a cena ulaza za ovu spektakularnu noć iznosi samo 1000 dinara, što je vrlo pristupačno za događaj ovog ranga.

Repriza Nove godine na ovom splavu pruža vam priliku da doživite Beograd noću u punom sjaju, uživajući u hitovima koje svi volimo. Na Vodi Kafana, sa svojom poznatom atmosferom i vrhunskom uslugom, osiguraće vam noć za pamćenje. Ne propustite ovu priliku da repriza Nove godine postane vaš najbolji provod u Beogradu. Uživajte u muzici, plesu i društvu uz Stojine najveće hitove.

2023

Hotel Sloboda u Šapcu priprema nezaboravan doček Nove godine uz jednu od najpoznatijih pevačica na Balkanu, Stoju. Ovaj spektakularni događaj obećava noć ispunjenu muzikom, plesom i vrhunskom zabavom. Cena ulaznice iznosi 85€, a uključuje hranu i piće, što vam omogućava da se prepustite uživanju bez dodatnih briga.

Doček Nove godine sa Stojom garantuje noć punu hitova koje svi znamo i volimo. Od "Evropa" do "Samo idi", Stoja će se pobrinuti da svaki trenutak bude ispunjen muzikom koja će vas držati na nogama do zore.
Stoja Doček Nove godine 2025

Hotel Sloboda, luksuzno zdanje u samom centru Šapca, ponosno je ponovo postao simbol grada i nezaobilazni deo života njegovih stanovnika. Sa svojim elegantnim enterijerom, vrhunskom uslugom i profesionalnim osobljem, hotel Sloboda se ističe kao centar gradskih dešavanja. Doček Nove godine u ovakvom ambijentu pruža jedinstveno iskustvo koje ne smete propustiti.

Zbog velikog interesovanja, preporučujemo da što pre rezervišete svoje mesto. Hotel Sloboda nudi različite pakete koji uključuju smeštaj, večeru i nezaboravan nastup Stoje.

Ukoliko želite još jednu noć lude zabave, pridružite se na reprizi Nove godine uz Radu Manojlović.

Ažurirano: May 28, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama