Severina Vučković Doček Nove godine

2023

Kako su mediji objavili, Severina će za doček Nove godine nastupiti u svom rodnom Splitu. Ove godine posetioce očekuje odličan novogodišnji program, a kako organizatori najavljuju očekuje se veliki broj turista.

Detaljan program sa spiskom izvođača se očekuje uskoro.
Severina Vučković Doček Nove godine 2025

2022

Prošla godina nam je donela pauzu od žurki i novogodišnjih nastupa, pa tako ove godine moramo duplo bolje da se provedemo. Uz Severinu je takav provod zagarantovan. Ona će nastupiti u Hotelu Palas u Petrovcu i to u tandemu sa Tropico bendom.

Hotelska grupa "Budvanska rivijera" i Hotel Palas su se do sada pokazali kao izvanredni organizatori novogodišnjeg programa i po tome su postali poznati širom regiona.

Tokom novogodišnjih praznika, u jednom od najlepših hotela na Mediteranu, možete uživati u nastupima: Severine i Tropico Banda 31. decembra,1. januara - Nede Ukraden i Milice Pavlović, 2. januara - Dženana Lončarević i Ane Kokić. Sve tri večeri, za odličnu atmosferu biće zadužen Hua Hua Bend, a voditeljka programa biće Tea Babić.
Severina Vučković Doček Nove godine 2025

2020

Doček 2020. Severina će provesti radno i to na sjajnom dočeku u Belexpocentru. Ona će vas svojim glasom, stasom i nestvarnom energijom uvesti u Novu godinu, tako da nema sumnje da ćete ovaj doček pamtiti veoma dugo.

Nije na odmet da svoju ulaznicu kupite na vreme, iako je dvorana Belexpocentra prostrana i može da primi veliki broj ljudi, za nastup Seve očekuje se velika potražnja

2019

Severina će doček 2019. provesti u krugu porodice. Napraviće pauzu od novogodišnjih nastupa i praznike će provesti sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom na Maldivima.

2018

Za Novu 2018. godinu Severina nastupa u najluksuznijem hotelu na crnogorskom primoriju - Splendid. Pored Seve goste hotela zabavljaće i Haris Džinović

2017

Novogodišnje praznovanje u Baru i ove godine će trajati sedam dana. Glavna zvezda najluđe noći na Trgu Vladimira i Kosare biće Severina! Za reprizu u Bar stiže Bajaga!

Turistička organizacija Bar i Opština Bar pripremili su raznoliki program koji će trajati od 26. decembra do 2. januara, a za dobru zabavu tokom dočeka Nove godine, angažovani su Katapult i Severina Vučković. Za reprizu dočeka i odličnu atmosferu će biti zaduženi Akademija i Bajaga i instruktori.

Pored Severine i Bajage, u novogodišnjem program nastupiće i gotovi svi vodeći barski bendovi počev od Katapulta, Akademije i Padrino benda pa do etno grupe Zora. Koncerte će imati i cetinjski evergrin majstor Darko Martinović, Pljevaljski tamburaši i najjpoznatija crnogorska rep gupa Who See.


2015

Severina u Poreču - Doček Nove Godine 2015.

Poreč Vam nudi izvrsnu priliku za odličan provod i nenadmašan doček Nove 2015. godine.

Severina je još u junu mesecu, kada je gostovala u klubu Byblos, sa gradskim vlastima u Poreču dogovorila nastup za doček Nove godine.

S glavnog gradskog trga u Poreču, u Novu 2015. uvešće vas kraljica hrvatske estrade - Severina, i učini će doček 2015. zaista nezaboravnim. Nakon sati plesanja i pevanja uz Severinu i ostale izvođače, kada vas umor savlada, otkrićete i zašto su porečki hoteli i apartmani izvrsni domaćini.

Turistička zajednica grada Poreča pobrinuće se da vaš boravak u zimskom Poreču bude idealno mesto za početak Nove godine.

2014

Severina će nastupiti u hotelu "Splendid" a za doček Nove godine 2014. će zaraditi mnogo više para nego prošle godine kada je za "samo" 30.000 evra pevala u jednom beogradskom klubu.
Severina Vučković Doček Nove godine 2025

Leto je tek prošlo a Severina ima već ugovoreno gde će pevati za Novu godinu Doček Nove godine uz Severinu biće organizovan na trgu u Budvi, gde se već godinama organizuju svečani dočeci.

Severina je već na Crnogorskom primorju nastupala za doček Nove godine 2006. Sigurno je da će Seve i ove godine Crnogorcima prirediti doćek za pamćenje, a podrazumeva se, da će joj oni uzvratiti pozamašnim honorarom.