Milica Pavlović Doček Nove godine

Milica Pavlović će biti glavna zvezda dočeka Nove godine u Beču.

2024

Doček Nove godine u Beču će biti događaj za pamćenje uz zvezdu Milicu Pavlović. Ova prestižna ističe se svojom luksuznom atmosferom i ekskluzivnošću, dovodeći publiku iz svih krajeva regiona. Milica Pavlović, sa svojom harizmom i energijom, prirediće veče puno vrhunske muzike i plesa koji će se dugo pamtiti.

Cene ulaznica kreću se od 180 evra, dok je VIP opcija 1500 evra. Ove cene su odraz popularnosti pevačice i garantuju vam nezaboravnu noć.
Milica Pavlović Doček Nove godine 2025

Beč, sa svojim bogatim kulturnim nasleđem, postaje idealna kulisa za ovakvu novogodišnju proslavu, kombinujući eleganciju grada sa jedinstvenim nastupom Milice Pavlović. Ovaj događaj nije samo doček Nove godine, to je prilika da stvorite nezaboravne uspomene, ispunjene ispunjenu glamurom, luksuzom i prelepim muzičkim trenucima.

2023

Milica Pavlović doček Nove godine - City hall Beograd

Milica Pavlović je zadobila srce publike čim je nastupila u šestoj sezoni poznatog muzičkog takmičenja Zvezde Granda 2011. godine. U karijeri dugoj deset godina izbacila je 4 studijska albuma i podarila je svojoj publici mnogo hitova. Ova srpska južnjakinja poznata je po nadimku senjorita Milica što je skraćeno od njenog najpoznatijeg muzičkog hita Seksi senjorita. Milica Pavlović je poznata po energičnim scenskim nastupima koji su propraćeni koreografijama tako da sigurno očekujte ludi provod do ranih jutarnjih časova.
Milica Pavlović Doček Nove godine 2025

Doček Nove godine Beograd nikad nije zvučao primamljivije, a za to se potrudio City Hall. Ako želite da ovaj doček Nove godine bude poseban za Vas i glamurozniji od ranijih proslava pravi je izbor City Hall. Ovaj ekskluzivni prostor, u centru grada pored Vukovog spomenika, je poznat po pravljenju elegantnih korporativnih zabava i luksuznih venčanja, tako da ne sumnjamo da će se potruditi i oko samog dočeka Nove godine. City Hall svečana sala opremljena je najmodernijom rasvetom koja će doprineti prazničnoj atmosferi sa novogodišnjom dekoracijom.

Cena karte za novogodišnju noć u City Hall iznosi od 130 do 210 eura, a cena zavisi od pozicije Vašeg stola u svečanoj sali i koliko ste udaljeni od centralne bine. Cena karte uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju pića, i alkoholnih i bezalkoholnih. Karte za novogodišnji provod Vam mogu biti dostavljene besplatno na kućnu adresu ako živite u Beogradu, a u ostale gradove Srbije karte se mogu poslati post expressom.

2022

Milica Pavlović doček Nove godine - Trgu Kralja Milana Niš

Milica Pavlović ove godine zapaliće publiku svojim energičnim nastupom na Trgu kralja Milana u Nišu. Kraljica juga će nastupiti zajedno sa legendom narodne muzike Zoricom Brunclik i svojim kolegom Alenom Ademovićem i poželeti srećnu novu 2022. godinu svim prisutnima. Doček Nove godine počinje u 21 čas nastupom Alena Ademovića koji će otvoriti praznični nastup, a nakon njega će nastupiti legendarna Zorica Brunclik sa svojim čuvenim hitovima. Kada otkuca ponoć, nakon vatrometa na scenu stupa senjorita Milica koja će zabavljati publiku do ranih jutarnjih časova. Sigurni smo da nas očekuje nezapamćen provod i energičan nastup Milice Pavlović na Trgu kralja Milana u Nišu.
Milica Pavlović Doček Nove godine 2025

Milicu Pavlović ne treba previše predstavljati jer je to pevačica koja vredno gradi svoju muzičku karijeru već deset godina. U prvoj dekadi svoje karijere izdala je četiri albuma Boginja, Zauvek, Posesivna bivša i Govor tela, na kojima su se našli brojni hitovi bez kojih ne može da prođe nijedna proslava. Od kada se pojavila 2011. godine u šestoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda ne prestaje da fascinira javnost svojom pojavom, scenskim nastupom i odličnim pevanjem. Pored pevanja Milica Pavlović se okušala i u glumačkim vodama i bila veoma uspešna u tome. Ako ste planirali da doček Nove godine provedete na nekom trgu uz kuvano vino možda je ovo pravi izbor za Vas.

Ažurirano: Apr 15, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama