Aleksandra Mladenović Doček Nove godine

Nova godina uz Aleksandru Mladenović se održava u ekskluzivnom ambijentu Lux Event Centra, poznatog po sofisticiranosti i prvoklasnoj usluzi.

Pored Aleksandre Mladenović, za muzičku pratnju na dočeku Nove godine pobrinuće se popularni Nenad Manojlović, Stefan Arsenijević i Sandra Mladenović.

2024

Proslavite doček Nove godine u ekskluzivnom ambijentu Lux Event Centra u Beogradu, uz nezaboravni muzički spektakl koji predvodi Aleksandra Mladenović. Ova izuzetna pevačica narodne muzike, poznata po svojim upečatljivim vokalnim performansama i harizmatičnom prisustvu, obećava da će novogodišnja noć biti puna emocija i muzičkih uživanja.

Od svog prvog nastupa na Zvezdama Granda, Aleksandra je zauzela važno mesto na muzičkoj sceni, pridobijajući obožavatelje širom Balkana. Njena sposobnost da prenese emociju i energiju kroz muziku čini je idealnom zvezdom za doček Nove godine. Lux Event Centar, poznat po svojoj sofisticiranosti i prvoklasnoj usluzi, pruža savršenu pozornicu za ovakav događaj.
Aleksandra Mladenović Doček Nove godine 2025

Uz Aleksandru, za muzičku pratnju pobrinuće se i poznati imena kao što su Nenad Manojlović, Stefan Arsenijević i Sandra Mladenović, koji će dodatno upotpuniti atmosferu svojim nastupima. Spremite se za noć ispunjenu najlepšim melodijama i prvoklasnom zabavom koja će sigurno učiniti početak Nove godine nezaboravnim.

Ne čekajte previše da rezervišete svoje mesto na ovom prestižnom događaju; Lux Event Centar je mesto gde ćete želeli biti kada sat otkuca ponoć. Uverite se sami zašto je doček Nove godine u Lux Event Centru jedan od najtraženijih u Beogradu.

2022

Zaokružite kalendar za nezaboravnu Novogodišnju noć u hotelu Majdan u Beogradu, koji se transformiše u vrhunsko mesto za doček 2022. godine. Uživajte u glamuroznoj večeri sa Aleksandrom Mladenović, Darom Bubamarom i Darom Bubamarom, koji će svojim energičnim nastupima i omiljenim hitovima osigurati spektakularnu atmosferu.
Aleksandra Mladenović Doček Nove godine 2025

Hotel Majdan, renomiran po svojoj tradiciji organizovanja prestižnih novogodišnjih događaja, ove godine postaje epicentar najbolje zabave u gradu. Trio poznatih izvođača zajedno će stvoriti veče puno muzičkog užitka i nezaboravnih trenutaka.

Obezbedite svoje mesto na vreme i doživite magiju Nove godine u prefinjenom ambijentu hotela Majdan. Očekuje vas noć za pamćenje, sa vrhunskom muzikom, elegantnom atmosferom i neograničenom zabavom. Ne dozvolite da ovaj jedinstveni događaj prođe bez vas!

Ažurirano: May 28, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama