Tanja Savić Doček Nove godine

Tanja Savić će pevatina dočeku Nove godine u Čikagu.

2024

Nova godina u velikom stilu u srcu Čikaga, na ekskluzivnom događaju sa senzacionalnom Tanjom Savić. Ovaj glamurozni doček Nove godine pruža priliku da uživate u neponovljivoj atmosferi, uz all inclusive ponudu koja zadovoljava sva čula.

Uz kartu od 160$, gosti će biti posluženi raskošnom novogodišnjom večerom i besplatnim parkingom. Sama Tanja Savić, sa svojom jedinstvenom energijom i hitovima koji osvajaju, garantuje doček Nove godine koji će se dugo pamtiti.

Proslava koja će se održati na jednoj od najprestižnijih lokacija u Čikagu, će biti noć puna elegancije, sjajne muzike i vrhunske zabave. Ovo je idealna prilika da uđete u Novu godinu okruženi spektakularnim dekoracijama i u društvu onih koji znaju kako se slavi.

Pripremite se za nezaboravan doček Nove godine sa Tanjom Savić u Čikagu, gdje vas čeka veče ispunjeno plesom i dobrim raspoloženjem. Ne propustite šansu da budete deo ovog jedinstvenog slavlja.

2023

Tanja Savić repriza dočeka Nove godine 2023 - Event Centar Pjević Zlatibor

Ukoliko ste planirali beg iz grada, ili odlazak na planinu za doček Nove godine, onda je Event Centar Pjević na Zlatiboru pravo mesto za Vas. Za reprizu najluđe noći u ovoj svečanoj sali na planini goste će zabavljati poznata pevačica Tanja Savić. Ekskluzivni Event Centar Pjević na Zlatiboru obećao je nezapamćen provod za reprizu dočeka Nove godine, tako da znate šta možete da očekujete to veče. Ova moderno opremljena sala ima 750 mesta za sedenje i 1000 barskih stolica. Ako ste planirali da dođete svojim autom obezbeđen je parking sa 330 slobodnih mesta. Za reprizu novogodišnje noći Tanji Savić će društvo praviti njen proslavljeni kolega Sloba Radanović. Ekskluzivni Event Centar Pjević će učiniti Vaš dolazak na Zlatibor nezaboravnim jer su se pobrinuli za svaki detalj počev od rasvete, ozvučenja i hrane.

Tanju Savić nema potrebe posebno predstavljati, ona je dobro poznata publici već skoro 20 godina, počev od muzičkog takmičenja Zvezde Granda 2004. godine. Na takmičenju osvaja treće mesto u jakoj konkurenciji i dobija da snimi pesmu Za moje dobro. Od tada postaje miljenica publike i niže albume, hitove i saradnje sa svojim muzičkim kolegama. Pesme koje su se odmah izdvojile na prvom albumu su Zašto me u obraz ljubiš, Minut ljubavi, U godini jedan dan, Igračka.
Tanja Savić Doček Nove godine 2025

2022

Tanja Savić doček Nove godine 2022 - XO klub Beograd

Doček Nove godine Beograd zvuči primamljivo ako kažemo da Tanja Savić peva u prestižnom prestoničkom klubu XO, nekadašnjem Teatru. XO klub doček Nove godine je poznat po odličnoj organizaciji noćnih provoda i novogodišnjih žurki. Ako ste ljubitelj beogradskog noćnog provoda ova ponuda je pravi izbor za Vas. Cena novogodišnje karte za ulazak u XO klub je 25 eura, a sve što popijete dodatno plaćate. Ukoliko želite da sedite u klubu, svaka rezervacija se dodatno naplaćuje od 100 do 700 eura u zavisnosti gde se Vaš sto ili separe nalazi. Nekadašnji klub Teatro je i dalje mesto okupljanja ljudi koji vole dobar beogradski provod. Doček nove godine ako ste planirali da provedete u klubu ovo je pravi izbor za Vas. Rezervišite na vreme, obezbedite sebi kartu jer ovo su novogodišnje ponude koje se prve rasprodaju.
Tanja Savić Doček Nove godine 2025

Tanja Savić je dobro poznata našoj javnosti i klubskoj publici jer je to pevačica za čije se nastupe uvek traži karta više. Publika ju je zapazila pre skoro 20 godina kada je nastupila na muzičkom takmičenju, Zvezde Granda. Prvu pesmu je snimila nakon prestižnog takmičenja, pod nazivom Za moje dobro, za koju je tekst napisala legendarni tekstopisac, Marina Tucaković. Odmah sledeće godine Tanja Savić izbacuje i svoj prvi album pod nazivom Tako mlada, sa kojeg su se izdvojile pesme Igračka, Minut ljubavi, Zašto me u obraz ljubiš i U godini jedan dan.

Ažurirano: Mar 6, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama