Hari Mata Hari Doček Nove godine

Hari Mata Hari je odlučio da napravi pauzu od nastupa za doček Nove godine i praznike provede u krugu porodice i prijatelja.

2024

Hari Mata Hari, legendarni bosanskohercegovački muzičar, poznat po svojim emotivnim baladama i nezaboravnim hitovima, ove godine odlučio je da napravi pauzu od nastupa za doček Nove godine. Iako je tokom prethodne godine održao veliki broj uspešnih koncerata širom regiona, omiljeni pevač je odlučio da praznike provede u krugu porodice i prijatelja, dajući sebi i svojim fanovima priliku za odmor i pripremu za sve ono što donosi naredna godina.

Hari Mata Hari je ime koje odzvanja posebnom energijom na muzičkoj sceni Balkana. Njegove pesme, poput "Lejla", "Prsten i zlatni lanac", "Strah me da te volim" i mnoge druge, decenijama su ostale duboko ukorenjene u srcima publike. Ovaj umetnik je poznat po svojoj sposobnosti da kroz muziku prenese duboke emocije, što ga čini jednim od najcenjenijih pevača u regionu.

Hari Mata Hari planira da istim tempom nastavi sa koncertima i u 2024. godini, obećavajući svojim fanovima nove muzičke užitke i susrete širom regiona.
Hari Mata Hari Doček Nove godine 2025

2023

Ako želite da provedete nezaboravnu Novu godinu, doček u Hotelu Splendid u Bečićima je pravi izbor za vas. Veliki broj zvezda nastupa tokom novogodišnjeg slavlja, a među njima i popularni Hari Mata Hari.

Novogodišnji program u Hotelu Splendid obuhvata sledeće nastupe:
31.12. Hari Mata Hari, Marina Visković, Balkan beat bend, Žuti Serhatlić i DJ
01.01. Hari Mata Hari, Petar Grašo, Katarina Grujić, Balkan beat bend i DJ
02.01. Petar Grašo, Katarina Grujić, Žuti Serhatlić, Balkan beat bend i DJ
03.01. Žuti Serhatlić i DJ

Cena za aranžman od 3 noćenja iznosi 390€ po osobi, sa uključenom svečanom večerom 31.12.2022. (270€ smeštaj + 120€ svečana večera).

Cene svečanih večera za goste koji su na smeštaju su:
31.12: Glavni restoran - 120€ po osobi (već uključeno u cenu paketa)
Terasa restorana - 100€ po osobi

01.01: Glavni restoran - 80€ po osobi (opciono, nije uključeno u cenu paketa)
Terasa restorana - 60€ po osobi

Doček Nove godine Hari Mata Hari u Bečićima garantuje nezaboravno iskustvo za sve goste koji se odluče da proslave Novu godinu u luksuznom Hotelu Splendid. Osim fantastične muzike i sjajnog provoda uz Hari Mata Harija, gosti će uživati u raznovrsnom programu koji obuhvata nastupe drugih poznatih izvođača i DJ-eva. Ovaj doček Nove godine u Bečićima će svakako biti jedan od najposećenijih i najlepših događaja u regionu.
Hari Mata Hari Doček Nove godine 2025

2019

Za doček Nove 2019. godine, poznati pevač Hari Mata Hari nastupiće u Sarajevu na otvorenom, ispred Večne vatre, u samom centru grada. Njegov nastup, uz mnoge poznate hitove, uveseliće građane, goste i turiste koji će zajedno dočekati Novu godinu.

Pored Hari Mata Harija, trodnevnom slavlju u Sarajevu pridružiće se i Branko Đurić Đura sa svojim bendom "Bombaj štampa". Sjajna kombinacija ovih popularnih izvođača garantuje nezaboravan provod za sve koji se odluče da dočekaju Novu godinu u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

"Mogu obećati sjajnu noć i provod uz puno emocija. Ovo je moj grad, njemu su posvećene moje pesme i ovo je, na određeni način, kruna moje karijere" - izjavio je Hari Mata Hari povodom dočeka Nove godine u Sarajevu.

Doček Nove godine Hari Mata Hari u Sarajevu obećava nezaboravan doživljaj za sve one koji se nađu u gradu te noći. Uz sjajnu atmosferu koju će stvoriti Hari Mata Hari, Branko Đurić Đura i "Bombaj štampa", doček Nove godine u Sarajevu će sigurno biti jedan od najposećenijih i najlepših događaja u regionu. Domaćini i organizatori su se potrudili da osiguraju vrhunsku zabavu, a uz bogat muzički program, očekuje se da će brojni gosti i turisti dugo pamtiti ovaj spektakl u Sarajevu.

2016

Nakon višegodišnje pauze, glavni grad Crne Gore, Podgorica, ponovo će organizovati doček Nove godine na Trgu Republike. Ovogodišnji spektakl obećava da će privući veliki broj posetilaca iz raznih gradova i država.

"Tom prilikom, biće priređen bogat muzički program koji će zadovoljiti različite ukuse. Naše sugrađane i sve goste Podgorice u novogodišnjoj noći zabavljaće neke od najvećih i najpopularnijih muzičkih zvezda sa ovih prostora, Željko Joksimović i Hari Mata Hari. Nesumnjivo je da će Podgorica u novogodišnjoj noći imati jednu od najboljih ponuda u regionu i da će spektakularan doček Nove godine naši sugrađani sigurno dugo pamtiti. Očekujemo da će veliki broj posetilaca iz drugih gradova i država proslaviti Novu godinu u Podgorici", navodi se u saopštenju.

Doček Nove godine Hari Mata Hari i Željko Joksimović u Podgorici obećava nezaboravan provod za sve one koji odluče da dočekaju Novu godinu u glavnom gradu Crne Gore. Organizatori su se potrudili da osiguraju vrhunsku zabavu, a uz pomoć sjajne atmosfere koju će stvoriti Hari Mata Hari i Željko Joksimović, doček
Nove godine u Podgorici
će sigurno biti jedan od najposećenijih događaja u regionu.


2015

U Kruševcu, na Trgu kosovskih junaka, biće organizovan doček Nove godine kako po starom, tako i po novom kalendaru. Kruševljane i njihove goste će na dočeku Nove godine 31.12. zabavljati popularni pevač Hari Mata Hari.

Iako se grad suočava sa ekonomskom krizom, iz Gradske uprave navode da se doček Nove godine organizuje uz pomoć donatora te da ni dinar neće biti izdvojen iz lokalnog budžeta.

Stanovnici Kruševca su i ranijih godina dočekivali Novu godinu u društvu najpopularnijih izvođača, pa će tako biti i ove godine uz Hari Mata Harija.

Jedna od novogodišnjih tradicija dočeka Nove godine u Kruševcu na Trgu kosovskih junaka je i kuvana rakija, vino i čaj, ali još uvek nije potvrđeno da li će tako biti i ove godine.