Goran Bregović Doček Nove godine

Za doček Nove godine Goran Bregović nastupa sa Bijelim dugmetom u Herceg Novom, dok Prvog dana Nove godine nastupaju Miroslav Ilić i orkestar Miše Mijatovića, kao i Sanja, Marinko i Zec sa najvećim hitovima Novih fosila.

2024

Herceg Novi priprema veličanstveni trodnevni novogodišnji festival, koji će pokriti širok spektar muzičkih žanrova i zadovoljiti ukuse posetilaca svih uzrasta. Program počinje 30. decembra sa proslavom Dečije Nove godine, gde će najmlađi uživati u veselim aktivnostima i druženju sa Deda Mrazom.

Glavni događaj zakazan je za 31. decembar, kada će Herceg Novi biti domaćin koncerta Gorana Bregovića i grupe Bijelo dugme, uz pratnju Alena, Tife i Orkestra za svadbe i sahrane. Ovaj koncert obećava nezaboravne melodije i atmosferu koja će obeležiti prelazak u 2024. godinu. Pre ovog spektakla, atmosferu će zagrejati “Ničim izazvan", uvodeći publiku u praznični duh.
Goran Bregović Doček Nove godine 2025

Prvog januara, proslava se nastavlja sa dva koncerta: Miroslav Ilić će oduševiti ljubitelje tradicionalne muzike, dok će Sanja, Marinko i Zec, izvođenjem hitova Novih fosila, razveseliti fanove pop muzike.

Ovim bogatim programom, Herceg Novi šalje pozivnici svim stanovnicima i posetiocima pod sloganom "Kako je dobro vidjeti vas opet", obećavajući praznični spektakl za doček Nove godine, koji će ujediniti zajednicu kroz radost i muziku.

2023

Goran Bregović Doček Srpske Nove godina

Za doček Srpske Nove godine u Beogradu na Trgu republike će biti organizovan besplatan koncert. Za Srpsku Novu godinu će nastupati Goran Bregović, dok će kao njegov gost nastupati Mladen Vojičić Tifa. Koncert počinje 13.01. u 21h

Ovaj koncert se organizuje u sklopu manifestacije Beogradska zima, a svi posetioci će moći da uživaju u popularnim Breginim hitovima, kao i hitovima Bijelog dugmeta.
Goran Bregović Doček Nove godine 2025


2022

Grad Beograd će ove godine organizovati bogat program za doček Nove godine na nekoliko lokacija, uključujući i doček na Sava Promenadi u Beogradu na vodi, gde će posetioce zabavljati Goran Bregović.

Između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens, osim Bregovića, nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi, što će doprineti nezaboravnoj atmosferi ovogodišnjeg dočeka Nove godine u Beogradu.

Posetioci će moći da uživaju u laserskoj izvedbi i vatrometu, koji su najavljeni iz gradske uprave, a sve u cilju spektakularnog ulaska u Novu godinu.

Podsetimo, ispred Doma Narodne skupštine za doček Nove godine nastupaju Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jo, što će upotpuniti bogat program dočeka Nove godine u Beogradu.

Svi posetioci koji se odluče da dočekaju Novu godinu u Beogradu, imaće priliku da uđu u 2023. godinu uz neka od najvećih muzičkih imena sa prostora Balkana i da uživaju u nezaboravnoj atmosferi slavljenja ulaska u Novu godinu.

2019

Goran Bregović održava koncert u beogradskoj "Štark areni" posle skoro 20 godina. Kako bi publika imala što bolji pregled, bina će biti postavljena na sredini partera najveće dvorane na Balkanu. Na njoj će, osim Brege, biti i gosti - solisti na violini Zijed Zuari iz Tunisa, Lejzerson Geršon iz Izraela i Mirjana Nešković iz Beograda, koji će Bregoviću pomoći u predstavljanju aktuelnog albuma "Tri pisma iz Sarajeva". On je najavio da će na bini "Arene" biti sto muzičara.

Što se tiče dočeka Nove godine, nema najava da li će negde nastupati.

2018

Doček Nove 2018. godinu, Budvani i svi gosti provešće uz prepoznatljive melodije "Bijelog dugmeta", kultnog benda bivše Jugoslavije. Brega, Alen i Tifa i pjesme za sve generacije garantuju dobru posjećenost i još bolju atmosferu.

2017

Bijelo dugme, rok sastav "svih vremena“, zabavljeće na dočeku Nove godine Nišlije, i goste koji budu boravili u gradu u toku novogodišnje noći.

Na Trgu Kralja Milana, u Nišu, će biti organizovan svečani doček Nove godine. Nišlije i Nišlijke će u novogodišnjoj noći zabavljati poznati rok sastav sa prostora bivše Jugoslavije, Bijelo dugme. Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i Goran Bregović učiniće novogodišnju noć posebnom uz dobro poznate hitove ovog rok sastava.

Cilj organizovanja slavlja na trgu je, kažu, da što veći broj turista dođe u Niš i da popune kapacitete hotela i restorana, i na taj način doprinesu budžetu i ugledu grada kao turističke destinacije Srbije, koju treba posetiti kako zbog kulturno istorijskih sadržaja, tako zbog dobrog provoda.

2016

Najplaćeniji izvođač sa ovih prostora, u novogodišnjoj noći, biće Goran Bregović. On će sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane 31. decembra nastupti na trgu u Galcu u rumunskoj gradu - luci na Dunavu, a prema nekim informacijama za taj nastup inkasiraće 120.000 evra. Dogovoreno je da svirka traje više od dva sata, a domaćini su posebno tražili da pod obavezno na repertoaru budu pesme "Kalašnjikov" i "Gas, gas", kao i neke numere iz filmova koji su ga proslavili.

Brega će za doček Nove godine po julijanskom kalendaru nastupiti u Novom Sadu, a društvo će mu praviti Manjifiko i Orkestar Vojske Srbije.

2015

Budvane i njihove goste će u u novogodišnjoj noći na tradicionalnom dočeku ispred bedema Starog grada zabavljati Bijelo dugme, odnosno Goran Bregović i Alen Islamović.

Bijelo dugme ove godine obeležava 40 godina od izlaska prvog albuma. To će biti prilika da svi ljubitelji njihove muzike uživaju uz vatromet i poznate hitove: "Tako ti je mala moja“, "Ima neka tajna veza“, "Šta bi dao da si na mom mjestu“... uđu u Novu 2015. godinu.


2013

Šuška se da će i ove godine Bregović svirati za neverovatnu cifru za doček Nove godine. Zvanične potvrde još nema, ali se priča da će i za ovu Novu godinu 2013 nastupati u Moskvi.

A ovako je Bregović proslavljao Nove godine do sada:
Goran Bregović je za doček Nove godine zakazao jedan od najskupljih koncerata za Novu godinu, i to u klubu Moskvi.

Navodno, dogovoreni honorar iznosi 120.000 evra! Bregović će ovu sumu uzeti za novogodišnji nastup. Brega je sa Orkestrom za svadbe i sahrane prošle godine za doček Nove godine svirao u Sofiji za 150.000 evra. Goran Bregović je jedan od najplaćenijih muzičara na našim prostorima.
Ažurirano: Mar 4, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama