Višnja Petrović Doček Nove godine

Višnja Petrović za doček peva na splavu Cotier

2024

Višnja Petrović doček Nove godine - Splav Cotier Beograd

Beograd je već duže vreme prepoznatljiv po nezaboravnim dočecima Nove godine, ali Nova godina 2024 vam sprema nešto posebno. Višnja Petrović doček 2024 biće jedan od najboljih dešavanja u gradu. Ako ste se pitali gde će biti "centar zbivanja", odgovor je jasan - splav Cotier.

Višnja Petrović, popularna mlada pevačica, odavno je osvojila srca publike svojim talentom. Ove godine, ona je odabrana da upriliči doček Nove godine na prestižnom splavu Cotier. Ako ste ljubitelji hitova "Čovek pravi" i "Izvini gade", pripremite se za veče koje ćete dugo pamtiti.
Višnja Petrović Doček Nove godine 2025

Splav Cotier doček Nove godine, poznat po svom luksuznom ambijentu, idealno će upotpuniti ovu magičnu noć. Posetioci će, uz melodije Višnje Petrović, moći da uživaju i u prelepom pogledu na Kalemegdan i stari deo grada. Višnja Petrović doček Nove godine biće više od obične proslave - to će biti noć koja postavlja nove standarde za sve buduće proslave.

Ukoliko želite da budete deo čarolije dočeka Nove godine sa Višnjom Petrović, nema boljeg mesta od splava Cotier. Pripremite se za noć koja će se dugo prepričavati i rezervišite svoje mesto na vreme. Očekuje nas prava muzička poslastica i doček Nove godine Beograd koji će se dugo pamtiti!