Haris Džinović Doček Nove godine

Za doček Nove godine Haris Džinović i Bojan Delić će obeležiti proslavu u Tivtu.

Za reprizu Nove godine nastupaju Akademia bend i Aco Pejović.

2024

Tivat za doček Nove godine sprema spektakularno veče uz regionalne muzičke zvezde. Na novogodišnjoj sceni dominiraće Haris Džinović i Bojan Delić, čija će muzika i performansi osvetlati noć i obezbediti nezaboravan početak nove godine. S atmosferom ispunjenom emocijama, hitovima koji greju srce, i svečanim vatrometom, Tivat postavlja scenariju za veče puno veselja i optimističnog pogleda na godinu koja dolazi.

Haris Džinović svojim prepoznatljivim emotivnim baladama i Harisovim nepogrešivim scenskim prisustvom obećava magičnu novogodišnju noć. Za dan posle, 1. januar, organizovan je nastavak proslave sa Akademia bandom i Acom Pejovićem, osiguravajući da dobra atmosfera i sjajna muzika traju bez prestanka.

Ova proslava je deo bogatog prazničnog kalendara koji Turistička organizacija Tivat priređuje, sa nastupima crnogorskih bendova na Pine rivi kroz celu sezonu. Ovim programom, Tivat se nameće kao vrhunska destinacija za doček, nudeći pregršt razloga za radost i optimizam u novoj godini.
Haris Džinović Doček Nove godine 2025

2023

Doček Nove godine u Nišu će biti proslavljena uz nastup popularnog pevača Haris Džinovića, koji će održati koncert na Trgu kralja Milana. Grad se pretvara u atraktivnu destinaciju tokom novogodišnjih praznika, sa velikim brojem turista koji dolaze iz Srbije i susednih zemalja.

Večernji doček Nove godine Niš program u centru Niša počinje u 21:30h sa nastupom Crnih Mamba. Nakon toga, Nišlije i gosti će uživati u koncertu Harisa Džinovića. Takođe, planiran je vatromet u ponoć i mnoge druge zanimljivosti. Očekuje se velika poseta građana na gradskom trgu.

Trenutno se u Nišu nalazi preko 10.000 turista, a hotelski kapaciteti su popunjeni. Ugostitelji su izuzetno zadovoljni dočekom Nove godine, sa gostima koji dolaze ne samo iz susedne Bugarske i Severne Makedonije, već i iz Rumunije i drugih zemalja.

Organizator koncerta je Niški kulturni centar, a Nova godina Niš program će početi 24. decembra. Kako je najavila gradonačelnica Sotirovski, sve gradske opštine će imati zanimljive sadržaje na svojim teritorijama, a glavne manifestacije biće održane na centralnom gradskom trgu i Trgu Stevan Sremac ispred Tržnog centra Kalča.

2020

Jedna od najvećih muških legendi muzičke scene sa ovih prostora, Haris Džinović, ove godine zapaliće Trg Vladimira i Kosare u Baru za doček Nove godine 2020. Ove godine mnogi razmišljaju da otputuju do crnogorskog primorja jer će glavna zvezda novogodišnje večeri biti najpopularniji pevač narodne muzike sa ovih prostora, Haris Džinović. Kada se govori o folk muzici ne postoji pevač na Balkanu koji može da napravi veći dernek i izazove euforičnu atmosferu na nastupu. To je čovek koji traje na sceni više od30 godina i svojim specifičnim glasom i emocijom u pesmama ima horde obožavalaca širom ex-yu prostora. Dugogodišnjim radom i nebrojenim hitovima koji traju i više od 30 godina on je i dalje na vrhu muzičke scene na Balkanu, i u regionu, a nastupi su mu i dalje toliko energični da ćete sigurno uzivati ako odlučite da odete do mora, do Bara za novogodišnju noć.
Haris Džinović Doček Nove godine 2025

Svi koji žele da dočekaju 2020. godinu uz poznate hitove pevača, neka rezervišu smeštaj na moru na vreme, i obavezno dođite ranije na Trg Vladimira i Kosare da zauzmete što bolja mesta sa kojih ćete lepo videti binu. Ako imate nedoumicu ili mislite da će Vam biti dosadno u novogodišnjoj noći, obavezno razmislite o Baru i crnogorskoj rivijeri, jer odlična atmosfera ide uz Harisove hitove.

Ako želite da uživate u hitovima kao što je Muštuluk, Dajte vina, Kako mi nedostaješ, Godine ti dobro stoje pravac u Bar, na trg gde će nastup ovog legendarnog pevača započeti u 23 časa. Ima li boljeg ulaska u Novu godinu i čestitke, nego da ti Haris Džinović prvi poželi srećnu Novu.

Ako ste planirali odmor ili kratki predah na moru, iskoristite priliku dočekajte Novu godinu na crnogorskom primorju, u Baru, uz hitove Harisa Džinovića.

2019

Željko Samardžić će za doček Nove godine nastupiti u Banjaluci. Uz Samardžića u novogodišnjoj noći nastupiće i Nikola Rokvić. Za 30. decembar najavljen je koncert Harisa Džinovića, a za 1. januar naredne godine nastup Željka Joksimovića.
Haris Džinović Doček Nove godine 2025

2017

Haris Džinović će za doček Nove godine nastupiti na Zlatiboru.

Turistička organizacija "Zlatibor" najavila je sjajan doček Nove godine na Zlatiboru i odličan provod prvih dana Nove godine.

"Gosti Zlatibora i domaćini, Novu godinu dočekaće uz Harisa Džinovića i trubače Marka Gligorijevića. Za reprizu, 1. januara, na Kraljevom trgu nastupa "Riblja čorba", a sutradan Željko Joksimović", najavio je Arsen Đurić, zamenik predsednika opštine Čajetina.

2016

Haris Džinović, je za Novu godinu 2016 ugovorio nastup u hotelu Palisad, na Zlatiboru. Uživajte u nezaboravnom provodu u najluđoj noći uz Harisa Džinovića i Luna bend.

Kako su najavile gradske vlasti, za reprizu dočeka Nove godine, 1. januara, u Beogradu će nastupiti Haris Džinović.

2011

Vlado Georgiev i Haris Džinović pevaće u "Areni" za doček Nove godine 2011.
Dva velika pevača, Vlado Georgiev i Haris Džinović, održaće Novogodišnji koncert u "Beogradskoj areni". Publika u novogodišnjoj noći će uživati u prelepim baladama i kafanskim pesmama.
Uz pesme koje su, obeležile ovu deceniju, za dobar provod će biti zadužen i jedan od naših najpopularnijih voditelja Ivan Ivanović.
Vlado Georijev će započeti program, dok će jutro ulepšati pevač najvećih kafanskih hitova.
Ažurirano: Mar 4, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama