Baja Mali Knindža Doček Nove godine

Za reprizu dočeka Nove godine nastupiće Baja Mali Knindža, poznat po svojoj energičnoj muzici koja garantuje veče puno zabave.

Cene karata kreću se od 25€. U cenu je uključeno meze, dok se piće plaća po utrošku.

2024

Ukoliko želite da vaša repriza dočeka Nove godine bude posebna, posetite Event Centar Pjević. Ovaj luksuzno opremljen prostor blizu Zlatibora nudi savršeno mesto za reprizu dočeka Nove godine. Prostrana svečana sala kapaciteta 1150 mesta i 330 obeleženih parking mesta čine ovaj centar idealnim za sve vrste proslava.

Event Centar Pjević se ističe elegancijom i modernim dizajnom. Svaki detalj pažljivo je osmišljen da pruži vrhunski doživljaj gostima, uz najmoderniju opremu, rasvetu i ozvučenje.
Baja Mali Knindža Doček Nove godine 2025

Repriza dočeka Nove godine biće obogaćena nastupom Baje Malog Knindže, čija energična muzika i sjajna atmosfera garantuju nezaboravno veče puno zabave i plesa. Karte za reprizu dočeka dostupne su po ceni od 25€, dok su banket stolovi raspoređeni u bronzanu zonu po ceni od 50€ i srebrnu zonu po ceni od 60€. U cenu karte uključeno je meze, dok se piće plaća po utrošku.

Event Centar Pjević je savršeno mesto za opuštanje i uživanje u luksuznom ambijentu, uz vrhunsku muziku i uslugu. Rezervišite svoje mesto na vreme i doživite magičnu noć uz Baja Malog Knindžu i najbolju reprizu dočeka Nove godine na Zlatiboru!

2023

Nova godina u Beogradu je uvek nezaboravan događaj, a ove godine restoran Inter Hollywood Ledine sprema spektakularan doček Nove godine. U centru pažnje biće poznati pevač Baja Mali Knindža, čiji nastup obećava da dodatno obogati atmosferu u ovom prestižnom restoranu.

Restoran Inter Hollywood Ledine je poznat po vrhunskom provodu za doček Nove godine Beograd. Sa svojim luksuznim ambijentom i pažljivo osmišljenom dekoracijom, ovaj restoran pruža ekskluzivan doživljaj koji je savršen za proslavu sa porodicom i prijateljima. Bez obzira da li planirate romantičnu večeru ili veselo druženje, Inter Hollywood ima sve što vam je potrebno za nezaboravan doček.

Za doček Nove godine, restoran Inter Hollywood Ledine je pripremio besprekornu organizaciju, uključujući svečanu večeru sa bogatim menijem i neograničenom konzumacijom pića tokom cele večeri. Posebna novogodišnja dekoracija doprinosi svečanoj atmosferi u kojoj ćete se osećati posebno i opušteno.
Baja Mali Knindža Doček Nove godine 2025

Baja Mali Knindža, jedan od najpoznatijih domaćih izvođača, svojim energičnim pesmama i vrhunskim performansom garantuje fantastičnu zabavu i nezaboravan provod. Njegovi nastupi su poznati po tome što privlače veliki broj posetilaca, pa se očekuje da će i ovaj doček biti veoma popularan.

Ukoliko želite da vaš doček Nove godine u Beogradu bude poseban, obezbedite svoje mesto na vreme u restoranu Inter Hollywood Ledine. Proslava Nove godine je savršena prilika da se opustite i uživate u čaroliji i euforiji koje prate ovu posebnu noć. Dočekajte Novu godinu u velikom stilu uz sjajnu muziku, luksuzan ambijent i fantastičnu zabavu!

Rezervišite svoje mesto što pre i priuštite sebi i svojim najdražima noć za pamćenje. Doček Nove godine u restoranu Inter Hollywood sa Bajom Malim Knindžom obećava veče puno smeha, plesa i sjajnih trenutaka koje ćete dugo pamtiti.

Ažurirano: Jul 3, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama