Amar Gile Doček Nove godine

2023

Amar Gile doček Nove godine 2023 - Hotel Jugoslavija Beograd

Hotel Jugoslavija doček Nove godine Beograd je odličan izbor za Vas ukoliko ste planirali luksuzno veče. Jedan od najboljih i najstarijih hotela u Beogradu poznat je po organizovanju luksuznih novogodišnjih dočeka. Sala u kojoj se organizuje doček ima kapacitet 550 sedećih mesta i 16 kristalnih lustera, sa Svarovski kristalima koji upotpunjuju novogodišnju elegantnu dekoraciju. Najveći luster koji se nalazi u predbanket sali hotela Jugoslavija je čak ušao u Ginisovu knjigu rekorda jer ima ukupno 40 hiljada kristala.
Amar Gile Doček Nove godine 2025


Amar Gile Nova godina nastupa u prelepom hotelu Jugoslavija, zajedno sa svojom koleginicom Radom Manojlović. Prvo januarsko jutro dočekaćete uz energičan nastup ovo dvoje iskusnih pevača, učesnika taktakmičenja Zvezde Granda.

Za sve koji žele prefinjen i luksuzan doček Nove godine Beograd hotel Jugoslavija je pravo mesto za Vas. Rezervišite svoju kartu na vreme jer se za hotel Jugoslavija uvek traži karta više. Postoji opcija plaćanja karata preko računa i slanje karata na adrese širom Srbije. Ne brinite ako živite u inostranstvu, šaljemo karte i Vama.

Novogodišnja ponuda u hotelu Jugoslavija podrazumeva svečanu večeru koja se sastoji od predjela, glavnog jela, salate i deserta i neograničene konzumacije pića. Cena karte iznosi od 130 do 200 eura u zavisnosti gde Vam je sto pozicioniran u sali. Postoji mogućnost rezervacije hotelske sobe sa popustom ako ste kupili karte za doček Nove godine.

2022

Amar Gile doček Nove godine 2023 - Magacin ex Gotik Beograd

Ukoliko doček Nove godine planirate da proslavite u nekom poznatom beogradskom klubu razmislite o klubu Magacin, ex Gotiku. Magacin je jedan od najboljih srpskih klubova koji u korak prati svetske trendove i provod Vam je zagarantovan. Za sve ljubitelje dobre klubske žurke ponuda za doček Nove godine 2022. kluba Magacin će ispuniti Vaša očekivanja. Klub Magacin ex Gotik Vam nudi najluksuzniji doček Nove godine Beograd; da u glamuroznom stilu dočekate prvo januarsko jutro jer je poznato da je zabava u ovom klubu po svetskom standardu.
Amar Gile Doček Nove godine 2025

Kao i svake godine izvođači u ovom klubu se pažljivo biraju za novogodišnje veselje, a ove godine za dobru atmosferu biće zaduženi Amar Gile i Elma Sinanović. Amar Gile doček Nove godine je široj publici postao poznat nakon pobede u sedmoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda. Amar Gile je poznat po odličnim klubskim nastupima do ranih jutarnjih časova. Za njegov nastup se uvek traži karta više, zato požurite i rezervišite svoje mesto na vreme ako želite da dočekate Novu 2022. godinu u klubu Magacin.

Cena karte za klub Magacin je 25 eura, a svaka rezervacija stola ili separea se dodatno naplaćuje. Sve piće koje popijete plaćate. Pult možete dobiti besplatno, ako kupite dve ili tri karte. Cena barskog stola je od 50 do 200 eura u zavisnosti od toga gde se sto nalazi u klubu, a niska sedenja se naplaćuju 200 eura. Visoka sedenja koštaju od 150 do 300 eura, a separe od 250 do 800 eura, ako kupite najmanje 5 karata.