Katarina Grujić - Doček Nove godine Doček Nove godine 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Detaljna ponuda - Katarina Grujić doček Nove godine

Katarina Grujić doček Nove godine - Kopernikus 6 10 Event Centar Beograd

Ukoliko ste u potrazi za elegantnom salom, bogatom večerom, spektakularnim pogledom na glavni grad možda je došlo vreme da porazmislite o dočeku Nove godine u Kopernikus 6 10 Event Centru u Beogradu. Ovo je jedan od najluksuznijih prostora za sve vrste proslava na reci koga krase velike staklene površine koje pružaju fenomenalan pogled na reku, centar Beograda i Kalemegdan. Kopernikus 6 10 Event Centar ima 1000 sedećih mesta koja su pravilno raspoređena po kvadratnoj sali i jednako udaljena od centralne bine.

Kopernikus 6 10 Event Centar doček Nove godine je luksuzno opremljen restoran na vodi koji garantuje fenomenalan provod za sve vrste proslava. Restoran se nalazi u blizini Brankovog mosta, kod Ušća, što Vam olakšava dolazak iz više pravaca. Restoran poseduje veliki parking ispred gde možete ostaviti svoje vozilo.
Katarina Grujić - Doček Nove godine - Doček Nove godine 2024

Katarina Grujić i Sloba Radanović će zabavljati sve goste u ovom ekskluzivnom restoranu za doček Nove godine. Ovaj muzički dvojac poznat je po tome da pravi odličnu atmosferu na svojim nastupima i sigurni smo da je novogodišnji provod zagarantovan. Katarina Grujić doček Nove godine je u svojoj muzičkoj karijeri izbacila jedan studijski album Jača doza mene i mnogobrojne hit siglove poput Jedno obično đubre, Greška i Lutka. Publika je najviše pamti po učešću u muzičkom takmičenju Zvezde Granda gde je osvojila osmo mesto i angažmanu u rijalitiju Farma gde je ostala do samog finala.
U cenu karte koja iznosi od 180 do 240 eura ulazi svečana večera i neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Katarina Grujić - Doček Nove godine
Katarina Grujić - Doček Nove godine
Katarina Grujić - Doček Nove godine
Katarina Grujić - Doček Nove godine
Katarina Grujić - Doček Nove godine

Gde Katarina Grujić nastupa za doček Nove godine?

Katarina peva u Kopernikus 6 10 Event Centru, sa kolegom Slobom Radanovićem

Koja je cena doček Nove godine sa Katarinom Grujić?

Cena Nove godine sa Katarinom Grujić je od 180€ do 240€

Šta obuhvata cena dočeka Nove godine?

Cena ulaznice Obuhvata kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri