Katarina Grujić Doček Nove godine

Za reprizu Nove godine, Katarina Grujić će nastupiti u klubu Hangar u Ohridu.

2024

Za reprizu Nove godine, Katarina Grujić, zvezda Balkanske muzičke scene, zapaliće atmosferu u klubu Hangar u Ohridu svojim dinamičnim performansom. Poznata po hitovima koji dominiraju top listama i neodoljivom energijom na sceni, Katarina će osigurati da prvi dani nove godine budu ispunjeni dobrim ritmovima i nezaboravnim doživljajem.

Njen nastup predstavlja savršenu kombinaciju vrhunskog provoda i kvalitetne muzike, čineći veče u Hangaru nezaobilaznom destinacijom za sve koji žele da proslave početak nove godine u stilu. Uz Katarinu Grujić, publika će uživati u večeri koja obiluje energijom, hitovima i vrhunskim muzičkim ugođajem, garantujući zabavu sve do zore.
Katarina Grujić Doček Nove godine 2025

2023

Katarina Grujić doček Nove godine - Kopernikus 6 10 Event Centar Beograd

Ukoliko ste u potrazi za elegantnom salom, bogatom večerom, spektakularnim pogledom na glavni grad možda je došlo vreme da porazmislite o dočeku Nove godine u Kopernikus 6 10 Event Centru u Beogradu. Ovo je jedan od najluksuznijih prostora za sve vrste proslava na reci koga krase velike staklene površine koje pružaju fenomenalan pogled na reku, centar Beograda i Kalemegdan. Kopernikus 6 10 Event Centar ima 1000 sedećih mesta koja su pravilno raspoređena po kvadratnoj sali i jednako udaljena od centralne bine.

Kopernikus 6 10 Event Centar doček Nove godine je luksuzno opremljen restoran na vodi koji garantuje fenomenalan provod za sve vrste proslava. Restoran se nalazi u blizini Brankovog mosta, kod Ušća, što Vam olakšava dolazak iz više pravaca. Restoran poseduje veliki parking ispred gde možete ostaviti svoje vozilo.
Katarina Grujić Doček Nove godine 2025

Katarina Grujić i Sloba Radanović će zabavljati sve goste u ovom ekskluzivnom restoranu za doček Nove godine. Ovaj muzički dvojac poznat je po tome da pravi odličnu atmosferu na svojim nastupima i sigurni smo da je novogodišnji provod zagarantovan. Katarina Grujić doček Nove godine je u svojoj muzičkoj karijeri izbacila jedan studijski album Jača doza mene i mnogobrojne hit siglove poput Jedno obično đubre, Greška i Lutka. Publika je najviše pamti po učešću u muzičkom takmičenju Zvezde Granda gde je osvojila osmo mesto i angažmanu u rijalitiju Farma gde je ostala do samog finala.
U cenu karte koja iznosi od 180 do 240 eura ulazi svečana večera i neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića.

Ažurirano: Mar 5, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama