Doček Nove godine - Seka Aleksić Doček Nove godine 2021

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2021
Seka Aleksić za doček Nove 2019. godine nastupa u Belexpocentru, Hotela Holiday Inn.

Sama dvorana će biti posebno ukrašena i opremljena najmodernijom audio i video produkcijom, svečana novogodišnja večera će biti na bazi švedskog stola, a gosti će moći da uživaju u neograničenim konzumacijama pića i hrane tokom čitave večeri.

Seka je jedna od najpopularnijih folk pevačica u Srbiji i regionu i gde god da nastupa ona napravi odličnu žurku. Ove godine će napraviti spektakl u Belexpo centru u okviru hotela Holiday Inn.

Seka Aleksić će pevati svoje najpopularnije hitove, te je vrhunski provod zagarantovan.

Više informacija možete dobiti putem linka - Seka Aleksić - Doček Nove 2019. godine

Nakon velikog broja spektakularnih koncerata, Seka Aleksić će za Novu godinu pevati u predivnoj kongresnoj dvorani na zagrebačkom Velesajmu. Seka Aleksić će zajedno sa svojim bendom i nastupom punim pozitivne energije prirediti nezaboravan doček.
U pauzi nastupa Seke i njenog izvanrednog benda publiku će zabavljati renomirani DJ – Robex.

Popularna pevačica je ugovorila svoj nastup za doček Nove godine. Seka je obradovala svoje fanove i na društvenim mrežama najavila da će za doček Nove godine pevati na Kopaoniku.

Pevačica se krajem septembra ostvarila u ulozi majke i ovo će joj biti povratak na scenu posle kraće pauze.


Seka Aleksić u Vili Jelena - Doček Nove Godine 2015.

Folk zvezda Seka Aleksić dogovorila je novogodišnji nastup u Beogradu u Vili Jelena, najlepšoj vili na Dedinju!
Doček Nove godine - Seka Aleksić - Doček Nove godine 2021

Novogodišnja ponuda uključuje:
- Bogat novogodišnji meni
- Strano i domaće alkoholno i bezalkoholno piće
- Muzički program - Seka Aleksić i Aspirin bend
- Gostovanje trubača
- Čašu penušavog vina u ponoć
- Parking prekoputa kluba „Jelena“

Cena ulaznice:
120€ (dinarska protivvrednost)

Za pevačicu Seku Aleksić nema zime jer je već ugovorila i nastup za Novu godinu 2015. godinu, i to u Diseldorfu. Pre toga, ona će nastupiti za doček Nove 2014. godine u Čikagu.

Kao i prošle, i ove godine Seka Aleksić je među prvima dogovorila nastup za Novu godinu 2013 . Svetlana Seka Aleksić će za doček Nove godine 2013 pevati u Australiji, a društvo će joj praviti suprug Veljko.
Još nije prošao ni doček nove godine 2013. a Seka je već sada dogovorila i nastup za novu godinu 2014.!
Naime, Seka Aleksić se trenutno nalazi na veoma uspešnoj turneji u Americi, tako da je već uspela da dogovori nastup za doček nove godine 2014. u Čikagu.
Seka Aleksić prošle Nove godine:
Svetlana Seka Aleksić već je pogodila nastup za doček Nove godine! I dok mnogi pevači grickaju nokte brinući gde će nastupiti za Novu Godinu, najangažovanija srpska folk pevačica održaće koncert u jednoj švajcarskoj diskoteci, a za taj nastup inkasiraće tričavih 80.000 evra!
Seka je pogodila i reprizu Nove godine za koju će dobiti 20.000 evra, pa njen novogodišnji honorar ukupno iznosi 100.000 evra, čime se pored Čole, Cece i Lepe Brene ubraja među najplaćenije pevačke zvezde!
Inače, nije čudo što je Seka već dogovorila Novu godinu, iako je do 31. decembra ostalo dva meseca! Potražnja za njom je uvek velika, pa vlasnici najpoznatijih inostranih diskoteka i klubova već početkom septembra pokušavaju da stupe u kontakt sa njenim menadžmentom kako bi dogovorili da baš kod njih nastupi za doček nove godine.
U kratkoj izjavi Seka je potvrdila da je već dogovorila nastup za Novu godinu, ne želeći da otkrije za koju će cifru pevati.
- Istina je da sam u dogovoru sa svojim menadžmentom odlučila da ću za Novu godinu nastupiti u Cirihu, a pogodili smo i reprizu. Što se tiče visine honorara, nikada nisam pričala o tome jer je neumesno, posebno što živimo u zemlji u kojoj većina ljudi jedva sastavlja kraj sa krajem - rekla je Seka.