Doček Nove godine - Severina Vučković Doček Nove godine 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Kako su mediji objavili, Severina će za doček Nove godine nastupiti u svom rodnom Splitu. Ove godine posetioce očekuje odličan novogodišnji program, a kako organizatori najavljuju očekuje se veliki broj turista.

Detaljan program sa spiskom izvođača se očekuje uskoro.
Doček Nove godine - Severina Vučković - Doček Nove godine 2024

Prošla godina nam je donela pauzu od žurki i novogodišnjih nastupa, pa tako ove godine moramo duplo bolje da se provedemo. Uz Severinu je takav provod zagarantovan. Ona će nastupiti u Hotelu Palas u Petrovcu i to u tandemu sa Tropico bendom.

Hotelska grupa "Budvanska rivijera” i Hotel Palas su se do sada pokazali kao izvanredni organizatori novogodišnjeg programa i po tome su postali poznati širom regiona.

Tokom novogodišnjih praznika, u jednom od najlepših hotela na Mediteranu, možete uživati u nastupima: Severine i Tropico Banda 31. decembra,1. januara – Nede Ukraden i Milice Pavlović, 2. januara – Dženana Lončarević i Ane Kokić. Sve tri večeri, za odličnu atmosferu biće zadužen Hua Hua Bend, a voditeljka programa biće Tea Babić.
Doček Nove godine - Severina Vučković - Doček Nove godine 2024

Doček 2020. Severina će provesti radno i to na sjajnom dočeku u Belexpocentru. Ona će vas svojim glasom, stasom i nestvarnom energijom uvesti u Novu godinu, tako da nema sumnje da ćete ovaj doček pamtiti veoma dugo.

Nije na odmet da svoju ulaznicu kupite na vreme, iako je dvorana Belexpocentra prostrana i može da primi veliki broj ljudi, za nastup Seve očekuje se velika potražnja

Severina će doček 2019. provesti u krugu porodice. Napraviće pauzu od novogodišnjih nastupa i praznike će provesti sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom na Maldivima.

Za Novu 2018. godinu Severina nastupa u najluksuznijem hotelu na crnogorskom primoriju - Splendid. Pored Seve goste hotela zabavljaće i Haris Džinović

Novogodišnje praznovanje u Baru i ove godine će trajati sedam dana. Glavna zvezda najluđe noći na Trgu Vladimira i Kosare biće Severina! Za reprizu u Bar stiže Bajaga!

Turistička organizacija Bar i Opština Bar pripremili su raznoliki program koji će trajati od 26. decembra do 2. januara, a za dobru zabavu tokom dočeka Nove godine, angažovani su Katapult i Severina Vučković. Za reprizu dočeka i odličnu atmosferu će biti zaduženi Akademija i Bajaga i instruktori.

Pored Severine i Bajage, u novogodišnjem program nastupiće i gotovi svi vodeći barski bendovi počev od Katapulta, Akademije i Padrino benda pa do etno grupe Zora. Koncerte će imati i cetinjski evergrin majstor Darko Martinović, Pljevaljski tamburaši i najjpoznatija crnogorska rep gupa Who See.


Severina u Poreču - Doček Nove Godine 2015.

Poreč Vam nudi izvrsnu priliku za odličan provod i nenadmašan doček Nove 2015. godine.

Severina je još u junu mesecu, kada je gostovala u klubu Byblos, sa gradskim vlastima u Poreču dogovorila nastup za doček Nove godine.

S glavnog gradskog trga u Poreču, u Novu 2015. uvešće vas kraljica hrvatske estrade - Severina, i učini će doček 2015. zaista nezaboravnim. Nakon sati plesanja i pevanja uz Severinu i ostale izvođače, kada vas umor savlada, otkrićete i zašto su porečki hoteli i apartmani izvrsni domaćini.

Turistička zajednica grada Poreča pobrinuće se da vaš boravak u zimskom Poreču bude idealno mesto za početak Nove godine.

Severina će nastupiti u hotelu "Splendid" a za doček Nove godine 2014. će zaraditi mnogo više para nego prošle godine kada je za "samo" 30.000 evra pevala u jednom beogradskom klubu.
Doček Nove godine - Severina Vučković - Doček Nove godine 2024

Leto je tek prošlo a Severina ima već ugovoreno gde će pevati za Novu godinu Doček Nove godine uz Severinu biće organizovan na trgu u Budvi, gde se već godinama organizuju svečani dočeci.

Severina je već na Crnogorskom primorju nastupala za doček Nove godine 2006. Sigurno je da će Seve i ove godine Crnogorcima prirediti doćek za pamćenje, a podrazumeva se, da će joj oni uzvratiti pozamašnim honorarom.
Doček Nove godine - Severina Vučković
Doček Nove godine - Severina Vučković
Doček Nove godine - Severina Vučković
Doček Nove godine - Severina Vučković
Doček Nove godine - Severina Vučković

Da li će Severina negde nastupiti za doček Nove godine?

Za doček Nove godine Severina će imati nastup u svom rodnom gradu Splitu