Nova godina - Goran Bregović Doček Nove godine 2023

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2023
Bijelo dugme, rok sastav „svih vremena“, zabavljeće na dočeku Nove godine Nišlije, i goste koji budu boravili u gradu u toku novogodišnje noći.

Na Trgu Kralja Milana, u Nišu, će biti organizovan svečani doček Nove godine. Nišlije i Nišlijke će u novogodišnjoj noći zabavljati poznati rok sastav sa prostora bivše Jugoslavije, Bijelo dugme. Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i Goran Bregović učiniće novogodišnju noć posebnom uz dobro poznate hitove ovog rok sastava.

Cilj organizovanja slavlja na trgu je, kažu, da što veći broj turista dođe u Niš i da popune kapacitete hotela i restorana, i na taj način doprinesu budžetu i ugledu grada kao turističke destinacije Srbije, koju treba posetiti kako zbog kulturno istorijskih sadržaja, tako zbog dobrog provoda.
Nova godina - Goran Bregović - Doček Nove godine 2023

Najplaćeniji izvođač sa ovih prostora, u novogodišnjoj noći, biće Goran Bregović. On će sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane 31. decembra nastupti na trgu u Galcu u rumunskoj gradu - luci na Dunavu, a prema nekim informacijama za taj nastup inkasiraće 120.000 evra. Dogovoreno je da svirka traje više od dva sata, a domaćini su posebno tražili da pod obavezno na repertoaru budu pesme "Kalašnjikov" i "Gas, gas", kao i neke numere iz filmova koji su ga proslavili.

Brega će za doček Nove godine po julijanskom kalendaru nastupiti u Novom Sadu, a društvo će mu praviti Manjifiko i Orkestar Vojske Srbije.

Budvane i njihove goste će u u novogodišnjoj noći na tradicionalnom dočeku ispred bedema Starog grada zabavljati Bijelo dugme, odnosno Goran Bregović i Alen Islamović.

Bijelo dugme ove godine obeležava 40 godina od izlaska prvog albuma. To će biti prilika da svi ljubitelji njihove muzike uživaju uz vatromet i poznate hitove: „Tako ti je mala moja“, „Ima neka tajna veza“, „Šta bi dao da si na mom mjestu“... uđu u Novu 2015. godinu.


Šuška se da će i ove godine Bregović svirati za neverovatnu cifru za doček Nove godine. Zvanične potvrde još nema, ali se priča da će i za ovu Novu godinu 2013 nastupati u Moskvi.

A ovako je Bregović proslavljao Nove godine do sada:
Goran Bregović je za doček Nove godine zakazao jedan od najskupljih koncerata za Novu godinu, i to u klubu Moskvi.

Navodno, dogovoreni honorar iznosi 120.000 evra! Bregović će ovu sumu uzeti za novogodišnji nastup. Brega je sa Orkestrom za svadbe i sahrane prošle godine za doček Nove godine svirao u Sofiji za 150.000 evra. Goran Bregović je jedan od najplaćenijih muzičara na našim prostorima.