Ukoliko tražite mesto koje će vaš doček Nove godine učiniti jedinstvenim, Kopernikus 6 10 Event Centar u Beogradu je pravi izbor. Ovaj prostrani centar sa kapacitetom za 1000 gostiju raspoređenih za svečanim banket stolovima, nudi priliku da budete deo jedne od najgrandioznijih novogodišnjih žurki u srpskoj prestonici.
Ono što ovaj centar izdvaja jeste njegov pažljivo osmišljen prostor. Svečana sala je kreirane tako da svaki posetilac ima idealan pogled na binu. Zahvaljujući jedinstvenoj konstrukciji, čak i sto koji je najdalje od bine je zapravo tek šesti sto u nizu, garantujući svima jednako uživanje u nastupima.
Međutim, Kopernikus 6 10 Event Centar nije samo prostor za zabavu. Ovaj ekskluzivni objekat je poznat kao jedan od najluksuznijih u Evropi. Građen od čvrstih materijala i smestivši se direktno na vodi, njegove staklene fasade nude panoramski pogled na reku, istorijsku kalemegdansku tvrđavu, spomenik beogradskog pobednika i živopisni centar Beograda. Svaka prostorija u centru zrači elegancijom i luksuzom, dok se zahvaljujući efikasnom grejnom sistemu, čak i tokom hladnih novogodišnjih noći, u njemu oseća toplo i prijatno.
A što se tiče lokacije, Kopernikus 6 10 Event Centar se nalazi na atraktivnom mestu - Ušću, nedaleko od Brankovog mosta, spajajući stari deo Beograda s novim. Bilo da dolazite iz drugog dela grada ili ste turista koji odseda u centru, pristup Kopernikusu je izuzetno jednostavan. A za one koji planiraju dolazak automobilom, veliki besplatan parking je dodatni bonus.
Ukoliko želite da vaš Kopernikus Event Centar doček Nove godine bude zaista poseban, rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u čarima Beograda kao nikada do sad!
Cena
Cena po osobi se kreće od 140€ do 210€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu bogatu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Ko ide na doček Nove godine na Kopernikus 6 10 Event Center ima mogućnost da u paketu sa kartama po akcijskoj ceni dobije i smeštaj u Beograd]hotelu Falkensteiner, po dosta nižim cenama nego što su cene na bookingu, i mnogo nižim cenama nego što su u hotelu direktno. Ukoliko ste zainteresovani i za smeštaj prilikom poziva i to naglasite, pa ćemo Vam dati sve dodate informacije u vezi sa tim. Smeštaj nije obavezan, već je samo kao dodatna opcija ko želi.
Green zone: 140€ Blue zone: 150€ Pink zone: 160€ Silver zone: 170€ Gold zone: 180€ VIP White zone: 190€ VIP Black zone: 210€
Muzika
U novogodišnjoj večeri u Event Centru Kopernikus, za vas nastupaju ]Darko Lazić,]Nenad Manojlović i]Rada Manojlović
Piće
Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri: - Pivo (Zaječarsko - isključivo u staklenim flašicama 0,33l) - Vino (vrhunska domaća vina iz premium segmenta sa geografskim poreklom, crveno, belo, rose - sve isključivo u staklenim flašama 0,75l) - Rakija (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka, medovača) - Vinjak - Pelinkovac - Vermut - Sokovi (gazirani, negazirani - u malim staklenim flašicama 0,2l i limenkama 0,33l) - Voda (gazirana, negazirana - samo ekskluzivna varijanta u staklenim flašama 0,75l)
Hrana
Predjelo - Suhomesnata selekcija (Njeguška pršuta, sušeni svinjski vrat, dimljena pečenica, sušena pileća prsa, kulen, sudžuk) - Selekcija sireva (Ementaler, Gauda, Dimljeni Trapist, Mladi kraljevački sir, Švabski sir) - Rolnice od juneće pečenice sa sotiranim povrćem - Domaća gibanica sa sirom - Tortilja Wrap sa cepkanim pilećim krilcima, Tzatziki sosom i svežom salaticom - Dimljena svinjska butkica i Coleslaw salata - Prebranac - Pohovana punjena paprika sa sirom - Tradicionalna Ruska salata - Pasta salata sa tunjevinom i crvenim pasuljem - Domaći ajvar - Tartar - Projice od kukuruznog brašna - Fokaća domaća - Više vrsta hleba (beli, crni integralni, baget) - Razne vrste dresinga (senf, ren, ceđeni limun, balsamiko sirće, maslinovo ulje, kečap, majonez)
Glavno jelo - Grilovani pileći file u Beurre Monte sosu - Pileći batak sa sosevima - Sarma od kiselog kupusa i 100% čisto junećeg mesa - Presovana svinjska rebra sa sajder-gravyjem - Master chief roštilj (ćevapčići, uštipak, domaća kobasica ljutkasta - sve 100% čisto juneće meso) - Punjeni oslić sa spanaćem u limun-kapar sosu - Rižoto sa miksom šumskih pečuraka - Domaća testenina sa četiri vrste sira - Pekarski krompir sa prazilukom i dinstanom šargarepom - Pečene tikvice i bundeva - Cezar salata
Desert: - Domaća pita sa bundevom - Tartalete sa karamelom - Kolač od sira - Trikolore - Baklava - Sveže sezonsko voće
U 2h iza ponoći (posle večere kada se u toku noći ponovo ogladni) služi se tradicionalni domaći specijalitet vruć burek sa sirom i burek sa mesom uz jogurt.