Aca Lukas - doček Nove godine Doček Nove godine 2021

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2021
Aca Lukas, jedna od najvećih zvezda naše muzičke scena, Novu godinu će dočekati u Event Centru Pjević koji se nalazi u okolini Zlatibora. Ove godine na Zlatiboru se traži karta više za Event centar Pjević, jer će glavna zvezda novogodišnje večeri biti najpopularniji pevači narodne muzike u Srbiji, Aca Lukas. Kada se govori o folk muzici Ace Lukasa je sigurno jedan od najtraženijih pevača na Balkanu i koji važi za majstora dobrog provoda. Dugogodišnjim radom i nebrojenim hitovima koji traju i više od 20 godina on je i dalje na vrhu muzičke scene u Srbiji i u regionu, a nastupi su mu toliko energični da ćete sigurno uzivati ako odlučite da posetite u Event Centar Pjević.
Aca Lukas - doček Nove godine - Doček Nove godine 2021

Svi koji žele da dočekaju Novu 2020. godinu uz poznate Acine hitove, treba da rezervišu na vreme, jer je veliki broj karata rasprodat. Ovaj legendarni pevač folk muzike pored svojih hitova pevaće i najpopularnije hitove svojih kolega.

Sala je velika, kapaciteta 1.150 mesta, a osoblje profesionalno, tako da ćete biti zadovoljni uslugom, izborom pića, količinom i kvalitetom hrane. Ovaj Event centar raspolaže i sa 330 parking mesta.

Veliki broj karata je već prodat, pa bolje osigurajte svoje mesto na vreme i uživajte u hitovima, poput Nisam preživeo, Suncokreti, Kafana na Balkanu, Dijabolik, Zapišite mi broj i Kuda idu ljudi kao ja.

Ako planirate kratak odmor na planini, iskoristite šansu i dočekajte Novu godinu na Zlatiboru uz hitove Ace Lukasa.

Više informacija možete dobiti putem linka - Aca Lukas - Nova godina 2020.
Aca Lukas će za doček Nove 2019. godine održati zajednički nastup sa sarajevskim reperima Jala Bratom i Buba Corellijem u beogradskoj Štark areni.
Oni obećavaju ludu žurku i koncert za pamćenje 31. decembra u najvećoj hali na Balkanu.
Aca Lukas - doček Nove godine - Doček Nove godine 2021

Aca Lukas će za proslavu Nove 2018. godine pevati u Beogradu ispred Skupštine. Pored Lukasa će nastupiti i brojni drugi izvođači, među kojima su Željko Samardžić, Riblja čorba, Zana, Van Gog, Ortodoks Kelts i Ničim izazvan, a ceo program će grad Beograd koštati oko 145.000 evra

Najveća muzička zvezda Balkana, Aca Lukas - Nova godina 2016. nastupiti u Crowne Plaza Event Centru. Ovo će svakako biti najglamuroznija i najbolja žurka u Beogradu za doček Nove godine.


Glamurozan ambijent i mnogobrojni hitovi Ace Lukasa učiniće vaš doček Nove godine nezaboravnim. Dočekajte Novu godinu uz Aca Lukas & Folk House Band u prestižnom LUX Events Centru. Rezervišite mesto za sebe i svoje prijatelje na vreme, za doček Nove godine. Shodno Vašim željama, svečanu večeru na bazi švedskog stola, pripremama i kreira tim kuvara koji godinama pripremali i hranu u najprestižnijim beogradskim hotelima. Nudimo Vam raznovrstan ketering inspirisan posluženjem u ekskluzivnim svetskim klubovima. Cena zavisi od pozicije stola i u kom je sektoru i kreće se od 40 do 90 eur (VIP, separei, barski stolovi).
Aca Lukas - doček Nove godine - Doček Nove godine 2021


Za Novu godinu goste Hotela Grand na Kopaoniku uvešće Aca Lukas i Folk House Band. U fenomenalnom provodu moći će da uživaju svi uz doplatu od 130 eur. Kopaonik će još jednom pokazati status najbolje domaće destinacije kada je reč o nezaboravnom novogodišnjem provodu. Za Novu godinu se očekuje veliki broj gostiju iz Rusije, Rumunije, Bugarske, Makedonije i Crne Gore, pa se kao i svake godine očekuje da će svi kapaciteti na Kopaoniku, biti popunjeni.
Aca Lukas - doček Nove godine
Aca Lukas - doček Nove godine