Aca Lukas - doček Nove godineNova godina Beograd 2018

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2018
Najveća muzička zvezda Balkana, Aca Lukas - Nova godina 2016. nastupiti u Crowne Plaza Event Centru. Ovo će svakako biti najglamuroznija i najbolja žurka u Beogradu za doček Nove godine.


Glamurozan ambijent i mnogobrojni hitovi Ace Lukasa učiniće vaš doček Nove godine nezaboravnim. Dočekajte Novu godinu uz Aca Lukas & Folk House Band u prestižnom LUX Events Centru. Rezervišite mesto za sebe i svoje prijatelje na vreme, za doček Nove godine. Shodno Vašim željama, svečanu večeru na bazi švedskog stola, pripremama i kreira tim kuvara koji godinama pripremali i hranu u najprestižnijim beogradskim hotelima. Nudimo Vam raznovrstan ketering inspirisan posluženjem u ekskluzivnim svetskim klubovima. Cena zavisi od pozicije stola i u kom je sektoru i kreće se od 40 do 90 eur (VIP, separei, barski stolovi).
Aca Lukas - doček Nove godine - Nova godina Beograd 2018


Za Novu godinu goste Hotela Grand na Kopaoniku uvešće Aca Lukas i Folk House Band. U fenomenalnom provodu moći će da uživaju svi uz doplatu od 130 eur. Kopaonik će još jednom pokazati status najbolje domaće destinacije kada je reč o nezaboravnom novogodišnjem provodu. Za Novu godinu se očekuje veliki broj gostiju iz Rusije, Rumunije, Bugarske, Makedonije i Crne Gore, pa se kao i svake godine očekuje da će svi kapaciteti na Kopaoniku, biti popunjeni.