Live music će biti deo programa.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cena ulaznice je 3190 rsd.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Restoran Buena Vida

Doček Srpske Nove godine 2024 u restoranu Buena Vida predstavlja spoj elegancije i jedinstvenog ambijentalnog doživljaja u Beogradu. Restoran, poznat po svom modernom dizajnu i obilju zelenila, stvara atmosferu koja oduzima dah, a centralni šank i raznovrsna mesta za sedenje doprinose svečanom osećaju.

Buena Vida se izdvaja svojim staklenim plafonom koji restoranu daje izgled prostrane bašte, pružajući gostima osećaj da su na otvorenom, dok su zapravo u toploj i udobnoj unutrašnjosti. Prostor je opremljen različitim vrstama sedenja, od udobnih restoranskih stolova do privatnih separea i visokih barskih stolica, čineći svaki kutak idealnim za uživanje u posebnom novogodišnjem ambijentu.

Poseban akcenat u Buena Vidi je na vrhunskoj kuhinji i usluzi koja je već prepoznata kao glavni adut ovog restorana. Za doček Srpske Nove godine, pripremili smo program koji će zadovoljiti kako gurmane, tako i ljubitelje dobre muzike, podižući prepoznatljivost restorana na još viši nivo. Doživite nezaboravnu Srpsku Novu godinu u jednom od najlepših restorana u gradu, gde će svaki trenutak biti ispunjen elegancijom i stilom.

Muzika

Live music

Piće

Piće se plaća po utrošku

Hrana

Večera

Cena

Cena ulaznice je 3190 rsd

Adresa

Bulevar Milutina Milankovića 1i,
11070 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli