Za muzički program će biti zaduženi Boris Stjepanović i Nada Ljubojević.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Ulaz na doček Srpske Nove godine na splavu Na Vodi Kafana je besplatan.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Na Vodi Kafana

Dočekajte Srpsku Novu godinu 2024 na jedinstvenom splavu Na Vodi Kafana, gde se spajaju uzbudljiva atmosfera Beograda i čarolija rečnog ambijenta! Splav Na Vodi Kafana, kao vrhunac beogradskog noćnog života, predstavlja idealno mesto za nezaboravnu proslavu na obali reke.

Zamislite veče provedeno uz najlepše melodije, pod svetlucavim zvezdanim nebom, dok se zvuci reke ujedinjuju sa ritmovima muzike. Na Vodi Kafana nije samo mesto, to je scena na kojoj se svaki trenutak pretvara u nezaboravnu uspomenu.

Dočekajte Srpsku Novu godinu na ovom prelepom splavu, gde se kombinuju vrhunska zabava, elegantan ambijent i neponovljiva atmosfera. Ovde ćete doživeti srž beogradskog duha i noćnog života, uživajući u svakom trenutku proslave.

Pridružite nam se na splavu Na Vodi Kafana za Srpsku Novu godinu, mesto koje obećava proslavu koju ćete dugo pamtiti. Dočekajte 2024. godinu u stilu, okruženi čarima Beograda i rečnog života. Rezervišite svoje mesto na Na Vodi Kafani, i budite deo nezaboravnog dočeka Nove godine!

Muzika

Boris Stjepanović i Nada Ljubojević

Piće

Piće se plaća po utrošku

Cena

Ulaz besplatan

Uslovi za rezervaciju:
Barski stolovi: potrošnja 6 hiljada ili flaša vina
Visoko sedenje: premium flaša
Mali separe: premium flaša
Veliki separe: dve premium flase
Ažurirano: Jan 10, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Brodarska bb,
11070 Brodarska bb,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli