Haris Džinović - Nova GodinaDoček Nove godine 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Uskoro više informacija u vezi sa dočekom Nove 2020. godine.
Željko Samardžić će za doček Nove godine nastupiti u Banjaluci. Uz Samardžića u novogodišnjoj noći nastupiće i Nikola Rokvić. Za 30. decembar najavljen je koncert Harisa Džinovića, a za 1. januar naredne godine nastup Željka Joksimovića.
Haris Džinović - Nova Godina - Doček Nove godine 2020 Beograd

Haris Džinović će za doček Nove godine nastupiti na Zlatiboru.

Turistička organizacija "Zlatibor" najavila je sjajan doček Nove godine na Zlatiboru i odličan provod prvih dana Nove godine.

"Gosti Zlatibora i domaćini, Novu godinu dočekaće uz Harisa Džinovića i trubače Marka Gligorijevića. Za reprizu, 1. januara, na Kraljevom trgu nastupa "Riblja čorba", a sutradan Željko Joksimović", najavio je Arsen Đurić, zamenik predsednika opštine Čajetina.


Haris Džinović, je za Novu godinu 2016 ugovorio nastup u hotelu Palisad, na Zlatiboru. Uživajte u nezaboravnom provodu u najluđoj noći uz Harisa Džinovića i Luna bend.

Kako su najavile gradske vlasti, za reprizu dočeka Nove godine, 1. januara, u Beogradu će nastupiti Haris Džinović.
Haris Džinović - Nova Godina - Doček Nove godine 2020 Beograd


Vlado Georgiev i Haris Džinović pevaće u "Areni" za doček Nove godine 2011.
Dva velika pevača, Vlado Georgiev i Haris Džinović, održaće Novogodišnji koncert u "Beogradskoj areni". Publika u novogodišnjoj noći će uživati u prelepim baladama i kafanskim pesmama.
Uz pesme koje su, obeležile ovu deceniju, za dobar provod će biti zadužen i jedan od naših najpopularnijih voditelja Ivan Ivanović.
Vlado Georijev će započeti program, dok će jutro ulepšati pevač najvećih kafanskih hitova.
Haris Džinović - Nova Godina