38(r)
40(r)
64(r)
66(r)
78(r)
80(r)
82(r)
35(r)
Ljuba Perućica doček Nove godine - Restoran Jezero by Azzaro Beograd

Ako ste poželeli da doček Nove godine provedete na beogradskom moru, na Adi Ciganliji, restoran Jezero by Azzaro Black Club je pravo mesto za Vas. Restoran Jezero je poznato po tome što odlično organizuje novogodišnje proslave, tako da uopšte ne sumnjamo da tako neće biti i ove godine. Za dobru atmosferu i novogodišnju euforiju pobrinuće se talentovani pevači Zvezda Granda, Ljuba Perućica i Jelena Gerbec, uz pratnju benda Posebno Izdanje. Ako se odlučite za restoran Jezero by Azzaro tamo Vas čeka vrhunski meni i ljubazno i profesionalno osoblje koji će učiniti Vaš novogodišnji boravak još lepšim.
Izvođači - Nova godina 2024 Beograd

Restoran Jezero by Azzaro doček Nove godine nalazi se u najlepšem delu Ade Ciganlije, u prirodi, okružen šumom sa velikim parkingom gde možete ostaviti svoj auto ako dolazite svojim prevozom. Lepo je doživeti doček Nove godine u Beogradu, a još lepše je dočekati prvo januarsko jutro na Adi Ciganliji uz jezero i vatromet.

Ljuba Perućica doček Nove godine je široj publici poznat po nastupu u osmoj sezoni muzičkog takmičenja Zvezde Granda, gde je osvojio sedmo mesto. Nakon muzičkog takmičenja kreće njegova aktivna karijera, izbacuje hit-singlove koji ubrzo postaju slušani kod publike.

Cena novogodišnje karte u restoranu Jezero by Azzaro iznosi od 70 do 130 evra u zavisnosti od pozicije Vašeg stola u prostoriji i koliko ste udaljeni od centralne bine.

Ljuba Perućica - Doček Nove godine
Ljuba Perućica - Doček Nove godine
Ljuba Perućica - Doček Nove godine
Ljuba Perućica - Doček Nove godine

Da li Ljuba Perućica nastupa za doček Nove godine?

Ljuba Perućica peva za doček Nove godine u restoranu Jezero by Azzaro sa Jelenom Kostov.

Kolika je cena ulaznice za doček Nove godine sa Ljubom Perućicom?

Cene ulaznica za proslavu Nove godine se kreću od 70€ do 130€.

Šta je sve uključeno u cenu ulaznice za doček Nove godine?

U cenu ulaznice je uključena svečana večera i neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića.