Tea Tairović - Doček Nove godine Doček Nove godine 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Tea Tairović doček Nove godine 2023 - Hotel Majdan Beograd

Svim ljubiteljima dobrog provoda i elegantnog Hotel Majdan doček Nove godine je pripremio pravu poslasticu. Ovaj moderni hotel ove godine je obezbedio tri sale za venčanja u kojima će goste zabavljati Tea Tairović, Jovan Perišić i Katarina Živković. Hotel Majdan je elegantno dekorisan i moderno opremljen prostor i kao takav idealan ako želite da Vam doček Nove godine Beograd ostane u lepom sećanju.

Svečane sale u kojima će biti organizovan doček imaju odličnu ventilaciju, dobru su klimatizovane i poseduju modernu rasvetu sa elegantnim kristalnim lusterima i sufitima u različitim bojama. Hotel Majdan krasi besprekorna usluga, a novogodišnja ponuda podrazumeva bogatu gurmansku večeru sačinjenu od predjela, glavnog jela, salate i deserta. U sklopu novogodišnje ponude dobija se i neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića.
Tea Tairović - Doček Nove godine - Doček Nove godine 2024

Tea Tairović, jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, koja će za doček Nove godine biti zadužena za dobro raspoloženje gostiju u hotelu Majdan, dobro je poznata javnosti. Ova mlada pevačica prepoznatljiva je po energičnim nastupima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Najpoznatija po singlu Hajde i albumu Balkanija, Tea Tairović je zadobila najveće simpatije publike kada je dva puta učestvovala u muzičkom takmičenju Zvezde Granda.

Cena novogodišnje ponude u hotelu Majdan se kreće od 120 do 160 eura, i zavisi od toga koji sto izaberete, odnosno gde se Vaš sto nalazi u prostoriji u odnosu na centralni deo sale.

Tea Tairović doček Nove godine 2022 - Story Rooftop Skoplje

Ako ste poželeli negde da otputujete za doček Nove godine, možda je pravo vreme da razmislite o zemlji izlazećeg sunca. Makedonski ugostitelji, pogotovo oni u Skoplju, pripremili su za sve goste i turiste vrlo zanimljive novogodišnje ponude. Ekskluzivni restoran Story Rooftop, sa kojeg se pruža predivan pogled na panoramu centra grada u Skoplju, ove Nove godine ugostiće popularnu srpsku pevačicu Teu Tairović. Story Rooftop restoran obećava ludi novogodišnji provod, uz bogatu gastronomsku ponudu i muzički spektakl ove mlade pevačice. Ako želite da doček Nove godine provedete u restoranu sa odličnom svečanom večerom i poznate pesme narodne i zabavne muzike, pravi izbor za Vas je putovanje u Makedoniju, u glavni grad, Skoplje.
Tea Tairović - Doček Nove godine - Doček Nove godine 2024

Tea Tairović Nova godina, je poznata miljenica publike i dobrog provoda jer su njeni nastupi veoma energični. Prvi put publika je obratila pažnju na ovu pevačicu u muzičkom takmičenju, Zvezde Granda, gde se pojavila čak dva puta. U svojoj muzičkoj karijeri izbacila je brojne singlove, i duete od kojih je najpoznatiji sa kraljem narodne muzike, Šabanom Šaulićem. Tea Tairović je poznata po muzičkim saradnjama sa brojnim svojim kolegama.

Tea Tairović - Doček Nove godine
Tea Tairović - Doček Nove godine
Tea Tairović - Doček Nove godine

Gde peva Tea Tairović za doček Nove godine?

Za doček Tea Tairović nastupa u Hotelu Majdan

Koja je cena dočeka Nove godine sa Teom Tairović?

Cene se kreću od 120€ do 160€

Šta je ulazi u cenu dočeka Nove godine?

U cenu je uračunato neograničeno piće i svečana večera