Džiboni - Nova godina Doček Nove godine 2024

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Turistička organizacija Budve tradicionalno već više od dvije decenije organizuje najekskluzivniji novogodišnji program na Jadranskom primorju, a ove godine su pripremili poseban doček Nove godine ispod starogradskih bedema.

Glavne zvezde ovogodišnjeg dočeka Nove godine u Budvi biće Zlatan Stipišić Džiboni i Dino Merlin, koji će svojim nastupima upotpuniti nezaboravnu atmosferu.

Za doček Nove godine, atmosferu će prvo zagrejati najveće evrovizijsko iznenađenje, Ana Đurić Konstrakta, koja će održati jednoipočasovni koncert. Nakon njenog nastupa, na binu će izaći Džiboni i sve goste uvesti u 2023. godinu.
Džiboni - Nova godina - Doček Nove godine 2024

Za reprizu Nove godine, 01.01., publika će moći da uživa u nastupima mlade pop zvezde Sare Jo, a potom će pred publiku izaći Senidah, jedna od najpopularnijih pevačica na Balkanu. Nakon njenog nastupa, sledi koncert Dina Merlina, koji će upotpuniti nezaboravan doček Nove godine u Budvi.

Svi posetioci Budve na ovaj poseban dan imaju priliku da dožive jedinstvenu atmosferu i uđu u Novu godinu na nezaboravan način, uz neka od najvećih muzičkih imena sa prostora Balkana.

U Rovinju će se već četvrtu godinu za redom organizovati spektakularan doček Nove godine na Trgu maršala Tita. Ove godine, glavna zvezda dočeka će biti popularni Zlatan Stipišić Gibonni.

Turistička zajednica grada Rovinja je potvrdila da će se i ove godine održati nezaboravan doček Nove godine. Nakon velikih uspeha prethodnih godina sa izvođačima kao što su Parni valjak, Toni Cetinski i Prljavo kazalište, organizatori su ove godine izabrali Džibonija kao glavnu zvezdu večeri.

Posetioci će moći da uživaju u raznovrsnom programu i atmosferi punoj energije na trgu koji će biti prepun ljudi koji su došli da obeleže doček Nove godine. Svi koji posete Rovinj na ovaj poseban dan imaju priliku da dožive jedinstvenu atmosferu i uđu u Novu godinu na spektakularan način.

Turistička organizacija Tivat je pripremila raznovrstan program za doček Nove godine.

Posetioce će u Tivtu uvesti u Novu 2018. godinu možda i najveća regionalna pop zvezda, poznati splitski muzičar Zlatan Stipišić Gibonni sa svojim bendom, koji će održati koncert na glavnom trgu.

Repriza dočeka Nove godine će se održati naredne noći, 1. januara na Pinima, gde će nastupiti Željko Joksimović. Takođe, 2. januara, posetioci će moći da uživaju u koncertu Nede Ukraden.

Svi posetioci će imati priliku da dočekaju Novu godinu u jedinstvenoj atmosferi uz neke od najvećih muzičkih imena sa prostora Balkana.
Džiboni - Nova godina - Doček Nove godine 2024

Dočekajte Nove godine u Budvi uz bogat i raznovrstan program koji može da odgovara svačijem ukusu. I ove godine u Budvi nastupa veliki broj zvezda, uključujući i Džibonija. Za doček Nove godine u Budvu vlada veliko je interesovanje brojnih posjetilaca, ali i medija, pa je tako i to potvrda da su prethodne novogodišnje proslave organizovane uspešno.


31. decembra nastup ima grupa Perper, a potom i Zdravko Čolić. Program se nastavlja i prvog januara kada će posetioci i ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu. Večernji program je rezervisan za nastupe Danijel Alibabić i Džibonija.
Džiboni - Nova godina - Doček Nove godine 2024
Džiboni - Nova godina
Džiboni - Nova godina
Džiboni - Nova godina
Džiboni - Nova godina

Gde Džiboni nastupa za doček Nove godine?

Za doček Nove godine Džiboni nastupa u Budvi

Ko će biti glavne zvezde dočeka Nove godine u Budvi?

Glavne zvezde dočeka Nove godine u Budvi biće Zlatan Stipišić Džiboni i Konstrakta, a za reprizu Dino Merlin, Senidah i Sara Jo