Zdravko Čolić - Nova godina Doček Nove godine 2023

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2023
Porečku publiku će u Novu 2019. godinu uvesti jedna od najvećih pevačkih zvezda regije – Zdravko Čolić.
Jedna od najvećih pevačkih zvezda regije ispratiće s Porečanima i njihovim gostima staru i dočekati Novu 2019. godinu. Iako je vrhunac popularnosti stekao u davnim sedamdesetim, sudeći po interesovanju za njegove koncerte, Čolić je još uvek u centru interesovanja.
U Poreču ponovno nastupa nakon dosta godina, zato u Gradu veruju da će to biti novogodišnji doček za pamćenje.
Zdravko Čolić - Nova godina - Doček Nove godine 2023

U organizaciji najiščekivanijeg koncerta u godini, uz Grad Poreč, učestvuju i Turistička zajednica grada Poreča, hotelske kuće Plava Laguna i Valamar Riviera. Čolićev angažman vredan je oko 72 hiljade eura. Za najluđu i najveseliju noć u godini Poreč očekuje desetek hiljada ljudi na glavnom gradskom trgu.
Za doček Nove 2017. godine Zdravko Čolić nastupa na Trgu slobode u Novom Sadu. Kako gradski čelnici najavljuju, konačan spisak izvođača biće poznat sredinom decembra. Popularni Čola je u Novo Sadu nastupio za doček 2008. godine, pre skoro 50.000 ljudi, tako da nema sumnje da će Novosađani i za ovaj doček uživati u pravom spektaklu.

Čolić je rekao da je ove godine rado prihvatio poziv novosadskog gradonačelnika Miloša Vučevića i zbog toga što je Novi Sad proglašen za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine, navodeći da će pevati za honorar koji će biti značajno manji nego prethodnih godina.

Kaže da Novu godinu najviše voli da dočekuje u vikendici sa prodicom i prijateljima, ali da svaki organizovani doček podrazumeva da će zapevati. Proteklih godina je za Novu godinu najčešće pevao na trgovima u Crnoj Gori, jer je, kako je objasnio, Crna Gora do sada to najbolje organizovala

Zdravko Čolić će za Novu godinu 2016. pevati u Budvi na Trgu ispred Starog grada!
Budva je tradicionalno centar dobrog provoda u najluđoj noći, pa se i za doček Nove godine 2016 Budva pobrinula da ispuni sva ocekivanja
Ove godine program na Trgu ispred Starog grada će početi 31. decembra koncertom grupe „Perper“ nakon kojih će uslediti novogodišnji spektakl uz najveću zvezdu regiona, Zdravka Čolića.