Muzički program će biti u znaku Baraka benda.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Ulaz za proslavu matinea za Srpsku Novu godinu u klubu Baraka je besplatan.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Informacije i Rezervacije

* za rezervacije i kupovinu karata pozovite se na Nova-Godina.rs

Klub Restoran Baraka

Klub Baraka za matine za Srpsku Novu godinu nudi jedinstveno iskustvo koje kombinuje vrhunsku uslugu, prelep ambijent i nezaboravnu atmosferu, čineći ga savršenim mestom za vašu proslavu.

Očekuje vas elegantan i sofisticiran ambijent kluba Baraka, gde svaki detalj doprinosi stvaranju nezaboravnog doživljaja. Profesionalno osoblje je uvek na usluzi, obećavajući besprekornu uslugu i toplo gostoprimstvo koje će vašu proslavu učiniti još posebnijom.

Iskoristite prednost sopstvenog parkinga kluba Baraka, koji vam omogućava lako parkiranje i bezbrižno uživanje u matineu. Bez briga o logistici, možete se u potpunosti prepustiti čarima proslave i maksimalno uživati u svakom trenutku.

Pridružite se u klubu Baraka za matine Srpske Nove godine i budite deo izuzetnog događaja koji će se dugo pamtiti. Zabeležite uspomene koje će trajati večno, u okruženju koje odražava pravi duh Beograda. Rezervišite svoje mesto sada i doživite novogodišnju čaroliju u klubu Baraka, mestu gde se tradicija i savremeni trendovi savršeno spajaju.

Muzika

Baraka band je tu da vam priredi pravi novogodišnji spektakl!

Piće

Piće se naplaćuje po utrošku.

Cena

Ulaz besplatan

Adresa

Karađorđeva 13,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli