Muzički program će biti u znaku Baraka benda.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Ulaz za proslavu matinea za Srpsku Novu godinu u klubu Baraka je besplatan.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Klub Restoran Baraka

Klub Baraka za matine za Srpsku Novu godinu nudi jedinstveno iskustvo koje kombinuje vrhunsku uslugu, prelep ambijent i nezaboravnu atmosferu, čineći ga savršenim mestom za vašu proslavu.

Očekuje vas elegantan i sofisticiran ambijent kluba Baraka, gde svaki detalj doprinosi stvaranju nezaboravnog doživljaja. Profesionalno osoblje je uvek na usluzi, obećavajući besprekornu uslugu i toplo gostoprimstvo koje će vašu proslavu učiniti još posebnijom.

Iskoristite prednost sopstvenog parkinga kluba Baraka, koji vam omogućava lako parkiranje i bezbrižno uživanje u matineu. Bez briga o logistici, možete se u potpunosti prepustiti čarima proslave i maksimalno uživati u svakom trenutku.

Pridružite se u klubu Baraka za matine Srpske Nove godine i budite deo izuzetnog događaja koji će se dugo pamtiti. Zabeležite uspomene koje će trajati večno, u okruženju koje odražava pravi duh Beograda. Rezervišite svoje mesto sada i doživite novogodišnju čaroliju u klubu Baraka, mestu gde se tradicija i savremeni trendovi savršeno spajaju.

Muzika

Baraka band je tu da vam priredi pravi novogodišnji spektakl!

Piće

Piće se naplaćuje po utrošku.

Cena

Ulaz besplatan
Ažurirano: Jan 8, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Karađorđeva 13,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli