Kafana Druga Kuća Doček Nove godine 2024

* za rezervacije i kupovinu karata pozovite se na www.nova-godina.rs
Doček Nove godine 2023 - Kafana Druga Kuća

Klub kafana Druga kuća je poznata po odličnim izvodjačima i uvek veselim gostima, pa će i u novom i potpuno renoviranom prostoru koji se nalazi u strogom centru Beograda biti pravo uživanje slušati kvalitetnu muziku dok degustirate svoje omiljeno piće.

Kafana Druga Kuća je već postala legendarno mesto za noćni provod u Nušićevoj 27, koje je popularnije nego ikada. Mesto koje odlikuje sjajna atmosfera i prekrasni ambijennt, idealno je mesto za one koji žele ludu novogodišnju noć sve do jutra!
Kafana Druga Kuća - Doček Nove godine 2024

Približavajući se 31. decembru novogodišnje ponude samo kucaju na naša vrata,pa još uvek nije kasno da doneste pravu odluku, a u gradu neograničenih mogućnosti za slavlje - jedno je mesto gde ćete biti u centru uzbudljivih dešavanja.

Od domaćina kafane očekujte samo najbolje, pa ćete uz hranu i piće u novogodišnjoj noći koji su uključeni u određene cene karte shvatiti zašto im se gosti uvek vraćaju.
Kafana Druga Kuća - Doček Nove godine 2024

Njihova parola je "Nije pijanstvo ako te posle nije 3 dana sramota", pa se i od vas očekuje da se ponašate u skladu sa parolom.

Startujte 2023. na pravi način - rezervišite svoju kartu za doček Nove godine kafana Druga Kuća što pre. Sigurni smo da će vam svaki sekund novogodišnje noći ostati u najlepšem sećanju!

Jedan od jako važnih učesnika u novogodišnjoj noći je definitivno muzički program, pa tako vas u najludjoj noći u Drugoj Kući očekuju pažljivo birani i provereni estradni izvodjači koji u cilju najbolje moguće zabave interpretiraju samo najveće muzičke hitove.

Nenad Nikolić, Tijana Radivojević & Loco Loco bend čine veoma talentovani muzičari koji na svakom svom nastupu oduševljajavu publiku. Često nastupaju u popularnim beogradskim klubovima i kafanama, kao i na privatnim proslavama različitog koncepta. Specijalnost su im hitovi narodne muzike ali se takodje odlično se snalaze u hitovima Pop i Rock muzike,

Pored energičnih nastupa i fenomenalnih vokalnih sposobnosti za zabavljanje ljudi takodje se mogu pohvaliti izuzetnim repertoarom, pesama širokog raspona od najpopularnijih zabavnih pesama pa sve do najomiljenijih narodnih hitova, a publika ih obožava jer uvek naprave provod za pamćenje.

Žestoka pića:
- Vodka
- Džin Tanqueray
- Tekila
- Aperol
- Gorski list
- Campari
- Martini
- Vermut
- Rakija (Dunja, Šljiva, Kajsija, Medovača)

Piva:
- Nikšičko svetlo 0,33
- Nikšičko tamno 0,33

Sokovi:
- Coca Cola 0,25
- Coca Cola Zero 0,25
- Fanta 0,25
- Sprite 0,25
- Schweppes Bitter 0,25
- Schweppes Tonic 0,25
- Đus
- Borovnica
- Jabuka

Vina:
- Čoka Chardonnay
- Čoka Vranac
- Čoka Rose

Vode:
- Aqva Viva voda 0,25
- Knjaz Miloš kisela voda 0,25

Hrana je uključena samo u separe sa doplatom.

Finger food - Ketering
- Ćevapi
- Pileće belo meso
- Roštilj kobasica
- Svinjski ražnjić
- Pecivo (pitice sa sirom, pitice sa mesom, pizza pitaice, pitice sa zeljem, žu-žu)

Cena zavisi od mesta u lokalu.
- Mesto za komjuniti stolom ili pultom - 30€ po osobi.
- Gratis barski sto, od 4 do 6 osoba - 35€ po osobi.
- Gratis malo i veliko sedenje - 45€ po osobi.

U cenu ulazi neograničena konzumacija pića tokom cele večeri i finger food posluženje.

- Doplata za VIP separe blizu bine sa 1 običnom flašom pića po izboru (Johnny Walker Red Label, Smirnof votka, Jegermeister, Gin Tanqueray, Premium vino po izboru (Čoka muštuluk tamjanika, Čoka muštuluk Crno, Čoka muštuluk Rose, Tequila silver/gold Sierra, Baileys) - 70€

Separi označeni sa MS3 i MS15.
- Doplata za Premium separe sa boljom pozicijom i 1 gratis Premium flašom pića po izboru (Moet, Johnnie Walker Black, Belvedere, Gin Hendriks, Tequila Don Julio Reposado) - 100€

Separei označeni sa MS7, MS10, MS11, MS 12, MS13, MS 14.
- Doplata za Premium separe pored bine sa 2 gratis Premium flaše pića po izboru (Moet, Johnnie Walker Black, Belvedere, Gin Hendriks, Tequila Don Julio Reposado) - 200€
+ Separei označeni sa VS8 i VS9.
* za rezervacije i kupovinu karata pozovite se na www.nova-godina.rs
Nušićeva 27,
11000 Beograd,
Srbija (RS)
Kafana Druga Kuća
Kafana Druga Kuća
Kafana Druga Kuća
Kafana Druga Kuća
Kafana Druga Kuća
Kafana Druga Kuća
Kafana Druga Kuća
Kafana Druga Kuća