Hotel Majestic

Budite naši dragi gosti na dočeku Nove godine 2019. u Restoranu Hotela Majestic. Malo je mesta u Beogradu koji mogu da se pohvale sa renomeom kakav Hotel Majestic ima, zato je izbor našeg restorana za proslavu Nove Godine 2019. sigurno pravi izbor!
Godine prolaze, nervoznim korakom, godine prolaze... a Hotel Majestic je uvek tu za vas! Iako potpuno renoviran, sa novim modernim izgledom po ugledu na poznate hotele, svetskih metropola, Hotel Majestic je zadržao kako kažu “svoju dušu" i dalje je sa svojom toplom atmosferom druga kuća za mnoge Beograđane kao i nezaobilazna stanica za sve one koji posećuju našu prestonicu.
Kao i svake godine u najluđoj noći za vas smo spremili samo najbolje, pored vrhunskog muzičkog i animatorskog programa, tu je i kvalitetna selekcija izvanrednih specijaliteta srpske tradicionalne kao i internacionalne kuhinje, i all inclusive asortiman pića proverenih brendova!

Organizujemo nagradnu igru za najveseliji sto kao i mnoga druga iznenađenja!

Hotel Majestic može da se pohvali savršenom lokacijom, nalazimo se na Obilićevom vencu, u srcu pešačke zone prepune kafića i restorana, i na samo par metara od centralnog gradskog dešavanja na Trgu i vatrometa, što će biti interesanto posebno našim gostima iz inostranstva koji će moći da se prošetaju do istog, a zatim se vrate i nastave da uživaju u komforu Restorana Hotela Majestic.
Na nekoliko koraka od Hotela nalazi se velika javna garaža, tako da je parking još jedna stvar o kojoj nećete morati da brinete u najluđoj noći!

Program počinje u 20h.

Muzika

Zabavljaće vas orkestar Časlava Ljubenovića “A Što Ne Bi Moglo" uz pratnju Marije Stanišić, sastav od 6 vrhunskih muzičara, višestruko nagrađivani važe za jedan od najboljih orkestara domaće narodne i zabavne muzike u regionu. Muški i ženski vokal, harmonika, bubanj, dve klavijature, ovaj profesionalni sastav majstora svog zanata garantuje nezaboravan provod i veselo veče!

Hrana

Bogata večera.
Servis u tanjir. Posni meni po dogovoru!

Hladno predjelo:
- Selekcija pečenice
- Selekcija šunke
- Selekcija sira
- Ruska salata
- Proja

Toplo predjelo:
- Sarmice od zelja

Glavno jelo:
- Punjeni pileći file na žaru
- Gurmanske pljeskavice
- Svinjsko pečenje
- Pekarski krompir

Salata:
- Salata od turšije
- Sezonska salata

Desert:
- Majestic šnit

Piće

- Vino Plantaže (Vranac, Krstač, Rose)
- Vodka
- Domaće rakije (šljiva, loza, dunja)
- Vermouth
- Pelinkovac
- Pivo točeno
- Konzumacija svih sokova
- Konzumacija gazirane i negazirane vode

Cena

50 € i 60 €
Cena isključivo i samo zavisi od pozicije stola u sali, svi naši gosti imaće podjednak tretman i isti meni hrane i pića, svi stolovi su isključivo banket elegantna varijanta.

Svakog dana možete doći uz prethodnu najavu da pogledate restoran i izabere savršeno mesto za sebe i svoje prijatelje.

Besplatan internet će Vam sjajno poslužiti u ponoć kada su mobilne mreže preopterećene.

Mogućnost uplate iz inostranstva!

Budite naši gosti na Dočeku koji brižno spremamo, čašom vašeg omiljneog pića nazdravite u prijateljskoj atmosferi u srcu naše prestonice i uz zvuke i pogled na vatromet uplovite u novu uspešnu 2019. godinu!


* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Ažurirano: Dec 8, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Obilićev venac 28,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli