Restoran Principessa

I ove godine pripremamo za Vas još jednu nezaboravnu noć… Dobra atmosfera i odličan provod prethodnih godina dovode nam stare goste, a i Vi novi uvek ste dobrodošli. Prethodnih godina imali smo i brojna iznenađenja (trubači, nagrade za najlepši par, najveseliji sto...). Prošle godine to je bio šampanjac u ponoć za svaki sto, poklon prijatelja organizacije, a za doček Nove 2018. godine biće...

Garancija za uslugu i bezbednost na najvišem nivou, pored organizatora sa višegodišnjim iskustvom je i veoma profesionalno i iskusno osoblje restorana Principessa. Restoran se nalazi na Zvezdari, jedan od lepših I mirnijih delova Beograda. Zbog veoma atraktivnog enterijera, ljubaznog osoblja I prijatnog ambijenta za veoma kratko vreme postao je jedan od traženijih prostora za sve vrste proslava. Pored klimatizacije i ventilacije kompletnog prostora, restoran poseduje i svoj veliki parking.

Muzika

Ludi kamen bend
Bend je iz Beograda i čini ga šest članova: pevač, pevačica, gitarista, bas gitarista, klavijaturista i bubnjar. Članovi benda su profesionalni muzičari, koji su okupljeni u ovaj jedinstveni sastav. Njihovo iskustvo, kvalitet svirke I širok repertoar u mnogomr doprinose pravom odabiru pesama za izvođenje u različitim prilikama. Svaki nastup benda krasi njihova sjajna svirka, nasmejanost, atraktivan i elegantan scenski izgled, kao i repertoar koji čine pored večitih numera i najnoviji hitovi domaće i strane muzike. Sve to je podržano vrhunskom zvučnom i svetlosnom opremom, čime se svaki nastup benda prepričava mesecima.

Bend pripada grupaciji Vivo Bendova, koji su među najtraženijim bendovima u Beogradu i celom regionu. Ideja o prezentovanju Vivo Bendova zasniva se na sjajnom repertoaru, elegantnom scenskom izgledu, kao i što kvalitetnijoj svirci i atraktivnom izvođenju, a sve usmereno ka pravljenju što bolje atmosfere kod klijenata.Specijalni gost večeri: Nina Radulović (Lečić)
Voditeljka, pevačica, manekenka…Devojka koja je nastupala u najpopularnijim Beogradskim klubovima zajedno sa najvećim imenima nase scene, dočekaće Novu Godinu u Principessi, i sigurni smo za sve nas prirediti jednu nezaboravnu noć…

Piće

Neograničena konzumacija sledećih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
- Domaća rakija (dunja, šljiva, kajsija), Vinjak Rubin, Vodka, Pelinkovac, Vermut, Dry Gin
- Vino crveno, belo i roze
- Pivo (Staropramen, Jelen)
- Negazirani sokovi (pomorandža, jabuka, breskva)
- Gazirani sokovi (Coca-Cola, Tonik, Bitter Lemon)
- Mineralna voda Vrnjci (gazirana i negazirana)

Hrana

Bogata večera koja se služi i dopunjuje na ovalima za svakim stolom:
- Zakuska Principessa (njeguski pršut, govedji pršut, domaći kulen, pileća salata, rolat povrće, sir beli, kačkavalj, proja)
- Mešani roštilj (pljeskavica, pileće belo, dimljeni vrat, ražnjić, kobasica)
- Pekarski krompir
- Mešana salata-jedinstveni miks tradicionalnih i sezonskih salata
- Selekcija zemički i hleba

Cena

već od 40€
Ažurirano: Nov 21, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Ljubice Luković 5,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli