38(r)
40(r)
64(r)
66(r)
78(r)
80(r)
82(r)
35(r)

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
I ove godine pripremamo za Vas još jednu nezaboravnu noć… Dobra atmosfera i odličan provod prethodnih godina dovode nam stare goste, a i Vi novi uvek ste dobrodošli. Prethodnih godina imali smo i brojna iznenađenja (trubači, nagrade za najlepši par, najveseliji sto...) . Prošle godine to je bio šampanjac u ponoć za svaki sto, poklon prijatelja organizacije, a za doček Nove 2018. godine biće...
Restorani & Kafane - Nova godina 2024 Beograd

Garancija za uslugu i bezbednost na najvišem nivou, pored organizatora sa višegodišnjim iskustvom je i veoma profesionalno i iskusno osoblje restorana Principessa. Restoran se nalazi na Zvezdari, jedan od lepših I mirnijih delova Beograda. Zbog veoma atraktivnog enterijera, ljubaznog osoblja I prijatnog ambijenta za veoma kratko vreme postao je jedan od traženijih prostora za sve vrste proslava. Pored klimatizacije i ventilacije kompletnog prostora, restoran poseduje i svoj veliki parking.

Ludi kamen bend
Bend je iz Beograda i čini ga šest članova: pevač, pevačica, gitarista, bas gitarista, klavijaturista i bubnjar. Članovi benda su profesionalni muzičari, koji su okupljeni u ovaj jedinstveni sastav. Njihovo iskustvo, kvalitet svirke I širok repertoar u mnogomr doprinose pravom odabiru pesama za izvođenje u različitim prilikama. Svaki nastup benda krasi njihova sjajna svirka, nasmejanost, atraktivan i elegantan scenski izgled, kao i repertoar koji čine pored večitih numera i najnoviji hitovi domaće i strane muzike. Sve to je podržano vrhunskom zvučnom i svetlosnom opremom, čime se svaki nastup benda prepričava mesecima.

Bend pripada grupaciji Vivo Bendova, koji su među najtraženijim bendovima u Beogradu i celom regionu. Ideja o prezentovanju Vivo Bendova zasniva se na sjajnom repertoaru, elegantnom scenskom izgledu, kao i što kvalitetnijoj svirci i atraktivnom izvođenju, a sve usmereno ka pravljenju što bolje atmosfere kod klijenata.Specijalni gost večeri: Nina Radulović (Lečić)
Voditeljka, pevačica, manekenka…Devojka koja je nastupala u najpopularnijim Beogradskim klubovima zajedno sa najvećim imenima nase scene, dočekaće Novu Godinu u Principessi, i sigurni smo za sve nas prirediti jednu nezaboravnu noć…Neograničena konzumacija sledećih alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
- Domaća rakija (dunja, šljiva, kajsija), Vinjak Rubin, Vodka, Pelinkovac, Vermut, Dry Gin
- Vino crveno, belo i roze
- Pivo (Staropramen, Jelen)
- Negazirani sokovi (pomorandža, jabuka, breskva)
- Gazirani sokovi (Coca-Cola, Tonik, Bitter Lemon)
- Mineralna voda Vrnjci (gazirana i negazirana)

Bogata večera koja se služi i dopunjuje na ovalima za svakim stolom:
- Zakuska Principessa (njeguski pršut, govedji pršut, domaći kulen, pileća salata, rolat povrće, sir beli, kačkavalj, proja)
- Mešani roštilj (pljeskavica, pileće belo, dimljeni vrat, ražnjić, kobasica)
- Pekarski krompir
- Mešana salata-jedinstveni miks tradicionalnih i sezonskih salata
- Selekcija zemički i hleba

već od 40€
Ljubice Luković 5,
11000 Beograd,
Srbija (RS)
Restoran Principessa
Restoran Principessa
Restoran Principessa
Restoran Principessa
Restoran Principessa
Restoran Principessa
Restoran Principessa
Restoran Principessa
Restoran Principessa
Restoran Principessa
Restoran Principessa
Restoran Principessa
Restoran Principessa
Restoran Principessa