U restoranu Filmska Zvezda nastupaju Mlađa Cvetanović i Sanja Kostić, dok su za provod u Filmskom Gradu zaduženi Milica Krsmanović, Nikola Pantoš i orkestar Ivana Makevića.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cena karte po osobi je 70€. U cenu je uračunata kompletna svečana večera i neograničeno domaće piće.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Restorani Filmski Grad i Filmska Zvezda nalaze se u slikovitom okruženju Košutnjaka, u Beogradu.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Informacije i Rezervacije

* za rezervacije i kupovinu karata pozovite se na Nova-Godina.rs

Restoran Filmski grad i Filmska zvezda

U srcu Beograda, u slikovitom okruženju Košutnjaka, nalaze se dva izuzetna prostora za doček Nove godine 2024 - Restoran Filmski Grad i Filmska Zvezda. Ova mesta, poznata po svom sofisticiranom stilu i vrhunskoj usluzi, nude nezaboravno iskustvo za sve one koji žele da Novu godinu dočekaju na jedinstven način. Sa ukupnim kapacitetom od 260 mesta, ovi restorani su prostrani, a opet intimni, pružajući idealnu atmosferu za novogodišnje slavlje.

U restoranima Filmski Grad i Filmska Zvezda, gosti će biti dočekani sa vrhunskim sistemima za rasvetu i zvuk, koji će doprineti svečanom raspoloženju večeri. Klimatizovani prostori sa odličnom ventilacijom osiguravaju udobnost, dok video nadzor obezbeđuje mir i sigurnost. Veliki parking prostor dodatno olakšava pristup svim gostima.


Za Novogodišnju noć, restorani Filmski Grad i Filmska Zvezda pripremaju bogat muzički program. U sali Filmska Zvezda goste će zabavljati Mlađa Cvetanović i Sanja Kostić, dok će u sali Filmski Grad nastupati Milica Krsmanović, Nikola Pantoš i orkestar Ivana Makevića. Uz ove fantastične nastupe, gosti će uživati u raznovrsnim delikatesima, sa bogatom ponudom tradicionalnih i modernih jela.


Birajući Restoran Filmski Grad i Filmska Zvezda za proslavu Dočeka 2024. u Beogradu, obezbeđujete sebi ne samo noć punu zabave i uživanja, već i doživljaj koji će se pamtiti. Njihova reputacija u organizovanju velikih događaja garantuje vrhunsku uslugu i nezaboravan doček Nove godine. Okruženi prelepim ambijentom Košutnjaka i elegancijom ovih restorana, Novogodišnja noć će sigurno biti nešto posebno.

Muzika

Za nezaboravan provod u novogodišnjoj noći zaduženi su:
Filmska Zvezda - Mlađa Cvetanović i Sanja Kostić
Filmski grad - Milica Krsmanović, Nikola Pantoš i orkestar Ivana Makevića

Piće

U cenu karte je uračunato neograničeno domaće piće.
Strano piće će se prodavati po promotivnim cenama.

Hrana

Za proslavu novoogidšnje noći, restoran Filmski Grad i Filmska Zvezda u ponudi ima kompletnu svečanu večeru.

Cena

Cena karte po osobi je 70€.
U cenu je uračunata kompletna svečana večera i All inslusive ponuda pića.
Ažurirano: Dec 10, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Kneza Višeslava 88,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli