Restoran Staro ognjište

U prijatnoj i domaćinskoj atmosferi, uz zvuke orkestra Staro ognjište, dočekajmo zajedno Novu 2017. godinu u sreći i veselju.

U restoranu Staro Ognjište sve nekako odgovara opisu - domaćinsko. Tu se svaki gost pozdravlja osmehom. Neko od domaćina je uvek tu da sačeka, sasluša, posavetuje, isprati... Govoreći iz iskustva savetujemo vam da se oko izbora od specijaliteta kuće posavetujete sa domaćinom ili konobarom. I kuća u kojoj je Staro Ognjište zidana je domaćinski. Tu je sala koja se često koristi za proslave, rodjenja, rodjendane, godišnjice...

Ovaj etno restoran se nalazi na Novom Beogradu, i jedan je od najautentičnijih takve vrste u prestonici. Posebna pažnja poklonjena je osmišljavanju enterijera sa ciljem da se oživi tradicija i stvori rustični ambijent i "topla" atmosfera. Pod, stolovi i dekorativni predmeti napravljeni su od Abonosa (hrasta lužnjaka).

Pored jedinstvenog enterijera očekuje vas prijatno osoblje i obezbeđen parking. Iskusni kuvari za vas spremaju tradicionalna srpska jela koja će vas osvojiti na prvi zalogaj. Iz velikog asortimana pića preporučujemo domaće rakije i vina sa raznih podneblja.

Kapacitet restorana Staro Ognjište je 130 mesta sa baštom koja može da primi do 80 ljudi. Pored ugođaja koji pruža restoran je idealan za sve vrste proslava, koje će vam naše osoblje još više upriličiti i učiniti prijatnijim.

Ovde se svaki gost oseća kao da je na svom ognjištu. To je zaista prijatan osećaj.

Muzika

Orkestar Staro ognjište

Piće

- Domaće piće u neograničenim količinama

Hrana

- Zakuska Staro ognjište (dimljena mesa i sirevi)
- Pastirski san (mešano meso na žaru, prebranac, pita gibanica i zeljanica, urnebes, ajvar)
- Salata zimska bašta
- Pogača ispod sača
- Desert

Cena

Cena dočeka je 4.500 rsd po osobi

Proslavite sa nama i reprizu Nove godine
Kisela čorba za sve goste besplatno

Radno vreme
od 14h do ranih jutarnjih sati
Ažurirano: Nov 14, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Dr Ivana Ribara 120a,
11070 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli