DJ će biti zadužen za muziku.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Cena iznosi 3690 rs.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Toro Latin GastroBar matinee

Renomirani svetski šef kuhinje, Ričard Sandoval, donosi svoju kulinarsku čaroliju u Beograd, nakon što je osvojio gastronomske scene velikih svetskih gradova. Njegov inovativni koncept "malih tanjira" već je osvojio ljubitelje fine hrane širom sveta i sada se uvodi u beogradske restorane.


Sa impresivnom listom od preko 50 restorana, od kojih se neki nalaze u Vašingtonu, Njujorku, Dubaiju, Meksiku, Las Vegasu, Sandoval je dokazao svoje majstorstvo. Njegovi restorani su već osvojili srca posetilaca svojim jedinstvenim ukusima, a sada je red na Beograd.

Sandovalova strast i talent za prilagođavanje internacionalnim standardima i raznovrsnim kuhinjama omogućili su mu da kreira menije za neke od najprestižnijih restorana na svetu. Ako ste spremni da istražite nove ukuse i želite da doživite gastronomsko putovanje koje nadilazi uobičajeno, posetite Toro Latin GastroBar matinee. Pridružite se ovoj kulinarskoj avanturi, istražite neotkrivene ukuse i uživajte u iskustvu koje samo šef poput Sandovala može ponuditi.

Matinee počinje u 14h i traje do 18h

Muzika

DJ

Piće

Piće se plaća po utrošku

Hrana

Chef's experience

Cena

3690 rs
Ažurirano: Dec 28, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Karađorđeva 2-4,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli