Restoran Dep

Restoran Dep je novootvoreni restoran u popularnom naselju Savamala, i nalazi se na adresi Karađorđeva 75, Beograd u prizemlju hotela Mr Prezident.

Ambijent ovog otmenog restorana ostavlja utisak elegancije i uglađenog izgleda, u kombinaciji sa vrhunskim gastronomskim specijalitetima i perfektnom uslugom idealan je kao mesto za organizovanje vaših posebnih momenata, poslovnih ručkova ili bilo koja druga okupljanja koje planirate sa vašim najbližima ili sa vašim prijateljima.

Kada dođe lepo vreme i sunčani dani u ovom lounge baru se možete opustiti u prelepoj bašti koja je opremljena sa posebnim duhom, kako ne biste imali osećaj da ste u centru grada.

Gurmanski specijaliteti koji se posebno ističu u ovom restoranu je cepana butkica u vrućoj lepinji sa kajmakom, biftek spremljen po posebnoj recepturi šefa kuhinje, a od poslastica vam preporučujemo cheesecake sa nutelom koji zauzima posebno mesto u jelovniku.

DEP je mesto poznato po tome što se tu već duže vreme organizuju svirke poznatih beogradskih bendova i kao takvo, siguran je izbor za doček nove godine.

Pogodnosti za goste:
- besplatan internet
- javni besplatan parking ispred restorana
- video nadzor
- plaćanje karticom

Muzika

Bend koji je tokom cele sezone dovodio atmosferu do usijanja nametnuo se kao logičan izbor i za reprizu, tako da za Vaš provod biće zaduženi Tijana Stojkov i ByPass band.

Piće

Piće se plaća po utrošku, a cene su iste kao i tokom ostatka godine.

Cena

Ulaz slobodan
Ažurirano: Aug 30, 2022 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Karađorđeva 75,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli