38(r)
40(r)
64(r)
66(r)
78(r)
80(r)
82(r)
35(r)

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2024
Kasina bar uvek prepoznatljiv po vrhunskoj atmosferi u samom srcu grada, ove godine zabavljaće vas Jelena Karleuša. Vatrena plavuša poznata po pravljenju još vatrenije atmosfere upotpuniće vašu proslavu Nove 2022.godine.

Proslavite Novu godinu u Kasina baru sa Jelenom Karleušom. Sjajan provod je kao i uvek zagarantovan kada je u pitanju JK!
Klubovi & Kafići - Nova godina 2024 Beograd

U magičnoj novogodišnjoj noći u klubu Kasina bar zabavljaće vas Jelena Karleuša.

Jedna flaša šampanjca Prosecco za svaki barski sto i svako visoko sedenje, odnosno jedna flaša šampanjca Moet za svako lux visoko sedenje i svaki separe.

Sitan ketering.

- Šank 50 eur po osobi (uz kupljenu 1, 2 ili 3 karte)
- Barski sto 50 eur po osobi (uz najmanje 4 kupljene karte. Vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa sivom bojom)
- Barski sto ispred bine 60 eur po osobi (uz najmanje 4 kupljene karte. Vidi na mapi, na mapi su barski stolovi ispred bine označeni sa narandžastom bojom)
Ukoliko vas je 2 osobe, a ipak želite barski sto, a ne šank, postoji mogućnost da dobijete barski sto i da budete spojeni sa još 2 druge osobe za istim barskim stolom
- Visoko sedenje 60 eur po osobi (uz najmanje 5 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa zelenom bojom)
- Lux visoko sedenje 100 eur po osobi (uz najmanje 6 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su lux visoka sedenje označena sa ljubičastom bojom)
- Separe 120 eur po osobi (uz najmanje 7 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su separei označeni sa crvenom bojom)
- Veliki separe 120 eur (uz najmanje 10 kupljenih karata. Vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa žutom bojom)
- Vip separe 150 eur po osobi (uz najmanje 7 kupljenih karata). Vidi na mapi.

Klubovi & Kafići - Nova godina 2024 Beograd

* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Terazije 25,
11000 Beograd,
Srbija (RS)
Kasina
Kasina
Kasina
Kasina
Kasina
Kasina
Kasina
Kasina
Kasina
Kasina