White City bend nastupa za doček Srpske Nove godine, a bend Beso de Loco za matinee 13.01.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Ulaz je besplatan, a piće se plaća po utrošku.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Cotier

Odbrojavamo dane do Srpske Nove godine 2024, a svi u potrazi za idealnim mestom za proslavu trebaju razmotriti splav Cotier, pravi dragulj na rekama Beograda. Ovaj splav nudi posebno iskustvo dočeka sa neodoljivim nastupom White City benda, kreirajući atmosferu za pamćenje.

Proslava na splavu Cotier nudi jedinstveni pogled na beogradske reke, čineći ovu noć još magičnijom. U srcu ovog doživljaja nalazi se muzika White City benda, poznatog po svojim živopisnim nastupima i sposobnosti da stvori nezaboravnu atmosferu. Njihova muzika, koja spaja hitove domaćeg i internacionalnog repertoara, obećava da će svaki trenutak u Cotieru biti ispunjen veseljem i plesom. Uz fantastičnu muziku, vrhunski servis i nepogrešivu atmosferu, splav Cotier je savršena destinacija za doček Srpske Nove godine.

Ne propustite šansu da budete deo ovog izuzetnog događaja. Rezervišite svoje mesto na splavu Cotier i dočekajte Srpsku Novu godinu u stilu, uz nezaboravne trenutke koje će kreirati White City bend. Ovo će biti noć koja će se dugo pamtiti, simbolizujući sve ono što Beograd čini posebnim mestom za proslavu.

Muzika

Za doček Srpske Nove godine nastupa White City bend.
Za matinee 13.01.2024. od 13h do 18:30h nastupa bend Beso de Loco.

Piće

Piće se plaća po utrošku

Cena

Ulaz besplatan
Ažurirano: Jan 11, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Ušće bb,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli