Cene dočeka je 35€
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Nastupaju Katarina Bojović i Đorđe Mutlak
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Kartel se nalazi na Sajamskim keju
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Kartel

Doček Nove godine u Beogradu donosi uzbuđenja na jednom od najatraktivnijih mesta za proslavu - splavu Kartel, lociranom na adresi Ušće bb. Ovo mesto, koje je brzo postalo simbol nezaboravnog noćnog provoda u gradu, obećava spektakularnu atmosferu za doček 2024. godine.

Kartel se ističe modernim enterijerom, vrhunskim ozvučenjem i rasvetom, dizajniranim po uzoru na najprestižnije svetske klubove. Ovde vas očekuje muzički program koji će vas držati na nogama do ranih jutarnjih sati, uz hitove koji garantuju nezaustavljivi ples i adrenalin.


Dođite i budite deo najboljeg društva u Beogradu, na mestu gde se granice dobrog provoda ne samo postavljaju, već i premašuju. Splav Kartel je brzo zaradio reputaciju kao top destinacija za sve koji traže dinamičan i neponovljiv provod, posebno za doček Nove godine. Ne propustite priliku da budete deo jedinstvene noći koja će se pamtiti i prepričavati dugo nakon što sat otkuca ponoć.

Muzika

Za proslavu dočeka Nove godine spremili smo muzički program koji će dodatno zagrejati atmosferu na splavu - Katarina Bojović i Đorđe Mutlak!

Njihova specijalnost su hitovi zabavne i narodne muzike. Svaki član benda je školovani muzičar, a iskustvo su sticali godinama nastupajući po beogradskim klubovima, splavovima i event objektima.

Piće

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
- Pivo
- Vino (crveno, belo, rose)
- Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)
- Pelinkovac
- Džin
- Vinjak
- Vermut
- Voda (gazirana, negazirana)
- Sokovi (gazirani, negazirani)

Cena

Cena karte je 32€

Rezervacije se posebno plaćaju:
- Barski stolovi 30€, odnosno 70€ ako hoćete da dobijete i jednu flašu stranog žestokog pića po izboru gratis (vidi na mapi, na mapi su barski stolovi označeni sa bs)
- Visoka sedenja 120€ sa gratis 1 flašom stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka) i 4 energetska pića (vidi na mapi, na mapi su visoka sedenja označena sa vs od broja 5 do broja 20)
- Vip visoka sedenja 180€ sa gratis 2 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka) i 10 energetskih pića (vidi na mapi, na mapi su vip visoka sedenja označena sa vs od broja 1 do broja 4)
- Mali separei 180€ sa gratis 2 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka) i 10 energetskih pića (vidi na mapi, na mapi su mali separei označeni sa s od broja 8 do broja 10, kao i sa s od broja 23 do broja 25)
- Veliki separei 250€ sa gratis 3 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili voka), 15 energetskih pića i 2 flaše šampanjca (vidi na mapi, na mapi su veliki separei označeni sa s od broja 4 do broja 7, sa s od broja 11 do broja 13, kao i sa s od broja 20 do broja 22)
- Vip separei 350€ sa gratis 4 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka), 20 energetskih pića, 2 flaše šampanjca, 2 flaše vina (vidi na mapi, na mapi su vip separei označeni sa s od broja 1 do broja 3, kao i sa s od broja 14 do broja 19)
- Vip bazen 500€ sa gratis 5 flaše stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka), 20 energetskih pića, 2 flaše šampanjca, 2 flaše vina (vidi na mapi, na mapi su vip bazen separei označeni sa s od broja 26 do broja 30)
- Vip terase 1000€ sa gratis 6 flaša stranog žestokog pića po izboru (viski ili vodka), 40 energetskih pića, 3 flaše šampanjca, 3 flaše vina (vidi na mapi, na mapi su vip terase označene sa vip 1, 2 i 3)

Flaše koje se mogu izabrati za gratis su: Absolut, Smirnoff, Johnie Walker, Balantine's, tekila, rum, dzin, Famous Grouse, Eristoff, Finlandia, pelinkovac)
Ako zelite premium pića u postavci doplata je 50€ po flaši i tu spadaju: Grey Goose, Belvedere, Jack Daniel's, Chivas, Moet)

**Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.
**Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
**Mogućnost plaćanja iz inostranstva.* za veću mapu, kliknite na fotografiju
Ažurirano: Dec 24, 2023 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Sajamski kej bb,
11070 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli