DJ Lea i DJ Ogi Pešić će biti zaduženi za muziku.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Da, ulaz je besplatan.
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Lasta

Za sve koji žele da dočekaju Srpsku Novu godinu 2024. na jedinstven način, Splav Lasta u srcu Beograda nudi savršenu kombinaciju urbanog luksuza i ekskluzivnog noćnog života. Poznat kao epicentar beogradskog noćnog života, ovaj moderni splav je simbol sofisticiranosti i stila, pružajući gostima nezaboravnu proslavu na vodi.

Dizajn Splava Lasta, koji odlikuju egzotični tropski elementi i šik palme, delo je poznatog arhitekte Đorđa Geca, čiji stil daje poseban pečat ovom mestu. Splav Lasta se ističe kao pravi beogradski dragulj, mesto gde se susreću glamur i autentičnost.

Proslava Srpske Nove godine na Splavu Lasta garantuje vrhunsku zabavu uz nastupe renomiranih DJ-eva i muzičkih zvezda, čineći ovo veče još spektakularnijim.

Splav Lasta vas poziva da budete deo jedinstvene noćne priče, gde se luksuz, sjaj i nezaboravna zabava stapaju u jedno. Doživite magiju Srpske Nove godine na ovom jedinstvenom mestu u Beogradu, gde će svaki trenutak biti ispunjen radostima i uživanjem. Ne propustite šansu da proslavite Srpsku Novu godinu na Splavu Lasta, mestu koje pretvara svaku proslavu u nezaboravan događaj.

Muzika

DJ Lea i DJ Ogi Pešić

Piće

Piće se plaća po utrošku

Cena

Ulaz besplatan
Ažurirano: Jan 10, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Sajamski kej bb,
11000 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli