Cena dočeka je od 95€
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Za doček nastupa Isak Šabanović
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Move se nalazi na lokaciji Ušće bb
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav Move

Ako tražite mesto koje kombinuje urbanu eleganciju i pravu atmosferu Beograda za Doček Nove godine, ne treba da tražite dalje. Splav Move, smešten na obali reke, je mesto koje obećava spektakularno iskustvo upotpunjeno vrhunskom uslugom, izvrsnom muzikom i neponovljivom atmosferom.

Doček Nove godine Beograd je događaj koji se dugo iščekuje. Gradski trgovi, restorani, kafići i klubovi postaju živopisne pozornice za nezaboravne trenutke. Međutim, Splav Move doček 2024 nudi nešto sasvim drugačije.

Zamislite tu sliku: svetla Beograda reflektuju se na površini reke, dok iz unutrašnjosti splava dopiru zvuci muzike i smeha. To je mesto gde ćete želeti da budete. Ovde, Nova godina nije samo još jedna noć u kalendaru, već prava čarolija koja se doživljava svim čulima.

Splav Move je pažljivo dizajniran kako bi pružio svojim gostima jedinstvenu kombinaciju komfora, luksuza i zabave. Sa prostranom terasom koja pruža spektakularan pogled na grad, do ekskluzivnih separea koji obećavaju privatnost, svaki detalj je pažljivo osmišljen.

Kada uzmemo u obzir sve šta Splav Move nudi, nije ni čudo što je postao jedna od najtraženijih destinacija za Doček Nove godine Beograd 2024. Zato, nemojte čekati. Požurite i rezervišite svoje mesto na vreme, kako biste bili deo nečeg zaista posebnog i doživeli Novu godinu na najlepši mogući način.

Muzika

Pridružite nam se u odbrojavanju do ponoći uz fenomenalnog Isaka Šabanovića. Njegove pesme će garantovano podići temperaturu i doneti nezaboravne trenutke. Rezervacije su u toku, pa ne čekajte predugo!

Piće

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:
- Pivo (Lav Premium - isključivo u staklenim flašicama 0,33l)
- Vino (vrhunska vina iz premium segmenta sa geografskim poreklom, crveno, belo, rose - sve isključivo u staklenim flašama 0,75l)
- Rakija (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)
- Vinjak
- Pelinkovac
- Vermut
- Sokovi (gazrani, negazirani - u malim staklenim flašicama 0,2l i limenkama 0,33l)
- Voda (gazirana, negazirana - samo ekskluzivna varijanta u staklenim flašama 0,75l)

Hrana

Predjelo:
- Rolovane tikvice sa pršutom i sirom
- Marinirane urme sa mocarelom i pančetom
- Kapreze zalogaji
- Domaća proja
- Gibanica
- Crnogorska pršuta
- Goveđa pršuta
- Slavonski kulen
- Pečenica
- Suvi vrat

Glavno jelo:
- Juneći ćevapi
- Dimnjena kobasica
- Gurmanski uštipci
- Dimnjena vešalica od vrata
- Piletina sa pršutom

Salate:
- Mix zelenih sa čerijem i pinjolima
- Salata sa pečenom cveklom, kozijim sirom i orasima
- Šopska salata

Cena

Cena po osobi se kreće od 95€ do 125€ u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri. Pored navedenih elegantnih mesta za sedenje koja se prodaju i plaćaju po osobi (stolici) postoje i separei koji se prodaju u paketima za 900 eur i ti paketi uključuju 8 karata, rezervaciju separea, kompletnu večeru, neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, a ukoliko vas ima više od 8 onda se za svaku narednu osobu preko 8 doplaćuje 100 eur po osobi. Vidi na mapi, klikni na mapu za uvećan prikaz.

Silver zone: 95€
Gold zone: 115€
VIP white: 125€
Paket Emerald separe: 900€ (u cenu uključeno 8 karata, ako vas ima preko 8 svaka naredna karta se doplaćuje 100€)


* za veću mapu, kliknite na fotografiju

Adresa

Ušće bb,
11000 ,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli