Cene dočeka je od 55€
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Old Hat Orchestra
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Splav restoran Vizantija se nalazi na Ušću
pogledajte detaljnu ponudu u nastavku ▾

Informacije i Rezervacije

* za rezervacije i kupovinu karata pozovite se na Nova-Godina.rs

Splav restoran Vizantija

Splav-restoran "Vizantija" nalazi se na keju, u blizini Brankovog mosta i Ušća. S "Vizantije" se pogled pruža prema Kalemegdanu, što joj daje elitnu poziciju i upotpunjuje užitak gostiju.

Na prilazu splavu, koji je izgrađen u srednjovekovnom stilu, postavljene su arhaične svetiljke koje vode do starinskih drvenih vrata ovog dvorca na vodi. Iza njih se nalaze stilizovane i moderne sale, vrhunski opremljene za sve vrste svečanosti. Visoki prozori, uklopljeni u prirodno okruženje splava, svečanosti pretvaraju u bajkovite balove na vodi.


Sa iskustvom od preko dvadeset godina u organizaciji različitih vrsta događaja, i ove godine pripremili smo za vas doček Nove godine na splav-restoranu "Vizantija". Prefinjena atmosfera, užitak koji budi svaki pogled na Kalemegdan, taktovi bluz, džez, pop, narodne… muzike koju izvodi bend "Old Hat Orchestra", odličan meni, ljubazno osoblje i dobra organizacija - pozivnica su da ovu novogodišnju noć provedete s nama. Za sve one koji vole drugačiji doček Nove godine, restoran "Vizantija" je pravi izbor.

Muzika

"Old Hat Orchestra" čini osam muzičara koji stvaraju ugodnu atmosferu svojim autentičnim instrumentima i vokalima. Duvačka sekcija i kombinacija ženskog i muških vokala donosi originalne muzičke aranžmane svetskih i domaćih autora. Kada "Old Hat Orchestra" zasvira punim kapacitetom, niko ne ostaje ravnodušan. U skladu sa svojim imenom, a kako sebe u šali često i nazivaju, "Orkestar starih šešira" u klubove i na privatne proslave donosi duh odlične bluz i džez muzike. Putovanje kroz različite muzičke žanrove i epohe učiniće da vam novogodišnja noć ostane u nezaboravnom sećanju.

Piće

- Vinjak Rubin
- Vodka
- Dry Gin
- Domaća rakija - šljiva
- Pelinkovac - Gorki list
- Vermut
- Vino: Orfelin Kovačević
- Pivo 0,5
- Coca-cola
- Bitter lemon
- Tonic water
- Orange juice 100%
- Breskva
- Mineralna voda "Vrnjci"

Hrana

Bogata večera (set meni)

- Hladna zakuska:
Njeguška, goveđa pršuta i svinjska pršuta, kulen, kačkavalj, feta sir, proja, pileća salata.

- Glavno jelo:
Junetina u začinskom bilju, pileći file, pileći karabatak, rolovani svinjski file u slanini i sosu od pečuraka, grilovano povrće, pekarski krompir.

- Mešana salata
- Zemičke
- Desert kuće

Cena

Hrana i piće tokom cele večeri uračunati su u cenu od:
55€ - pretprodaja do 20.11.
60€ - galerija
70€ - centralni deo restorana
75€ - sa Jameson viskijem i Radovanović vinima
Ažurirano: May 22, 2024 | Izdavač: Doček Nove godine | O nama

Adresa

Ušće bb,
11070 Beograd,
Srbija (RS)

Mapa

Podeli