Doček Nove godine - Lepa BrenaDoček Nove godine 2020 Beograd

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2020
Uskoro više informacija u vezi sa dočekom Nove 2020. godine.
Gradska vlast u Čačku će organizovati koncert Lepe Brene, za doček Nove godine na gradskom trgu. Očekuje se da će se na dočeku Nove godine na trgu pojaviti oko 10.000 ljudi - najavio je Dragojlo Jerotijević, direktor čačanskog Doma kulture.

Pregovori oko nastupa Lepe Brene na dočeku Nove godine na gradskom trgu trajali skoro dva i po meseca, a za njen dolazak će grad iz budžeta izdvojiti 2,5 miliona dinara, od čega će dva miliona biti plaćeno pevačici i njenom orkestru, dok će 500.000 dinara biti utrošeno za produkciju, binu, rasvetu i obezbeđenje.
Doček Nove godine - Lepa Brena - Doček Nove godine 2020 Beograd

Za doček Nove godine na Trgu, ispred Doma Narodne skupštine, će nastupiti Lepa Brena. Kako je rečeno iz gradske uprave pored Lepe Brene u novogodišnjoj noći nastupiće još i Tropiko bend, kao i Stiven Sigal sa bendom.Lepa Brena će Novu godinu dočekati u svom domu sa porodicom. Na takvu odluku je došla zbog privatnih tragedija koje su je zadesile tokom godine. Ona je odbila da nastupi na zabavi za doček Nove godine koju organizuje jedan šeik iz Dubaija.

Dočekajte Novu godinu u hotelu Crown Plaza u Beogradu. Za dobar provod u najluđoj noći biće zaduženi Lepa Brena i Hari Mata Hari. Provedite Novu godinu sa jednom od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora.