Doček Nove godine - Lepa Brena Doček Nove godine 2023

Sve ponude za doček nove godine u Beogradu

Nova godina Beograd 2023
Najveća zvezda srpske muzičke scene, i miljenica ex-yu prostora, Lepa Brena, ove godine zapaliće Beograd i razgaliti sve posetioce na platou ispred Narodne Skupštine za doček Nove godine 2020. Kada se govori o folk muzici ne postoji pevačica na Balkanu i na prostorima bivše Jugoslavije koja je traženija od Lepe Brene i koja pravi bolju atmosferu na svojim koncertima. Dugogodišnjim radom i nebrojenim hitovima koji traju i više od 20 godina ona vlada muzičkom folk scenom u Srbiji, i sigurno ćete uzivati ako odlučite da dočekate Novu godinu na otvorenom u Beogradu.Bilo kojoj generaciji da pripadate, i bez obzira na to koliko imate godina sigurno imate svoju omiljenu Breninu pesmu koju volite da naručite u kafani, i sigurno ćete uživati i u dočeku na otvorenom.

Svi koji žele da dočekaju Novu 2020. godinu uz poznate hitove pevačice, neka se pripreme na plesanje, pevanje i dobru atmosferu na platou ispred Narodne Skupštine jer svi znamo da je uz pesme Lepe Brene provod zagarantovan. Ako imate nedoumicu ili mislite da će Vam biti dosadno u novogodišnjoj noći, obavezno razmislite o dočeku u prestonici Srbije, jer odlična atmosfera ide uz hitove Lepe Brene.
U novogodišnjoj noći Lepoj Breni će se pridružiti i atraktivna pevačica, Maja Berović, i legendarni Kiki i Piloti koji će zagrejati atmosferu svojim popularnim pesmama.

Da bi zauzeli što bolja mesta i bili što bliže bini, potrebno je da dođete ranije do platoa i budete sigurni da ćete sa tog mesta uživati uz hitove, Golube, Sanjam, Okrećeš mi leđa i mnoge druge.

Gradska vlast u Čačku će organizovati koncert Lepe Brene, za doček Nove godine na gradskom trgu. Očekuje se da će se na dočeku Nove godine na trgu pojaviti oko 10.000 ljudi - najavio je Dragojlo Jerotijević, direktor čačanskog Doma kulture.

Pregovori oko nastupa Lepe Brene na dočeku Nove godine na gradskom trgu trajali skoro dva i po meseca, a za njen dolazak će grad iz budžeta izdvojiti 2,5 miliona dinara, od čega će dva miliona biti plaćeno pevačici i njenom orkestru, dok će 500.000 dinara biti utrošeno za produkciju, binu, rasvetu i obezbeđenje.
Doček Nove godine - Lepa Brena - Doček Nove godine 2023

Za doček Nove godine na Trgu, ispred Doma Narodne skupštine, će nastupiti Lepa Brena. Kako je rečeno iz gradske uprave pored Lepe Brene u novogodišnjoj noći nastupiće još i Tropiko bend, kao i Stiven Sigal sa bendom.Lepa Brena će Novu godinu dočekati u svom domu sa porodicom. Na takvu odluku je došla zbog privatnih tragedija koje su je zadesile tokom godine. Ona je odbila da nastupi na zabavi za doček Nove godine koju organizuje jedan šeik iz Dubaija.

Dočekajte Novu godinu u hotelu Crown Plaza u Beogradu. Za dobar provod u najluđoj noći biće zaduženi Lepa Brena i Hari Mata Hari. Provedite Novu godinu sa jednom od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora.